Ko najmasnije laže u medijima ?

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
-Oko hiljadu građana prisustvuje performansu SNS ispred zgrade RTS-a u Beogradu-kažu ovi sa B-92 medija.
-U Blicu kažu i prenose izveštaj novinara koji prate taj protest, da ima oko 4 hiljade protestanata.
-Radio Fokus-stranačko glassilo SNS-a, to jest lično TOMINO I VUČIĆEVO…kažu tamo napaljeni novinari da pred RTS-om ima više od 10 hiljada ljudi.
-Mi nepristrasni gradjani Beograda koji tu prodjosmo večeras, videsmo da na tom protestu večeras nema više od 500-600 ljudi najviše. Doduše vešti kamermani od toga mogu da naprave da ima I 100 hiljada ljudi.

P.S. Postavlja se pitanje, zašto mediji lažu , ko ih tera na to…vlasnici medija, stranke, uticajni mafijozi iz senke u strankama?

Poslednja izmena od moderatora:
-Oko hiljadu građana prisustvuje performansu SNS ispred zgrade RTS-a u Beogradu-kažu ovi sa B-92 medija.
-U Blicu kažu i prenose izveštaj novinara koji prate taj protest, da ima oko 4 hiljade protestanata.
-Radio Fokus-stranačko glassilo SNS-a, to jest lično TOMINO I VUČIĆEVO…kažu tamo napaljeni novinari da pred RTS-om ima više od 10 hiljada ljudi.
-Mi nepristrasni gradjani Beograda koji tu prodjosmo večeras, videsmo da na tom protestu večeras nema više od 500-600 ljudi najviše. Doduše vešti kamermani od toga mogu da naprave da ima I 100 hiljada ljudi.

P.S. Postavlja se pitanje, zašto mediji lažu , ko ih tera na to…vlasnici medija, stranke, uticajni mafijozi iz senke u strankama?

брате,ви *непристрасни грађани* онда дефинитивно најмасније лажете.....пошто сам и ја био и видео да је било сигурно не мање од 4-5000 људи...

Било је доста света, лепо се види и на оним фоткама које сам вечерас постовала и на Јутјуб клиповима, али једна ствар је за мене необјашњиви феномен, нико не може дати тачну процену људи на отвореном простору, осим уколико нису људи у неком објекту типа Арене, или неког стадиона. А и зашто би и коме је то толико битно? Па ако режим збиља сматра на СНС има толико мало присталица и упиње се то да докаже, зашто не распише изборе одмах и потуче их до ногу?

Када су протести Жена у црном у питању, о томе медији обавезно извештавају, без обзира на "масовност" тих скупова.

2nqup1i.jpg

Ономад кад је била геј парада, по свим проценама, било је највише 1000 људи, међутим због тих 1000 људи цео град је био у ванредном стању и малтретирани су сви остали грађани којима је практично било онемогућено кретање....

Шта хоћу да кажем, некима је дозвољено са 10 људи да блокирају трг, некима са 1000 да блокирају цео град, а некима се константно оспорава право на протесте и константно умањује број. Чему то води? Па данас бар постоји интернет, може се доћи до фотки, снимака са Јутјуба, па свако нек извуче закључак о бројности демонстраната.

B92 je prijavio 1000 ljudi

Fokus - 5000

RTS po policijskim procenama 2100

Blic po policijskim procenama - 1000

Moja procena -2500

Uostalom pogledaj snimak sa krupnim planom protesta na sajtu RTS, i to u vreme pred miting. Tek onda ces shvatiti koliko si smesan sa tih 500 prisutnih.

Poslednja izmena:
Најсмешнија ствар, која приказује целу фарсу и да је све вешто унапред договорено и наложено из иностранства, јесте чињеница да је данас Вучић назвао, поред осталих, и Б92 "режимским медијом", а већ сутра(тј. данас) гостује у "Кажипрсту" и сво време, још од настанка СНС имају максималну подршку еуропских медија. Не силазе с њих, поготову са Б92. Режимски медији(дакле медији ЕУро-мафије, а не Тадића пијуна) преносе како по њима пљује тзв. опозиција, а онда их доводе.

Види се да намерно то раде да би изазвали револт код грађана који су бесни на Тадића и ДС као репрезенте ЕУро-политике у Србији, да би дошли ови други и шатро се створила "промена", а путања кретања, према томе и делања, остаће непромењена. Представа за наивне.

Ово је као кад се у САД надмећу Републиканци и Демократе. Права циркусијада и папазјанија.

Poslednja izmena:
Medijima u Srbiji nije više primarno informisati. Možda nikad nije ni bilo.

Važno je manipulisati, oblikovati svest javnog mnjenja ... Mediji su jedno od sredstava za upravljanje.

Не само у Србији, много више и перфидније се лаже и западним демократијама. Овде се лаже трапаво, провидно.

Back