Ko može naslijediti Vučića?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.968
Mozemo pricati sta god hocemo, ali Vučić je ojacao Srbiju - radničke plaće su od 500 do 1000 evra pa ovi sa plaćom od 1000 odu na bolovanje ništa radit za 600. Ipak, Vučić nece vjecno zivjeti i morat ce pronaci svog naslijednika da ne bude ona poznata recenica, "poslije mene potop". Ima li medju Srbima osoba koja ce nastaviti kontinuitet Vučića?

Poslednja izmena od moderatora:
Vladimir Orlić i Jelena Bogunović, mada ja mislim da ako leti Vučić leti i Brnabićka. Oni su kao dve strane istog novčića.
Nit će Jeca, nit će Vlada
Ivica nam ide saaaa daaaa

pGik9kpTURBXy85ODk5YTFkNjc2NGJhOTU4ZWU5MDMzYzQ4OWZkOWE5YS5qcGeTlQPNBlIAzQZAzQlhkwXNAWjNAfSTBc0BaM0B9N4AAqEwAaExAA

pa nismo mi kraljevina da ga neko nasledi, mada bi stojko voleo u stilu ruskih patuljaka da vučić imenuje naslednika
elem, pošto se to neće desiti, kad vučića uhapsimo i osudimo da doveka tuca kamen, na čelo države će sesti neko koga narod izabere i tako svake 4 godine
a možda se i raspiše referendum da na čelo stane mladi prestolonaslednik, to bi tek bio pravi potez

Mozemo pricati sta god hocemo, ali Vučić je ojacao Srbiju - radničke plaće su od 500 do 1000 evra pa ovi sa plaćom od 1000 odu na bolovanje ništa radit za 600. Ipak, Vučić nece vjecno zivjeti i morat ce pronaci svog naslijednika da ne bude ona poznata recenica, "poslije mene potop". Ima li medju Srbima osoba koja ce nastaviti kontinuitet Vučića?

S lijeva nadesno:
isolated-monkey-family-sitting-on-260nw-147619490.jpg

Ćuta, Milica, Obradović, Tadić, Djilas, Lutovac i albanska manjina
Вучића ће наслиједити систем који не зависи од једног човека и малог броја мафијоза око њега, већ систем у коме институције функционишу, а ко је тренутно вршилац дужности у некој од институција, то ће бити мање битно, јер ће људи бити смењиви и неће се држати власти као да им живот зависи од тога.

Вучића ће наслиједити систем који не зависи од једног човека и малог броја мафијоза око њега, већ систем у коме институције функционишу, а ко је тренутно вршилац дужности у некој од институција, то ће бити мање битно, јер ће људи бити смењиви и неће се држати власти као да им живот зависи од тога.
A gde to ima kao primer a ne kao teorija bez praxe?

Back