Ko može da vas zasmeje?

Moj mlađi brat. Ali uvek. Zato što me najbolje poznaje od svih ljudi.

I ja sama... Ovo mi je poznato...
avesic:
ja mogu sama sebe da nasmejem do suza ,,,,,, a pri tom ,,,da su oko mene svi ozbiljni
...sećam se kad su me u osnovnoj školi umalo izbacili sa časa jer nisam prestajala da se smejem... Imam napade smeha tu i tamo.

P.S. Ljudskoj gluposti ne mogu da se smejem od srca. Uvek tu ima i pomalo tuge. Samo sopstvenoj gluposti mogu da umrem od smeha, ali onako baš. :lol:

Meni svasta nesto bude smesno. Lako mi je nasmejati se.
Setim se emisije Klot-frket pre neko vece kad je Isidora konstatovalo zapanjeno:"Znaci Adam nije kresooo Evu!" Bila je sokirana, a ja sam se smejala celo vece njenoj reakciji. :-D

mnogo volim da se smejem inace, to mi nekako dodje kao lek za dusu :)
ali ako bi trebala da izdvojim sa kim mi je najlepse da se smejem, onda bi to definitivno bila moja drugarica baki :), maja naravno :) i svakako moja jaca polovina, sa njim je super super zezanje :)

ma super su mi svi oni koji salu shvataju opusteno, i kad je i na njihov i na tudj racun :)

Moja baka, ona je definitivno najduhovitija osoba koju poznajem.
Vešte duhovite opaske i doskočice par drugara, koji u društvu važe za najveća spadala. To su priče i priče, lovačke, ali i pametni duhoviti komentari. Uuuuuumro bih bez takvih ljudi oko sebe.

Sa foruma grokić i buranija, na njihove provale preko pp-a vrištim od smeha, ni suzi nije loša - mada ne verum da ide sa tom namerom.

A ovako, moja sestra... E kad je ona dobro raspoložena natera i mene da budem - tako što izvuče nešto, pitaj boga odakle i samo je meni i njoj jasno...

Tu je jedan Mirko, najnajdrug majcheki, dođe i kaže ćao - i već se smejemo kao budale.

Jutros udje moja koleginica u kancelariju i sa vrata: "Vidi mi šiške" :)
Ja ugledam kratke, istanjene šiškice do pola čela koje joj bas smesno stoje i iskreno i sažaljivo kažem:
"Joj, jel to bio rucni rad?" , ne shvatajući da se ona hvali a ne žali. :(
"Ma dacu ja tebi rucni rad, to je bre radio majstor(poynati bg friyer)!!!" :shock:
Ja ybunjeno:"Al nije ti skratio cele siske, ostavio ti ove sa strane..." :shock: :roll:
"Pa glupačo jedna (to mi govorimo nekom koga volimo), to je sad moderno ." :mad:
Počele smo da se smejemo kao lude i ona i ja ... :razz: :wink:

koleginica s posla mi je prepričala neku novu reklamu s pinka i baš sam se slatko nasmejala...

Kaže, sede dva radnika na skeli i jedan kaže drugom
-Sanjao sam da padam sa skele
a drugi će njemu
-pu, pu, pu - pomeri se s mesta

I ovaj se pomera i pada sa skele u neki kamion

Betty:
jauuu... jesi ti onaj što počinje razgovor "Zovem iz Beograda" :lol:

meni je super bilo malopre
"sačekajte, samo da proverim"
"važite..ovaj...kažite"
Pokidala mi se sagovornica od smeja :P
Hahahhahahahahaha
Istorijsko NE odakle sam, ko zna "čiji su"

Odmah, čim se javi, znam da sam pogrešio i probudio zaspalog Crnogorca neđe oko podne.
Al' najbolje je kad me pitaju kad omanem "A ko vi treba u Podgoricu?" :lol:

mozhe brat... mada ga ponekad bash mrzim. tad mi nije smeshan
a nekad mislim o incestu kao plashim se

inace nije tema ali bojan nece da se druzi sa mnom jer sam luda, vidi mi u ochima. ebiga. shta vi mislite o njemu? otvoricu temu negde...na svashtari a
ok mozda sam i ruzhna, dosadna...ne znam... ali mislim da je glavno sto sam luda mada i nisam zainteresovana za njegovo zdravlje nisam ga pitala da li pije lekice, a i ovako me neshto ne zanima

?:
mozhe brat... mada ga ponekad bash mrzim. tad mi nije smeshan
a nekad mislim o incestu kao plashim se

inace nije tema ali bojan nece da se druzi sa mnom jer sam luda, vidi mi u ochima. ebiga. shta vi mislite o njemu? otvoricu temu negde...na svashtari a
ok mozda sam i ruzhna, dosadna...ne znam... ali mislim da je glavno sto sam luda mada i nisam zainteresovana za njegovo zdravlje nisam ga pitala da li pije lekice, a i ovako me neshto ne zanima
Ajd. otvori

ma anketu : ))
e sad sam mu prijavila da ga ogovaram inace lik ne ide vishe na icq javno da me ne sretne prosto sam ponosna na sebe kakva sam poshast da se ljudi kriju od mene. mislim ono plakacu.
ok mozda covek neshto i radi pametno npr hebe. hebe uchi vozi bajs...shta jos ono bese radi?
aha poceo je da radi u firmi kod caleta
cale i keva mu shetaju zagrljeni idilican brak a sin im zavrsio u ludari tako da znate da to nema veze...pa hipersenzibilan je, zato...znaci ako ste sjajni kao par ne znaci da ...ali covek je sad ok a dokaz toga je da izbegava mene nenormalnu da sam mu dosadna a nikad i nismo bili neki ortaci
haha necu, ali mi je fascinantno, obichno mislim da sam crv mali i jadan kad ono... : )))
brate energetski vampirizam iz maj midl nejm ono
i zlobaaaaaa
uffff:)
e dobro sad dok se jos ne suocim sa svojom jadom mogu ovako
nemam bash ideju sta bih pisala o njemu da probam na svashtari sad sam mu napisala mail ali il ce da mi preti nechim il nece odgovoriti nek se teraju u **** kad ce da mi pochne sekta2 pa da se ponasam normlani, a mogla bih da se zaposlim i da se skinem svima sa grbe,
a mogla bih i da drzim casove necega ali nije mi jasno kod drzhanja chasova:

1. ko tu uteruje kome pare...shta ako vas ucenik nece da plati...ok onda mu vise ne drzite casove
2. el frka ici kod nekog u kucu, meni bi bila..znaci da dolaze kod mene...srediti sobu????? to je nemoguca misija kod mene.
3. kad zavrsimo cas kako ih oteram...sta ako me opljachkaju

a ko zna da li sam sposobna za to nisam nikad drzala casove...da drzim vama aaa elektronika, pa ako to mogu mogu sve : )))

je l se nasmejao neko ili makar zaplakao od srece shto me ne zna uzhivo :)

Back