Ko može da vas zasmeje?

?:
a mogla bih i da drzim casove necega ali nije mi jasno kod drzhanja chasova:

1. ko tu uteruje kome pare...shta ako vas ucenik nece da plati...ok onda mu vise ne drzite casove
2. el frka ici kod nekog u kucu, meni bi bila..znaci da dolaze kod mene...srediti sobu????? to je nemoguca misija kod mene.
3. kad zavrsimo cas kako ih oteram...sta ako me opljachkaju

je l se nasmejao neko ( ma, ko sme :shock: ! ) ili makar zaplakao od srece shto me ne zna uzhivo :)
A da držiš časove iz ASTROLOGIJE ili ČUDNIH UMETNOSTI, " voćko " ( ENERGETSKI VAMPIRU, to je middle name ! ) ? , a ??? :lol:

kako je smehsno kad covek misli da je bitan a onda dodje i onda se pita kako je bio lgup

al svejedno dici cu temu

e da izvalim koje su to umetnosti pa da zaradijm i ja koju majku mu....prostitucija??? trashprostitucija ili shta..???
ne umem da se zezam nishta ne umem ali mogu da dam sebi rok i onda ako do tada budem odvrratna lepo platim sex i postanem chovek
ok sve sto napisem je jadno odvratno je svei ja sam odvratna i nemam strasti da da anakin nemam ih ajde sada pusi i pij tekilu a ja odo da redjam "ilegalna trgovina umetnichkim delima"

ebote kolia teksturina

sad cu da vam to prepricham ....mrzi me

evo vam slichica...ovo su nashli u rumuniji
e to cu vam pokazati posle... koga boli dupe..ja malko sublimiram
neke novchice stavili u charape a carape prljave na prstima..tenisice one shto ih teshko navlachite

inace usvojila sam algoritam oblachenja i jako je zanimljivo napredovacu hahahha

ma bre sad je pola 1 i ja ne mogu vise ne mogu da uguram ovaj text pa da me bijhete a cheka me i neka chechenija...

A CEKA ME i pdf
wow
a ceka mei da skinem shminku..jedino sho imam su ovi glupi textovi dok neko ne zavede red al ovo ono ne zelim da se pogledam u ogledalo....

mozda nisu prljave na prstima nego su sive..
u ima ineko srebro

mislim ja cu josh da sublimiram a vi zhivite ja cu da budem dosadna odlucila sam sinoc dok mi je chuka tresla 3 sata a to sam vec pisala i nije interesantno a i gubim pamcenje zashto ja ne mogu da dobijem lep kolach. jer ne zasluzhujem..

Trenutno čitam Antologiju viceva o plavušama, i ne mogu da prestanem da se smejem! :lol:
Začto plavuša stavlja supu u kolač?
Zato što na uputstvu piše "2 supene kašike..."

Kako plavuša počinje poruku na mobilnom?
Izvini što imam loš rukopis...

Back