Ko kupuje vina u Nemačkoj sa Hitlerovim likom ako nema probuđenog nacizma?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesko101

Elita
Poruka
20.749
AUTORSKA TEMA
Prepuno je snimaka na internetu kako po Nemačkim prodavnicama ima sve više verzija likova Hitlera trećeg rajha kao glavnu nalepnicu alkoholnih pića.
Ako nema fašizma zašto se i ko kupuje onda ta vina?
Ovo nije šala niti zajebancija jer setimo se i kada su palili knjige u Nemačkoj 33 godine isto tako se svet smejao a onda ni deceniju posle svi ti što su se smejali kupali su se u sopstvenoj krvi.
Znači kupite vino sa Hitlerovim likom,dobro se napijete a onda krenete u lov na židove.

Не знам за Немачку, знам за Италију:
А има и на интернету:
viber_image_2022-06-12_23-19-01-505.jpg

AUTORSKA TEMA
Prepuno je snimaka na internetu kako po Nemačkim prodavnicama ima sve više verzija likova Hitlera trećeg rajha kao glavnu nalepnicu alkoholnih pića.
Ovo nije šala niti zajebancija jer setimo se i kada su palili knjige u Nemačkoj 33 godine isto tako se svet smejao a onda ni deceniju posle svi ti što su se smejali kupali su se u sopstvenoj krvi.
Znači kupite vino sa Hitlerovim likom,dobro se napijete a onda krenete u lov na židove.
:mrgreen:

Volio bi viditi koja to trgovina u Njemackoj na svojim policama drzi takvo vino.

To se ne prodaje u Njemackoj vec u Italiji.

I ja bi uzeo bocu, ali je garant neki kiselis.

Ti jado ni sebi ne možeš objasniti zašto braniš Nemački nacizam.
nacizam kao i svi ostali -izmi su fiktivna tvorevina sa ciljem da drži narod u toru i da ih pomoću tih izama političari (koji su otpad otpada) tretira kao stoku.

a u čemu je razlika između napada na poljsku od strane nemaca i napada na ukrainu od strane rusa?
pa nema razlike! probudi se!
a ti varaš ljude da je neki izam kriv - krive su vođe što teraju glupu vojsku da gine!

Ne tvoj problem je što nisi normalan i još spinuješ.

Istina je samo jedna.Ustaše se usrale od straha.

Pa to im i jeste posao, da sve UVRTE, tj spinuje, da neko ko gleda sa strane, i prvi put uleće u priču ne može da raspozna istinu od laži, i da kež ebte se svi odo ja dalje...

nego evo ima i TITA medj cvećem nacizma! XAXAXAXAX
Clip2net_220616101540.jpg

Pa prodaje se u Italiji, da, koja je za razliku od Njemacke normalna zemlja.

Pogledajte prilog 1171504

EU je jedinstveno tržište, potpuno je svejedno prodaje li se u Estoniji ili Španiji ili Nemaćkoj ili Italiji...

mislio sam da je propagiranje nacizma zabranjeno

inspekcija pa kazne do neba
Naravno da je zabranjeno, ta vina se prodaju u Italiji, ne u Njemackojn i prica je prastara.
Ista firma prodaje vino s likom Broza, Pavelica, Mussolinija, Staljina, Hitlera, Mao Ze Donga i ne znam koga jos imaju u ponudi, ali Nesko po obicaju trola.

Ali ovo je comedy gold.

:rotf:

AUTORSKA TEMA
A koja je razlika izmedju tebe i ustasa , nacista etc
Isti extrem ...

Ajde @Cosmopolite , vidis i sam da je temu otvorio zbog trolanja i isprdavanja.

Koga boli uvo kakva se vina piju u njemackoj , bas bzv tema.

A koja je razlika izmedju tebe i ustasa , nacista etc
Isti extrem ...

Koga boli uvo kakva se vina piju u njemackoj , bas bzv tema.
Stvar je da se ne piju, a vlasnik trgovine koji bi takvo vino prodavao bi zaglavio zatvor zbog toga sto je danasnja Njemacka Maulkorbrepublik.

Koji ste vi nacisti ni pakao vam neće teško pasti.
A ni tebi koji si nas poznavao.

:per:

Pa to im i jeste posao, da sve UVRTE, tj spinuje, da neko ko gleda sa strane, i prvi put uleće u priču ne može da raspozna istinu od laži, i da kež ebte se svi odo ja dalje...

nego evo ima i TITA medj cvećem nacizma! XAXAXAXAX
Pogledajte prilog 1171506

EU je jedinstveno tržište, potpuno je svejedno prodaje li se u Estoniji ili Španiji ili Nemaćkoj ili Italiji...
Sta god ti pisao, znam da volis kada ti mi iz -U-staske bojne obidjemo temu, barem uvijek bude lakrdije.
30079844_242440292983981_5231992760415813632_n-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back