Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 36.677
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto smo još uvek pod ugovorima sa NATO-om tj. Englezima, u arhivima se čuvaju i još uvek nisu dostupna relevantna dokumenta, a NVO SUBNOR (NATO-ova agencija) je i dalje jaka da institucionalno žari i pali po Srbiji i regionu.Ne krije više niko. Svi koji su znali gde je su pomrli.
krije, ne nosi se takva tajna u grobNe krije više niko. Svi koji su znali gde je su pomrli.
krije, ne nosi se takva tajna u grob
Za jako dobar uvid u ovo pružaju Vukašinovićeva genijalna obraćanja iz KCNS-a:Pošto smo još uvek pod ugovorima sa NATO-om tj. Englezima, u arhivima se čuvaju i još uvek nisu dostupna relevantna dokumenta, a NVO SUBNOR (NATO-ova agencija) je i dalje jaka da institucionalno žari i pali po Srbiji i regionu.
pitam te kao nekoga koga smatram upoznatim sa tematikom .Pošto smo još uvek pod ugovorima sa NATO-om tj. Englezima, u arhivima se čuvaju i još uvek nisu dostupna relevantna dokumenta, a SUBNOR (NATO-ova agencija) je i dalje jaka da institucionalno žari i pali po Srbiji i regionu.
Ne znam. Čuće se u narednih mesec-dva jer mora da se pregleda šta je nađeno, a za to ima malo kvalifikovanih ljudi.pitam te kao nekoga koga smatram upoznatim sa tematikom .
da li je istina da je u nekakvim kutijama pronađen original londonskog ugovora
čini mi se da sam tako nešto razumeo slušajući ovo na 1 . 38.
Ako je istina, onda je užasavajuće.Ne znam. Čuće se u narednih mesec-dva jer mora da se pregleda šta je nađeno, a za to ima malo kvalifikovanih ljudi.
Ne radi se o nekim kostima.Zbog cega su nekome toliko potrebne neke kosti?
Sve hriscani a zapeli za materijalno
Ako je istina, onda je užasavajuće.
Neko bi morao da odgovara makar oduzimanjem penzije, ako ne i gubitkom građanske časti
krije, ne nosi se takva tajna u grob
reko sam ti da se otrezniš pre logovanja na forumПосла има толико ..а мало људи .... не исплати се..Капитализам је ...
људи су
по пластеницима @miso6207
рафовима слажу @Stojkov Menidjer
проверавају јели мачор у џаку ту и жив @Schrodinger
.....
како то да митраљесци нису знали о Лондонском документу
Знају попови свака њива накосоову да ли је СПЦова или шиптарска .. а не знају ...
Знају знају ..митраљесци соовомооди чувају
Draža verovatno i nije umro, nego se krije u Argentini.Nije bitno gde je dražin grob, bitno je da je on sad na nebu u vojsci cara lazara koja će sa Isusom da pobedi zlo
znaju ali ne smeju da kažu zbog UDBE, da ne završe na golom otokuSvi pametni, a niko ne zna gde je.
Bitno je da smrdibot aleksica ne silazi sa tastature.Посла има толико ..а мало људи .... не исплати се..Капитализам је ...
људи су
по пластеницима @miso6207
рафовима слажу @Stojkov Menidjer
проверавају јели мачор у џаку ту и жив @Schrodinger
.....
како то да митраљесци нису знали о Лондонском документу
Знају попови свака њива накосоову да ли је СПЦова или шиптарска .. а не знају ...
Знају знају ..митраљесци соовомооди чувају
Nadam se samo da i ta rijeka pripada crnomorskom slivu.Streljan i bačen u reku šta nije jasno?