KO JE ŽRTVA???

• Začetnik teme Začetnik teme pauk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
WithdrawnWater:
(Grohotni smeh, ovaj put!) Vama stvarno nesto fali! :P :P :P Vi se kacite, prozivajuci me i bespotrebno ironisuci, a treba i da se otkacite. Ma nema veze, vrucina udarila, trenutna pomracenja nisu retka stvar, procice Vas. (Valjda!)

Cime sam uopste privukla ovoliku Vasu paznju?
Ja i dalje na znam sto se "kacite" za mene, tj. moje replike??? :shock: )
Aloooo, sestro slatka, idi istusiraj se hladnom vodom!!! :wink:

1. Moja "povrsnost i banalnost" je ipak, slozicete se, samo Vas LICNI dozivljaj, pa s toga i samo Vas problem ( sto deluje na Vas porazavajuce ). Da ste pametniji, mislili bi o tome kao o pobedi, a ne kao o svom porazu. :D :D :D

2. Ako neko ima visok IQ, ne mora da znaci da na ovom forumu mora to i da pokaze ( a Vi se tako vraski trudite u tome, primecujem, vise od bilo koga ovde )... :lol:

Macad:
pauk
član

Mesto: mreža
Pon, 02. februar 2004 9:45 DA,ali... Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

Sve je to lepo sto vi kazete ali za sada kod mene nema izlaza iz ove grozne situacije. Svakodnevne svadje mi sve teze padaju (a znam da moj tata voli tu drugu zenu). Mama mu to prebacuje ali nece da ga pusti. Kako JA da se postavim u ovoj situaciji sa svojih 14 godina?

:lol: pa zar nije jasno ko je ovo pisao :?: Boze... a sve pametnjakovici :!: :?: U cudu sam :roll: jer prilicno je jasno da je jedan od mojih sinova postirao na nekoj od tinejdzerskih tema koristeci moj nick :wink:.
Hvala sto si ovaj post pronasao i ovde ga citirao... nisam znao za to :roll:

Back