Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 87.985
Zdenko je hrvatsko ime. Dotični je polutan - polu Srbin polu Hrvat.
Име не мора пуно да значи.
Нпр. Александар није шиптарско име, а он шиптар јесте.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdenko je hrvatsko ime. Dotični je polutan - polu Srbin polu Hrvat.
Како неко може да буде пола Србин пола Хрват?- polu Srbin polu Hrvat.
Tomanović je sam u nekoj emisiji svojevremeno rekao da mu je majka Hrvatica, čini mi se iz Hercegovina. Otac mu je Srbin.Име не мора пуно да значи.
Нпр. Александар није шиптарско име, а он шиптар јесте.
Tomanović je sam u nekoj emisiji svojevremeno rekao da mu je majka Hrvatica, čini mi se iz Hercegovina. Otac mu je Srbin.
Može, kad je jedan roditelj Srbin a drugi Hrvat. Takvih ljudi ima na stotine hiljada na eks YU prostoru. Novak Đoković, Sonja Biserko, Đorđe Balašević, Zdenko Tomanović su samo neki od njih.Како неко може да буде пола Србин пола Хрват?
Ни пола риба пола девојка не постоји нигде, осим у митологији,
па тако, ни пола Србин пола Хрват не постоји нигде осим у митологији.
Može, kad je jedan roditelj Srbin a drugi Hrvat. Takvih ljudi ima na stotine hiljada na eks YU prostoru. Novak Đoković, Sonja Biserko, Đorđe Balašević, Zdenko Tomanović su samo neki od njih.
Trebalo im šest meseci da otkriju Zdenka.
Zato nema Ljubana
Bio je na tajnom zadatku
Polutani izaberu naciju kojoj su više privrženi, uglavnom to bude nacija kojoj pripada njihov otac. Npr. Novak Đoković se izjašnjava kao Srbin, iako mu je majka čista Hrvatica. Luka Modrić kome je majka Srpkinja se izjašnjava/osjeća kao Hrvat. Polutani u jugoslovensko doba su se često izjašnjavali kao Jugosloveni.Цениш да се на попису, на питање шта сте по националности, они изјашњавају:"Ја сам пола риба пола девојка"?
Polutani izaberu naciju kojoj su više privrženi, uglavnom to bude nacija kojoj pripada njihov otac. Npr. Novak Đoković se izjašnjava kao Srbin, iako mu je majka čista Hrvatica. Luka Modrić kome je majka Srpkinja se izjašnjava/osjeća kao Hrvat. Polutani u jugoslovensko doba su se često izjašnjavali kao Jugosloveni.
ko jos veruje njusra od novina..
Љубан Каран...
више звучи као Онли фенс акаунт, него као официр Контраобавештајне службе.
jel on ono bese branio slobu ili nekog drugog u hagu?
Ja sam mislio da će se vratiti na Soroša ili ostati na mi6, ipak, izvukli još nekog.
Naučio narod, tj ovaj deo naroda što se buni da ne veruje ništa medijima bliskom režimu a pre svega informeru koji je smeće od novinarake kuće.
Zašto taksistima? Nema svoja kola? Gde se vozio za tolike pare?zdenko tomatović je u zadnjih godina preko raznih ambasada primio preko 3 milijuna eura u kešu...taksistima je iskeširao na ruke preko 50 000 eura...