Ko je Zdenko Tomanović? Nekada advokat najmoćnijih, danas bi da ruši državu - On je mozak blokada širom Srbije

- polu Srbin polu Hrvat.
Како неко може да буде пола Србин пола Хрват?

Ни пола риба пола девојка не постоји нигде, осим у митологији,

па тако, ни пола Србин пола Хрват не постоји нигде осим у митологији.

Како неко може да буде пола Србин пола Хрват?

Ни пола риба пола девојка не постоји нигде, осим у митологији,

па тако, ни пола Србин пола Хрват не постоји нигде осим у митологији.
Može, kad je jedan roditelj Srbin a drugi Hrvat. Takvih ljudi ima na stotine hiljada na eks YU prostoru. Novak Đoković, Sonja Biserko, Đorđe Balašević, Zdenko Tomanović su samo neki od njih.

Može, kad je jedan roditelj Srbin a drugi Hrvat. Takvih ljudi ima na stotine hiljada na eks YU prostoru. Novak Đoković, Sonja Biserko, Đorđe Balašević, Zdenko Tomanović su samo neki od njih.

Цениш да се на попису, на питање шта сте по националности, они изјашњавају:"Ја сам пола риба пола девојка"?

Цениш да се на попису, на питање шта сте по националности, они изјашњавају:"Ја сам пола риба пола девојка"?
Polutani izaberu naciju kojoj su više privrženi, uglavnom to bude nacija kojoj pripada njihov otac. Npr. Novak Đoković se izjašnjava kao Srbin, iako mu je majka čista Hrvatica. Luka Modrić kome je majka Srpkinja se izjašnjava/osjeća kao Hrvat. Polutani u jugoslovensko doba su se često izjašnjavali kao Jugosloveni.

Зашто Љубан Каран није смислио неко мужевније уметничко име?

Нпр. Обрад Петровић "Био сам официр КОС-а"

или, макар,

Драгољуб Станимировић.

Топлица (по Милану) Ђорђевић.

Јбг...Сава Ковачевић је већ заузето.

Polutani izaberu naciju kojoj su više privrženi, uglavnom to bude nacija kojoj pripada njihov otac. Npr. Novak Đoković se izjašnjava kao Srbin, iako mu je majka čista Hrvatica. Luka Modrić kome je majka Srpkinja se izjašnjava/osjeća kao Hrvat. Polutani u jugoslovensko doba su se često izjašnjavali kao Jugosloveni.

Ако је тако, а рекао си да је Зденку отац Србин, а он живи и ради цео живот (а вероватно се и родио) у Београду, онда закључујемо да се и Зденко изјашњава као Србин, ма колико да се некада цимне кад се људима представи као "Зденко".

ko jos veruje njusra od novina..

Veruju sendvičari kojih je Srbija puna. Mislim da ljudi nisu ni svesni koliko ih ima. To je zapravo većina. Tako da je takva medijska manipulacija sa "stranim neprijateljima" i "rušiocima države" njima namenjena iako to nama normalnima sve zvuči smešno. Ne bi to oni radili da ne deluje.

Љубан Каран...

више звучи као Онли фенс акаунт, него као официр Контраобавештајне службе.

Bogami razbise vam organizaciju Ljuban Karan i Bozidar Spasic

I ovo sto su Mariju Vasic pustili je malo sumnjivo

Mora da je odrukala ortake ?

download.jpg

Ja sam mislio da će se vratiti na Soroša ili ostati na mi6, ipak, izvukli još nekog.

Naučio narod, tj ovaj deo naroda što se buni da ne veruje ništa medijima bliskom režimu a pre svega informeru koji je smeće od novinarake kuće.

Сорош више није довољно јако за његово бирачко тело.

Морао је да извади највећу вештицу после Вјерице Радете - Наташу Кандић.

Back