Ko je za vas prava seks bomba?

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
apotekarka:
hazard:
Arman Asante(brrrrr), Kristofer Volken, Robi Vilijams,..Tajanstven, hladan, surov, :D neviđeno inteligentan,nedokučiv

E, svaki ti se dao, super si se setila ove prve dvojice.Ja sam veliki poštovalac lika i dela Kristofera Vokena. Jesi li primetila da njega niko nikad nije zayebao ni u jednoj ulozi.
Ko je tata, taj je tata!

Meni je on vanzemaljac sa neviđenim šarmom. Jesi li gledala onaj spot sa njim, kad pleše po stanu. Pokreti su mu ......

Peta W.:
apotekarka:
Misliš na bad girl od Madone?
Ja mislim na ono kad syebava neke klince koji su ga kidnapovali i odsekli mu prst, a on im dupe pomera, vezan za stolicu...
"Poker Kraljeva". :wink:

Znam samo da nema texta samo muzika, on sam pleše po nekom ogromnom stanu , onako u fazonu starih mjuzikla.Mislim da se ne pojavljuje niko osim njega u spotu( a kao da bi bilo koga drugog i primetila)

Peta W.:
apotekarka:
Misliš na bad girl od Madone?
Ja mislim na ono kad syebava neke klince koji su ga kidnapovali i odsekli mu prst, a on im dupe pomera, vezan za stolicu...
"Poker Kraljeva". :wink:

Znam samo da nema texta samo muzika, on sam pleše po nekom ogromnom stanu , onako u fazonu starih mjuzikla.Mislim da se ne pojavljuje niko osim njega u spotu( a kao da bi bilo koga drugog i primetila)

divlja-u-srcu:
hazard:
Arman Asante(brrrrr), Kristofer Volken

U prvog sam zaljubljena od detinjstva kada sam gledala seriju Napoleon i Dzozefina!Neverovatno harizmatican covek! :P
Drugog OBOZAVAM! :wink:

Za Asantea mogu da kažem u najpozitivnijem smislu da ga treba yebati a za Vokena ne smem da kažem ništa bezobrazno jer se bojim da će mi iskočiti od negde i reći "Bu" tihim glasom, a šta ćeš gore od toga...

Film 'Mambo Kings' (Kraljevi mamba) prvi put sam gledala kao klinka...Godinama kasnije, neko me je pitao da li mi se bas u ovom filmu dopao (u tom trenutku vec velika macho zvezda i sex simbol) Antonio Banderas...Bila sam blago zatecena - ja coveka uopste nisam primetila pored Asantea... :D

Back