A
anakin
Gost
lepa i dosadna... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja-u-srcu:
hazard:Arman Asante(brrrrr), Kristofer Volken, Robi Vilijams,..Tajanstven, hladan, surov,neviđeno inteligentan,nedokučiv
apotekarka:hazard:Arman Asante(brrrrr), Kristofer Volken, Robi Vilijams,..Tajanstven, hladan, surov,neviđeno inteligentan,nedokučiv
E, svaki ti se dao, super si se setila ove prve dvojice.Ja sam veliki poštovalac lika i dela Kristofera Vokena. Jesi li primetila da njega niko nikad nije zayebao ni u jednoj ulozi.
Ko je tata, taj je tata!
hazard:Arman Asante(brrrrr), Kristofer Volken
"Poker Kraljeva". :wink:apotekarka:Misliš na bad girl od Madone?
Ja mislim na ono kad syebava neke klince koji su ga kidnapovali i odsekli mu prst, a on im dupe pomera, vezan za stolicu...
Peta W.:"Poker Kraljeva". :wink:apotekarka:Misliš na bad girl od Madone?
Ja mislim na ono kad syebava neke klince koji su ga kidnapovali i odsekli mu prst, a on im dupe pomera, vezan za stolicu...
Peta W.:"Poker Kraljeva". :wink:apotekarka:Misliš na bad girl od Madone?
divlja-u-srcu:hazard:Arman Asante(brrrrr), Kristofer Volken
U prvog sam zaljubljena od detinjstva kada sam gledala seriju Napoleon i Dzozefina!Neverovatno harizmatican covek!![]()
Drugog OBOZAVAM! :wink:
divlja-u-srcu:E mnogo si blesava!![]()
![]()
![]()
Ali slazem se sa tobom 100%!!!!!!!![]()