Ko je vasa NAJVECA LJUBAV?

Helen123:
Umjesto da je ostao moj sadašnji muž jedina i najveća moja ljubav, ali nije sad trenutno je [size=+2]jedan vlasnik kafića[/size] i zove se IGOR...
sta znaci ovo, helen, majke ti
Chubbchubb:
Citat:Original postavio kupina
meni se cini da je ta prava gotovo uvek i fatalna iz razlicitih razloga tako da ti moze poyebati sve ostale u smislu da ih uvek uporedjujes s tom "najvecom" i sve te ostale ti se cine nekako...bljutavo mozda bolje reci mlako ili ne znam vec kako...ali znate na sta mislim

Ne znam sta mislis...
A ako je to prava, najveca ljubav zasto je onda BILA?
A ko kaze da je bila? Zavisi sta znaci BILA? Mozda "te" prave ljubavi samo - BUDU?

andja_stay_cool:
za sada...jedan somborac..
somborac, kazes, a andjo ;)

Dirk:
moj novi dvotochkash...

BRMMMM BRMMMM :) :) :) jel vaki?

tomosautomatic3scq7.jpg

kupina:
ko ili bolje KOJA?
KOLIKO ima "najvecih ljubavi" u zivotu?
Jel biste znali, da vas neko probudi u sred noci i pita "koga si najvise voleo/la", da kazete bez sumnje "ta(j) i ta(j)"?
Da li se stvarno samo jednom ljubi? ;)

1.Znam ko je i nikad prezaliti necu neke stvari.
2. Jedna, sve ostale su pokusaji da se zaboravi, prevazidje, prodje
3. DA
4. DA

kupina:
ko ili bolje KOJA?
KOLIKO ima "najvecih ljubavi" u zivotu?
Jel biste znali, da vas neko probudi u sred noci i pita "koga si najvise voleo/la", da kazete bez sumnje "ta(j) i ta(j)"?
Da li se stvarno samo jednom ljubi? ;)

mozda prva,kad mlad i naivan verujes da cete ostati zauvek zajedno,ali zavrsi iznenadno kako se covek najmanje nada...Prva ljubav se nikad nezaboravlja,mislim da se prve ljubavi svako rado seti,kako nje tako svoje mladosti i slatko se nasmije i kaze "eh mladosti ludosti" :)

Back