jovana_
Obećava
- Poruka
- 81
VLADU, VLADU, VLADU!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta znaci ovo, helen, majke tiHelen123:Umjesto da je ostao moj sadašnji muž jedina i najveća moja ljubav, ali nije sad trenutno je [size=+2]jedan vlasnik kafića[/size] i zove se IGOR...
A ko kaze da je bila? Zavisi sta znaci BILA? Mozda "te" prave ljubavi samo - BUDU?Chubbchubb:Citat:Original postavio kupina
meni se cini da je ta prava gotovo uvek i fatalna iz razlicitih razloga tako da ti moze poyebati sve ostale u smislu da ih uvek uporedjujes s tom "najvecom" i sve te ostale ti se cine nekako...bljutavo mozda bolje reci mlako ili ne znam vec kako...ali znate na sta mislim
Ne znam sta mislis...
A ako je to prava, najveca ljubav zasto je onda BILA?
somborac, kazes, a andjoandja_stay_cool:za sada...jedan somborac..
ja licno najvise volem princes-krofnewhitenicky:Ima samo jedna najveca ljubav ... a to je ljubav prema OTADŽBINI !!!8-)
Lucky Luck:to prokletstvo i jeste problem...sto nema nazad ...ne stvarno. A gde naci nekoga sa kime ces prevazici "veliku ljubav" ...meni ponestaje kandidatkinja![]()
kupina:ko ili bolje KOJA?
KOLIKO ima "najvecih ljubavi" u zivotu?
Jel biste znali, da vas neko probudi u sred noci i pita "koga si najvise voleo/la", da kazete bez sumnje "ta(j) i ta(j)"?
Da li se stvarno samo jednom ljubi?![]()
kupina:ko ili bolje KOJA?
KOLIKO ima "najvecih ljubavi" u zivotu?
Jel biste znali, da vas neko probudi u sred noci i pita "koga si najvise voleo/la", da kazete bez sumnje "ta(j) i ta(j)"?
Da li se stvarno samo jednom ljubi?![]()
ma nista...nistaandja_stay_cool:da..sto?