B BIBER R.S.P.U. Gost 14.11.2003. u 01:15 - KO JE UGASIO SJAJ CRVENE ZVEZDE *nastavak* #26 Ti mi tu nesto pricas,sta je seljacki a sta nije!Nisi 2-put u zivotu bio na tekmi,zato bolje cuti!!!!!!
Ti mi tu nesto pricas,sta je seljacki a sta nije!Nisi 2-put u zivotu bio na tekmi,zato bolje cuti!!!!!!
Gost 17.11.2003. u 17:41 - KO JE UGASIO SJAJ CRVENE ZVEZDE *nastavak* #27 BIBER R.S.P.U.: Ti mi tu nesto pricas,sta je seljacki a sta nije!Nisi 2-put u zivotu bio na tekmi,zato bolje cuti!!!!!! Kliknite za proširenje... Kad budes igrao na derbiju onda se javi da komentarises,legendo... mnogo si smesan naucnice...
BIBER R.S.P.U.: Ti mi tu nesto pricas,sta je seljacki a sta nije!Nisi 2-put u zivotu bio na tekmi,zato bolje cuti!!!!!! Kliknite za proširenje... Kad budes igrao na derbiju onda se javi da komentarises,legendo... mnogo si smesan naucnice...
B BIBER R.S.P.U. Gost 19.11.2003. u 00:46 - KO JE UGASIO SJAJ CRVENE ZVEZDE *nastavak* #28 ALO MANGUPE POTPISI SE!!!PA CE MO DA PRICAMO!
Gost 24.11.2003. u 02:30 - KO JE UGASIO SJAJ CRVENE ZVEZDE *nastavak* #29 BIBER R.S.P.U.: ALO MANGUPE POTPISI SE!!!PA CE MO DA PRICAMO! Kliknite za proširenje... Potpisali sme ti se ma mami KIZA I KoMINA
BIBER R.S.P.U.: ALO MANGUPE POTPISI SE!!!PA CE MO DA PRICAMO! Kliknite za proširenje... Potpisali sme ti se ma mami KIZA I KoMINA