sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
A Karadjordjevic ne ume da je napise uopste. "Uzgred ,recenica pocinje velikim slovom![]()
Neko će več da napiše umesto njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Karadjordjevic ne ume da je napise uopste. "Uzgred ,recenica pocinje velikim slovom![]()
Neko će več da napiše umesto njegaa Srbija će biti kraljevina
![]()
Sta ces bre u Rusiju, ona vec 20 godina nije komunisticka...preporucujem Severnu Koreju![]()
Tamo je komunizam uvek dobro dosao,moze i Koreja
naravno
imas dobro preporuku od naroda Severne Koreje...milina jedna![]()
Pa ti bi i kod Lenjina i Staljina , a sada ti i Koreja odgovara! Za tebe je najbolje kod baćuške i tu da se smiriš uz vodku i balaljku!
Ma vise mi se svidja u Rusiju.
Па, као што Коча рече, омашио си једно двадесет година:
http://www.vesti.ru/videos?vid=217568
Ja druga Staljina postujem,podrzavam njegov nacin vladanja,a mozda se izborim da staljina vrate pored lenjina,ipak je on veci vodja od lenjina
''Vi niste normalni, vi ste ludak!''
''...Jeste voleo sam ga...Staljin je za mene bio sve i svja! njemu danas pripisuju svasta i to sto je istina i to sto nije istina...optuzuju ga za zlocine koje nije ucinio, nesto jeste i to se zna i to priznajem ali onda, u ono vreme, pa ja sam mislio da je bezgresan...bio sam mald, lud, uzeo bih pusku i borio bih se, misleci da ginem za svetsku pravdu...''
''Vi ste svakako bolestan covek''
Ilija Cvorovic .
Pokaj se dok još imaš vremena! Možda spaseš dušu!Ilija Cvorovic .
I ja postujem druga Staljina kao on
Комунисти су људи без вере и нације. Сицилијанац, јеси ли ти комуњиста у покушају ?
Ti si bratac baš zagrizo. Nije mi samo jasno da imaš toliko fanatizma u vezi tih lopurdi i ubica sopstvenog naroda. Ali đavo uvek dođe po svoje, pa ćeš se jednog dana i ti pokajati!
Ja se nikad ne kajem.
Nikad ne reci nikad. Vidi se da si mlad i zelen. Možda ima još vremena da izađeš iz tog tunela u koji si zalutao, nečijom krivicom.