Iskustvo me je naucilo da ko u ovakvoj situaciji nalazi za shodno da pljuje po Djilasu da u njemu cuci naprednjak..........
Ali zar nismo NAJURILI ranije Vucica&co sa vlasti, jos 2000. cuvenog 5. oktobra, pa onda najurili Djilasa sa vlasti (da bi - bez komentara - doveli ponovo Vucica na vlast), pa sad ponovo hocemo da najurimo Vucica sa vlasti ali da dovedeno DJILASA KOGA SMO VEC NAJURILI...?!

Ljudi, shvatate li koja je to patologija? Vrtimo se u krugu istih likova koji, objektivno, ne zasluzuju da nam kisele kupus a ne da vode bilo sta (BILO STA, a ne drzavu) i mi opet ozbiljno raspravljamo KOGA OD NJIH PONOVO DA DOVEDEMO NA VLAST.
Moram da kazem da, ako je to slucaj, ova nacija jeste nenormalna i zasluzuje sve sto joj se desava.
Jedino sto moze da mene licno inspirise da glasam za nekoga jeste neko potpuno novo politicko telo koje ce za JEDINI CILJ imati NORMALIZACIJU SRBIJE. Ne povecanje plata, ne povecanje penzija, ne ovo i ono, vec da:
- pocisti javni sektor od viska
- postavi plate u javnom sektoru (a time, citaj, i u celoj Srbiji) na normalan nivo (ali nakon prvonavedene cistke, tako da ko ostane zapravo ZASLUZI svoju platu)
- pocne striktno sprovodjenje zakona - svih zakona
- uvede ogromne kazne za greske koje cine sluzbena lica (drzavna administracija) - nakon cistke i nakon normalizacije plata tih istih
- sprovede lustraciju, hapsenje i kaznjavanje svih lopurdi koje vrsljaju Srbijom poslednjih 30 godina (a mnogi i duze) uz konfiskaciju sve imovine
- rasformira DB mafiju i napravi novu DB dostojnu srpske tradicije
Eto, niti sam pomenuo levo, ni desno, ni kapitalizam, ni socijalizam - ja hocu da taj neko uredi Srbiju. To nije politika, to je zdrav razum i zelja da se konacno napravi NORMALNA DRZAVA.
Ni Vucic ni Djilas ni iko na nasoj politickoj sceni danas to niti ume niti hoce. Zato ce od mene dobiti svi - BELI LISTIC ( prevodu q...c)