Ko je pobedio u ,,Putu ka vatrenom ringu``?

Bespotrebno karikiraš. Niko ne očekuje profesionalce, ali ne ni totalne laike koje očigledno nameštaju ljudima koji su u punom treningu. Tu ima imena kojima se ne zna ni da li su se nekad negde upisali, a kamo li da li su trenirali i šta i kod koga. Ne dopada mi se priča.

Da li si nekad trenirao MMA?
Ja treniram i blizak sam sa Svetom Nikolajev,dobro znam koliko je momak psihofizicki spreman i kakve napore moze da istrpi.
Nikolajev je zavrsio visu trenersku skolu,sada radi kao instruktor u teretani,za ostale ne znam,mada zar je bitno da li su nesto upisivali ili ne?

A sto se ti nisi prijavio pa da vidis dal ljudi nista ne znaju? Stoji da je bilo boraca koji su losiji ali to je samo zato sto nema dovoljno ljudi koji treniraju MMA.

1. To ima pravo da me pita samo neko ko se prijavio. Ti jesi?
2. Nisi čitao očigledno, niko nije spominjao te koji su se prijavili i koje su svi videli na TV jer je o njima i njihovom radu bilo reči tokom serijala. Mislim na neke koji su iskrsli sad za kraj. To će sigurno biti nameštaljka da se vidi kako su jaki ovi koji su trenirali "na putu". Jeftine fore.

Poslednja izmena:
Nisam se prijavio, bio sam bodovni sudija u prvom kolu. Tako da mozda malo bolje znam kako je ko spreman i za sta su sposobni.

Namestaljke nije bilo nego su momci koji su otisli u polufinale odlicni borci i stvarno dobro fizicki spremni.

Bice koliko znam i druge sezone pa se prijavi i testiraj se ;)

Može ovako, ti da se prijaviš a ja da budem bodovni sudija. Pa onda da pričamo pričice na internetu.

Ja ti opet ponavljam da nije reč o onima koji su radili i otišli u polufinale. Već o Tesla i fight card gde su se pojavili neki kojih u PKVR nije ni bilo.

Koliko god puta da napišeš nešto drugo, istinu ne možeš da promeniš. Ima ljudi koji su iskrsli bukvalno. Kako i zašto?

Back