Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Zodiac neprosipaj se da si ikad sutnuo macku sa praga znao bi da je messijevo umece nesto nevidjeno nije tehnika naime izvezbana finta to svako moze da vezba i navezba tehnika je koliko ti je mekana osjecajna noga messija bukvalno mozes napucati loptom u trku on ce je primiti i nastaviti da nalazi prostor sa loptom gde drugi nemogu ni zamisliti i to u punoj brzini koontrola lopte osjecaj kod pasa mekoca odvaganost to je tehnika...sa ovim se radjas...on je bukvalno talentom procentom u 0.05% i na sve to je uspeo da se stabi u funkciju igre sa bude toliko produktivan da je nesto neverovatno....
Cito sam lupetanja razna kako je ronaldo samo atleta sto su teske gluposti Ronaldo je izvrstan talenat medju onih tipa 5%....njegova velicina je u tome sto je uspeo radom i posvescenscu stane na crtu najvecem ikada i kada je delovalo da je gotovo da godine cine svoje uspeo je da "reinventuje" sebe i da odrzi korak sa najvecim...kad ljudi bubnu ronaldo nikakav talenat okrene se soba oko mene pamtim ga od pocetaka lik oduvek ima fenomenalnu tehniku ekspozivnost sjajnu kontrolu lopte e sad u potedjenju s mesijom mesi je druga dimenzija za sve pa i za njega ali to je zato sto je mesi Bozija lestvica a ronaldo covek...
Cito sam lupetanja razna kako je ronaldo samo atleta sto su teske gluposti Ronaldo je izvrstan talenat medju onih tipa 5%....njegova velicina je u tome sto je uspeo radom i posvescenscu stane na crtu najvecem ikada i kada je delovalo da je gotovo da godine cine svoje uspeo je da "reinventuje" sebe i da odrzi korak sa najvecim...kad ljudi bubnu ronaldo nikakav talenat okrene se soba oko mene pamtim ga od pocetaka lik oduvek ima fenomenalnu tehniku ekspozivnost sjajnu kontrolu lopte e sad u potedjenju s mesijom mesi je druga dimenzija za sve pa i za njega ali to je zato sto je mesi Bozija lestvica a ronaldo covek...