Ko je pametan nek´ odgovori!!

Zasto svaki tip koji se kresne sa vise devojaka je super baja,dok devojka koja promeni vise tipova dobije reputaciju drolje?! :dontunderstand:

Zato shto je to borba da svoj genetski materijal razmnozish shto vishe da bi opstao u budutjim pokoljenjima.
Zenama je vazno da je kvalitetan a briga ih za ostalo.
Mi moramo da mislimo na budutjnost planete.

I shto se ovoliko ljudi javilo na temu kada su jasno date specifikacije u naslovu?

Zasto svaki tip koji se kresne sa vise devojaka je super baja,dok devojka koja promeni vise tipova dobije reputaciju drolje?! :dontunderstand:

a kako bi nazvala te devojke ?

"laka devojka " je osoba koja voli sex i upraznjava ga sa vise razlicitih osoba ,bez nekih dubljih emocija to moze biti bilo ko ; ko je bestidan ,nije mu tesko skinuti se.Sa vise njih u ili razlicito vreme ,lose strane znamo ,dobre neko zadovoljenje bar za muskarce govorim ...zene ne znam koja ne voli samo ipak neka iskusna / otresitija da kaze al nema mrka kapa ..aaa pa slicni ljudi se nalaze za takve stvari,sportski sex dok se ne podmiri ....

Ko ima taj jak nagon u sebi ,njemu je zaista tesko da se kontrolise ,rodjen s tim.
na primer ja ali nisam jos pukao skroz ,ne silujem nikog jos,nadam se da nece do toga doci nikad :confused:

reputacija ovo ono, ne vidim da sam ja bolje prosla u zivotu sto sam vodila brigu o tome sa kim spavam i sto sam svakom bila verna....ili si takav ili nisi, nema to veze sa spoljnim uticajima...i svako snosi posledice svojih dela.....ma sta radio....missim sa nas gabri sta ko misli o nasem sex life.....

E mala, to ti je nekako prirodno nametnuto ,kao neka prirodom data degradacija! Ma sta ja znam! To je jedan slucaj, za koji ne mozes kriviti muskarc, a drugi vjerovatno povoljniji za tebe jeste ovaj : "Muskarci zaljubljeni su opsesivni muskarci, zele svoju dragu samo za sebe, tako da niko ne moze da joj pridje, da je dirne, a pogotovu kada se zaljube smeta im to sto su imale partnera prije njega, jer muski ego je cudna baja, tako da je to proca o droljama,potekla od nekog zaljubljenog muskarca, koga je draga ostavila ili se kresnula sa drugim, a njegov prenapuhani ego to nije mogao podnijeti te ju je prozvao drolja! A ima i druga strana price, a to je da se djevojke lijepe na takve BAJE, jer su oni face!:D

To uopšte nema veze sa Balkanom. Jednako su tupavi i oni u ostalom delu sveta koji tako misle. Nešto baš nisam primetila da po filmovima i serijama koje gledamo, a i pesmama koje slušamo, imamo drugačiju svest. I dalje se oni koji su protiv takvih žigosanja žena smatraju naprednim i kul ljudima. Da nije opšte mišljenje tako jadno, ne bi bilo potrebe za izdvajanjem onih koji ne misle tako. Kada se o nečemu previše priča, znači da toga nema. Gde se puno priča o slobodnom seksu, nema slobodnog seksa. Ko puno priča da voli takve tipove i žene, ne voli ih zapravo, već ih želi za kratko. To je tako jasno, da ne znam kome nije jasno.

Back