- Poruka
- 98.699
Gledam i ne verujem.
U TC smemo u hordama ali npr. na kafu ili rucak u restoran ni pod tackom razno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je uglavnom u svakom busu, posebno u spicu budu ljudi jedan drugom na glavi i nista, to je ok, 10 hiljada ljudi u zatvorenom TC je ok ali 5 mladih u parku nije ok...ludiloДанас је у бусу на линији 83 било четврт квадратна метра по човеку.
Ljudi moraju da putuju, a da razgledaju po tržnom centru baš ni ne moraju. Nije isto.Данас је у бусу на линији 83 било четврт квадратна метра по човеку.
Kod nas na ulazu stoji neko ko na tabletu upisuje koliko ih je ušlo, a na izlazima stoje i ispisuju.AL ko ce da broji 10 457 ljudi?
Ko će ovo da broji da li si prekobrojni.Gledam i ne verujem.
Pogledajte prilog 904124
Mnogi se nisu vakcinisali pa ih više nema, ili su se jedva izvukli. Istina je kad se gleda sve, ne samo jedna strana. Ima i tih o kojima pišeš, ima i ovih o kojima ja pišem. Ne možemo gledati samo jedne ili samo druge pa izvući neki zaključak koji bi trebalo da važi za sve.Јаој, Жабице...
Верује се да се људи заражавају како кажу а у Кини једни другима на глави и нико живу главу не би извукао тамо да је тако како презентују.
Мисле да су ове вакцине хумане, а многи стари изгураше годину лудила тако фино и преминуше баш после ревакцинације.
Нису видели ништа болесно у реклами:"Ако волиш своју жену не додируј је."
Сами и на отвореном тако поносно одговорно носе маску па је скину када уђу у пун локал људи.
Поштују мере које преписују они који их се сами не држе.
Овде би да нађу спас, замисли, баш у Србији. Нема с чим не кубуримо али им није чудно како у само једној ствари не оскудевамо.
И тако даље...
И ти се још за нешто чудиш?![]()
![]()
U Sarajevu je sve radilo kad sam bila,ali kad udjem primjetim ono što prije nisam. Probavanje,pipkanje sad mi to smeta a prije nije. Usadio se strah u nas,trebaće vremena da ga zaboravimo.Ja sam se uželela razgledanja i kupovine u tržnom centru, nisam bila godinu dana. Da mi je neko prošle godine rekao da će mi to jednom nedostajati, meni koja mrzim šoping, rekla bih da je lud!
Неће, брзо ћемо све заборавити, на добро се лако навикнемо.U Sarajevu je sve radilo kad sam bila,ali kad udjem primjetim ono što prije nisam. Probavanje,pipkanje sad mi to smeta a prije nije. Usadio se strah u nas,trebaće vremena da ga zaboravimo.
Nije da ih branim već samo tražim neku logiku u merama, verovatno zato što se radi o deci, uskoro će da idu i u školu, ili već idu, ne znamDozvoljena je proslava rođendana u igraonici do 40 osoba.A ne može restoran ako nema baštu.
Stvarno sve počinje da bude smešno.
Kad treba zdravstvena da se overi drkanje ili bez nje pregleda nema sanse,zakazivanje za magnetnu ili rendgen koji ne radi u klinickom se ceka mesecima,20 godina sam hitnu zvao za majku pa znam kako ne dolaze,a kad treba vakcina da se primi to moze bez knjizice,mogu i stranci,dodju i na gajbu,idu po selima u nedodjije,i nije zavera aЈаој, Жабице...
Верује се да се људи заражавају како кажу а у Кини једни другима на глави и нико живу главу не би извукао тамо да је тако како презентују.
Мисле да су ове вакцине хумане, а многи стари изгураше годину лудила тако фино и преминуше баш после ревакцинације.
Нису видели ништа болесно у реклами:"Ако волиш своју жену не додируј је."
Сами и на отвореном тако поносно одговорно носе маску па је скину када уђу у пун локал људи.
Поштују мере које преписују они који их се сами не држе.
Овде би да нађу спас, замисли, баш у Србији. Нема с чим не кубуримо али им није чудно како у само једној ствари не оскудевамо.
И тако даље...
И ти се још за нешто чудиш?![]()
![]()
Ми са хитном и кућном негом имамо позитивно искуство. Не могу да грешим душу.Kad treba zdravstvena da se overi drkanje ili bez nje pregleda nema sanse,zakazivanje za magnetnu ili rendgen koji ne radi u klinickom se ceka mesecima,20 godina sam hitnu zvao za majku pa znam kako ne dolaze,a kad treba vakcina da se primi to moze bez knjizice,mogu i stranci,dodju i na gajbu,idu po selima u nedodjije,i nije zavera a
naravno da je zavera. cak i najgluplji su do sada shvatiliKad treba zdravstvena da se overi drkanje ili bez nje pregleda nema sanse,zakazivanje za magnetnu ili rendgen koji ne radi u klinickom se ceka mesecima,20 godina sam hitnu zvao za majku pa znam kako ne dolaze,a kad treba vakcina da se primi to moze bez knjizice,mogu i stranci,dodju i na gajbu,idu po selima u nedodjije,i nije zavera a