Ko je ovde lud?

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.699
Gledam i ne verujem.
U TC smemo u hordama ali npr. na kafu ili rucak u restoran ni pod tackom razno.

viber_image_2021-04-13_12-28-40.jpg

Данас је у бусу на линији 83 било четврт квадратна метра по човеку.
tako je uglavnom u svakom busu, posebno u spicu budu ljudi jedan drugom na glavi i nista, to je ok, 10 hiljada ljudi u zatvorenom TC je ok ali 5 mladih u parku nije ok...ludilo

Kod nas su takođe uveli kvadraturu po osobi, do sada sam sa svojom korpom od pruća obavljala kupovinu sada moram da uzmem njihovu jer tako broje ljude u samousluzi. Ne volim ali je uzmem, šta ću. :(

Stvarno ne razumem tu komunalnu policiju za usce se zan koliko je uslo koliko izaslo i koliko je ljudi trenutno u uscu za autobuse takodje, zasto ne rade svoj posao i izbacuju prekobrojne i jos ih kazne sto su usli u bus koji je vec pun...u uscu retko kada moze da bude 10000 ljudi...

Јаој, Жабице...
Верује се да се људи заражавају како кажу а у Кини једни другима на глави и нико живу главу не би извукао тамо да је тако како презентују.
Мисле да су ове вакцине хумане, а многи стари изгураше годину лудила тако фино и преминуше баш после ревакцинације.
Нису видели ништа болесно у реклами:"Ако волиш своју жену не додируј је."
Сами и на отвореном тако поносно одговорно носе маску па је скину када уђу у пун локал људи.
Поштују мере које преписују они који их се сами не држе.
Овде би да нађу спас, замисли, баш у Србији. Нема с чим не кубуримо али им није чудно како у само једној ствари не оскудевамо.
И тако даље...
И ти се још за нешто чудиш? :lol: :zag:

Јаој, Жабице...
Верује се да се људи заражавају како кажу а у Кини једни другима на глави и нико живу главу не би извукао тамо да је тако како презентују.
Мисле да су ове вакцине хумане, а многи стари изгураше годину лудила тако фино и преминуше баш после ревакцинације.
Сами и на отвореном тако поносно одговорно носе маску па је скину када уђу у пун локал људи.
Овде би да нађу спас, замисли, баш у Србији. Нема с чим не кубуримо али им није чудно како у само једној ствари не оскудевамо.
И тако даље...
Mnogi se nisu vakcinisali pa ih više nema, ili su se jedva izvukli. Istina je kad se gleda sve, ne samo jedna strana. Ima i tih o kojima pišeš, ima i ovih o kojima ja pišem. Ne možemo gledati samo jedne ili samo druge pa izvući neki zaključak koji bi trebalo da važi za sve.

Ja sam se uželela razgledanja i kupovine u tržnom centru, nisam bila godinu dana. Da mi je neko prošle godine rekao da će mi to jednom nedostajati, meni koja mrzim šoping, rekla bih da je lud!
U Sarajevu je sve radilo kad sam bila,ali kad udjem primjetim ono što prije nisam. Probavanje,pipkanje sad mi to smeta a prije nije. Usadio se strah u nas,trebaće vremena da ga zaboravimo.

• Podržavam
Reactions: Em.
U Sarajevu je sve radilo kad sam bila,ali kad udjem primjetim ono što prije nisam. Probavanje,pipkanje sad mi to smeta a prije nije. Usadio se strah u nas,trebaće vremena da ga zaboravimo.
Неће, брзо ћемо све заборавити, на добро се лако навикнемо.

Јаој, Жабице...
И тако даље...
Kad treba zdravstvena da se overi drkanje ili bez nje pregleda nema sanse,zakazivanje za magnetnu ili rendgen koji ne radi u klinickom se ceka mesecima,20 godina sam hitnu zvao za majku pa znam kako ne dolaze,a kad treba vakcina da se primi to moze bez knjizice,mogu i stranci,dodju i na gajbu,idu po selima u nedodjije,i nije zavera a

Kad treba zdravstvena da se overi drkanje ili bez nje pregleda nema sanse,zakazivanje za magnetnu ili rendgen koji ne radi u klinickom se ceka mesecima,20 godina sam hitnu zvao za majku pa znam kako ne dolaze,a kad treba vakcina da se primi to moze bez knjizice,mogu i stranci,dodju i na gajbu,idu po selima u nedodjije,i nije zavera a
Ми са хитном и кућном негом имамо позитивно искуство. Не могу да грешим душу.
За остало сам сагласна.

naravno da je zavera. cak i najgluplji su do sada shvatili

Back