Ko je od stranih predstavnika bio prisutan na vojnoj paradi ? = Samo Šeik... (Rusi NJET...)

Ne pljujem ja nikog,iznosim svoja zapažanja.Imam i ja nekog u familiji ko je prosvetni radnik,nemoj meni prodavati maglu.
Ali vrhunski argument svih pljuvača prosvetnih radnika : imam ja nekog u prosveti, što znači, znam sve o tom poslu, kako se radi, šta treba i sl. Kao kad bih ja rekla, imam nekog dr u porodici, aj ti operišem slepo crevo :zcepanje: maglaaaa
:mrgreen:

Ima i tranzistora još uvek, što ih ne koristiš, nego si na netu i mobilnom telefonu :mrgreen: nemam ja ništa protiv tvog mišljenja Iko, ali je simptomatično tvoje pljuvanje prosvetnih radnika, uz jednu istu grupicu ovde na netu. Je l vas to plaše obrazovani ljudi, s obzirom da je u mojoj profesiji najveći broj radnika sa 7. stepenom stručne spreme? Nastavi da pratiš izjave vladajućeg o našem ''povećanju plata'' :zcepanje:Moraćemo i mi uskoro da pravimo neku ''paradu'' izgleda :zcepanje:
Puna podrška za paradu, pa niste vi najgori.

Tako je bilo 1941. i 1914.

Evo sada Hrvati , Albanci napravise vojni savez protiv nas i jos zovu Bugare da se pridruze?

Hrvatska je vratila obevezno sluzenje vojnog roka? Zasto?

Pa mi njima nismo pretnja oni su u NATO .

Znaci Hrvatska, Albanija i mozda Bugarska planiraju zajednicki napad na Srbiju, da nas okupiraju rasparcaju i pobiju ko 1941. sto su uradili.
niste trebali belorusiji sankcije, i putinu prst u oko... sad bismo bili nuklearna sila kao belorusija, i uterivali strah celoj evropi, a ne da brisel jos rusi vlade, i pravi obojene po slovackoj, madjarskoj, i mozda u srbiji dok se aljek dere na macuta da se ide u eu vise jace, za inat

a ovo sto kazes, nikad se ne zna sa susedima, neko ih nahuska, izmisle nesto i samo nasrnu

Svet funkcionise tako sto mali se tiskaju kod velikih a ne obratno. Oni nama trebaju mi njima mnogo manje.

Uspeh parade se meri time sta je od oruzja vojske pokazano a ne time ko je iz sveta na tu paradu dosao

Sutra ako nas neko napadne nece nas braniti ti strani gosti vec oruzje koje imamo.

Kapiras?
a NATO oficiri u generalstabu...na primer, Francuzi, mogu veoma lako blokirati elektroniku u mirazima...sta onda

Ne možeš da sudiš o nekome ako ga ne poznaješ.Uči tu decu i ne kukaj na poslodavca jer ti stalno povećava platu.

Ima,pitanje je koliko je predavač spreman da se potrudi da objasni nešto učeniku.Ne trebaju nam kojekakva čuda tehnike da bi naučili nešto.Nisam ih ni ja imao u ono vreme pa sam morao da znam rudna bogatstva Australije.Postojala je knjiga i nastavnik.
Nisu u pitanju alati vec kao sto si vec rekao ljudi, najbolji rade za najvece pare ne zadrzavaju se tamo gde nema para kao u svakom drugom poslu.

Brat Zajed napustio ranije paradu. Morao nesto da pregrize.

Prilozi

• 1758532574073.jpeg
    1758532574073.jpeg
    39,7 KB · Pregleda: 3
Slabo si upućena ko je sve bio od stranih gostiju, naravno neznanje nije opravdanje, pogotovo u doba interneta , lako se dobija prava informacija, koga zanima. Tebe naravno nije zanimalo, poenta posta je da se opljune...
Inače da su bili Rusi, ni tad naravno to ne bi valjalo vama blokaderima jer je poenta da šta god ova vlast uradi, ne valja. Mislim bukvalno, po difoltu. Da povećaju penzije rekli bi, vidi djubrad kupuju glasove penzosa a da ih smanje, rekli bi, vidi lopovsku stoku uzima od usta najugroženijih.
Znači - sve jasno.
Bitne bi stavio pored sebe
Ko je bio pored njega osim prodanog seika kojem je vljosa dala medalju?

Vojnoj paradi prisustvovaće specijalni gosti iz inostranstva. Među zvanicama biće brigadni general kineske vojske, ministri odbrane Kipra, Mađarske i Azerbejdžana, šef vazduhoplovstva Francuske i zamenik ministra odbrane Francuske, šef nacionalne garde Ohajo. Pored njih, biće i specijalni gosti.
Sjebo milion evra asfalta zbog par ministara

Ali vrhunski argument svih pljuvača prosvetnih radnika : imam ja nekog u prosveti, što znači, znam sve o tom poslu, kako se radi, šta treba i sl. Kao kad bih ja rekla, imam nekog dr u porodici, aj ti operišem slepo crevo :zcepanje: maglaaaa
:mrgreen:

kinjis vucica a nikad ti prosvetarko veca plata nije bila

Evo kaze mi zena kad se vrati sa porodiljskog u decembru bice joj oko 120.000

blokaderi kad dodju ima da ti je smanje 30% z:D

kinjis vucica a nikad ti prosvetarko veca plata nije bila
лепо је што ти хвалиш вучића а тобож си га до јуче пљувао... али када је кренула побуна народа од новембра прошле године показао си своје право лице

blokaderi kad dodju
лепо је што јавно признајеш да ускоро идете са власти у буваре
ima da ti je smanje 30% z:D
па види биће одлично ако буду и имали и 30 % али не због лоповлука студентске листе или ти блокадера како их називаш већ због чињенице да анс чека БАНКРОТ И АМБИС , јер сте дуг од 14 милијарди долара из 2014 повећали на преко 1000 милијарди и то одавно!

својим раѕним лоповлуком и уграђивањем у инвестиције, кредите ѕадуживања, путевима који су коштали пет пута скупље док уградите део ѕа себе , инвеститора, свој нарко картел који вам је био подиѕвођач радова...

на основу тог десетоструког већег ДУГА ОД ПРЕКО 100 МИЛИЈАРДИ (то је минимум већ одавно...) сте тобож повећали толко плате али и инфлацију која је ненормална...

србију сте довели у амбис, и банкрот. што је и циљбио издајничког система. НЕКА НАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ КАДА БУДЕМО ВИДЕЛИ КОЛКИ НАС АМБИС ЧЕКА...

међутим, боље да вас сменимо и банкротирамо док нас нисте потпуно уништили и сву нашу земљу предал истранцима у руке а србију потпун ораспарчали као и косово....

неће просветари нахебати ѕбог блокадера већ због тога што еј дуг одавно преваѕишао 100 милијарди долара а био је 14 до вашег доласка!

лепо је што ти хвалиш вучића а тобож си га до јуче пљувао... али када је кренула побуна народа од новембра прошле године показао си своје право лице

лепо је што јавно признајеш да ускоро идете са власти у буваре

па види биће одлично ако буду и имали и 30 % али не због лоповлука студентске листе или ти блокадера како их називаш већ због чињенице да анс чека БАНКРОТ И АМБИС , јер сте дуг од 14 милијарди долара из 2014 повећали на преко 1000 милијарди и то одавно!

својим раѕним лоповлуком и уграђивањем у инвестиције, кредите ѕадуживања, путевима који су коштали пет пута скупље док уградите део ѕа себе , инвеститора, свој нарко картел који вам је био подиѕвођач радова...

на основу тог десетоструког већег ДУГА ОД ПРЕКО 100 МИЛИЈАРДИ (то је минимум већ одавно...) сте тобож повећали толко плате али и инфлацију која је ненормална...

србију сте довели у амбис, и банкрот. што је и циљбио издајничког система. НЕКА НАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ КАДА БУДЕМО ВИДЕЛИ КОЛКИ НАС АМБИС ЧЕКА...

међутим, боље да вас сменимо и банкротирамо док нас нисте потпуно уништили и сву нашу земљу предал истранцима у руке а србију потпун ораспарчали као и косово....

неће просветари нахебати ѕбог блокадера већ због тога што еј дуг одавно преваѕишао 100 милијарди долара а био је 14 до вашег доласка!
Gde to piše i ko to kaže?

To im je što im je,neka menjaju profesiju,to im niko ne može zabraniti.
Cesto vidim u stampi neka srpska imena i pored profesor-predavac na nekom zapadnom fakultetu, nikad istocnom. Dobri profesori ne menjaju zanimanje vec promene radno mesto, odu gde ima vise novca.

На свечаној трибини параде "Снага јединства" били су:

🇧🇦🇷🇸 Српски члан Председништва Босне и Херцеговине

🇧🇦🇷🇸 Председник Републике Српске

🇧🇦🇷🇸 Председник Народне скупштине Републике Српске

🇧🇦🇷🇸 Начелник Заједничког штаба Оружаних снага БиХ генерал Гојко Кнежевић

🇲🇰🇷🇸 Заменик председника Владе Северне Македоније Иван Стоилковић

🇲🇪🇷🇸 Председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић

🇲🇪🇷🇸 Народни посланици Скупштине Црне Горе

🇭🇺 Министар одбране Мађарске Криштоф Сала-Бобровницки

🇨🇵🇪🇺 Начелник штаба Ратног ваздухопловства Француске Жером Беланже

🇦🇿 Начелник Генералштаба Оружаних снага Азербејџана генерал Карим Валијев

🇺🇸 Командант Националне гарде Охаја

🇦🇪 Престолонаследник Дубаија

🇧🇭 Делегација Краљевине Бахреин

🇺🇸🇷🇺 Глумац Стивен Сигал, специјални изасланик Русије у САД

Знате ко је био Хрватима на паради за 30. годишњицу Олује? Два америчка генерала, један заменик, заменик начелника Генералштаба Пољске, министарка одбране БиХ, заменик министра одбране Литваније, начелник Генералштаба Албаније и један македонски генерал.
Wow, kakva elita. Bese li tu i neki ruski zvanicnik, ambasador?
A, za tog generala iz Ohaja, bremeniti vucic je pretio da ce protjerati okupatora, kad dodje na vlast.

Back