neverujuidole
Domaćin
- Poruka
- 3.401
Moram da branim Dzonijevo oblacenje, ne i njega.Nosi itekakoSamo on kakav je verovatno negira da je to trenerka i zamišlja da je odelo. Teško onome ko se suprotstavi
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da branim Dzonijevo oblacenje, ne i njega.Nosi itekakoSamo on kakav je verovatno negira da je to trenerka i zamišlja da je odelo. Teško onome ko se suprotstavi
![]()
'Ajde sada ti navedi jednu stvar zbog koje je Obama shmeker... Chuj, Obama shmeker.![]()
Ma, pogledaj ga samo kako menja strane.Shmekerchina.
![]()
Jel' ti to ironichno, ili... ?
Pa onda prelomi za ObamuЖестоко се двоумим између Путина и Берлусконија![]()
Ima jedan magistarski rad, ne moze ih imati vise i ima jedan doktorski, ali magistarski ima i ilic mr velimir. Inace teme su rumunski pesnici iz pogranicnih oblasti Srbije.Kolko sam čuo ima nekoliko magistarskih i stručnih radova...Po obrazovanju je dosta visoko...
Mea culpa...Nekoliko se odnosilo i na magistarske i na ostale,stručne, radove...Kolko znam on je mašinac...Kakva poezija...Još rumunska...Nema tu tehnikene moze ih imati vise
...a je li Berluskoni stvarno rekao za Obamu da je mlad, zgodan i pametan ali i zagoreo?
Kolko sam čuo ima nekoliko magistarskih i stručnih radova...Po obrazovanju je dosta visoko...
Ako mislis na bas naseg, koji tesko koordinira dva pokreta istovremeno, nije masinac. Covek poeta, profesor knjizevnosti.Mea culpa...Nekoliko se odnosilo i na magistarske i na ostale,stručne, radove...Kolko znam on je mašinac...Kakva poezija...Još rumunska...Nema tu tehnike![]()