ja mislim da je fotoelektricni jedna sjajna stvarcica, koja je jos i danas zanimljiva, kroz vezu bozona i fermiona..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opi:ja mislim da je fotoelektricni jedna sjajna stvarcica, koja je jos i danas zanimljiva, kroz vezu bozona i fermiona..........
stivlim:Nikola Tesla i Stiven Houking (ovi ostali su mala deca, a ni jedan ni drugi nisu dobili Nobelove nagrade)
Anonymous:Rasooooo aj majke ti mojne vise te "male ispravke" narocito kad su pogresne![]()
Tesli niko nije nudio nagradu pa da je on uopste imao i prilike da je nudi (u krajnjoj liniji sam proces oko Nobelove nagrade ne funkcionise na taj nacin), a ta njegova izjava je posledica (omanjeg) razocarenja sto nisu dobili nagradu, uostalom izjava je data po objavljivanju imena laureata (te 1915 godine to su bili W. i L. Bragg). Podatak za neinformisane na forumu ni Edison nikada nije dobio nobelovu nagradu. Najvece priznanje koje je Nikola Tesla, u obliku nagrade, dobio je (pomalo ironicno) Edisonova Medalja a to je najveca nagrada koju IEEE (tada AIEE) dodeljuje.
rasa77:Eee, malo znas o Tesli, preporucujem ti da odmah posetis njegov muzej u Beogradu (Krunska ulica).
A sto se tice Edisona, jest, tacno je, nije je ni on dobio.
fosilvaso:rasa77:Eee, malo znas o Tesli, preporucujem ti da odmah posetis njegov muzej u Beogradu (Krunska ulica).
A sto se tice Edisona, jest, tacno je, nije je ni on dobio.
ako nije Tesla, zašto bi je dobio Edison...![]()
mslav:Nikola Tesla i Mileva Maric,Marija Kiri
AJNSTAJN NEMA POJMA
postoji veca brzina od svetlosti
fosilvaso:mslav:Nikola Tesla i Mileva Maric,Marija Kiri
AJNSTAJN NEMA POJMA
postoji veca brzina od svetlosti
pretpostavlja se, ali nije još dokazano...
stivlim:Nikola Tesla i Stiven Houking (ovi ostali su mala deca, a ni jedan ni drugi nisu dobili Nobelove nagrade)