Ko je najlepsi fudbaler?

• Začetnik teme Začetnik teme Sandy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anonymous:
SOFIJA POPOV:
BEKAM JE NAJLEPSI!!!!!!!
IZVINI SOFKE IAKO SI MI SESTRA BEKAM JE PEDERSKI ODVRATAN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Malo je kiselo grozdje, ali kad bih mogao da mu drpis zenu ukus bi se popravio. U nekom normalnom svetu taj Bekam radi kao rudar (za veliku lovu naravno) i nikad nije pravio frku od toga. ***** je svakako jer je sjajan igrac i kapiten reprezentacije, igrac Reala i uopste p... od coveka po srpskim standardima. Verujem da se ne kupa i da mu smrdi iz usta, smrad engleski koji nema pojma sta su prave stvari. Mi (Srbi) smo tu da mu ukazemo na greske, a?

Giovanna:
1.Dejvid Bekam
2.Andrej Sevcenko
3.Gabrijel Batistuta

Gabriel Batistuta je definitivno najzgodniji i najsladji. :D Sad od ovih nasih... secam se kad je Pedja Mijatovic igrao kod nas on mi se najvise dopadao. Sinisa Mihajlovic mi je onako simpatican. Ima jos puno, puno zgodnih fudbalera, ali ovde u U.S.A.-i nemam prilike redovno da gledam utakmice tako da nisam bas u toku pa sam vam samo rekla ove moje nekadasnje utiske. Pozdrav za Grobare i sve posetioce foruma. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back