Ko je Ljubica koja je dve godine plela prsluk za predsednika Srbije: Vunu sama ošišala sa svog stada, pa izvezla i dvoglavog orla

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.421
Dok je ovaca...biće i šišanja...:zzzz:
Iliti Vučić u jagnjecoj vuni... :ceka:

Ej...dve godine šišala stado i plela...:strika:

Eto žene za @Jugoslav Čvarak -a ...
On neka šiša, a ona nek plete... :klap:

KO JE LJUBICA KOJA JE DVE GODINE PLELA PRSLUK ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vunu sama ošišala sa svog stada, pa izvezla i dvoglavog orla

https://www.google.com/amp/s/www.ku...dve-godine-plela-prsluk-za-predsednika-srbije
Kažu da će teška zima zato sam svakom ministru isplela po jedne vunene čarape, to će najbolje da ih zagreje, rekla je vredna planinka uz osmeh

...

Kao da je plela nogama

Za Vucica i dzemper mora biti za Ginisovu knjigu... :zzzz:
Iliti sto bi on rekao "Nikada niko u istoriji nije pleo 2 godine dzemper kao sto je za mene ispleten" !

A ustvari lik je prokletinja i baksuz pa zena x puta morala da para...:kafa:

...

Kakva gospodja.

🥰

Sutra kad joj vuk pojede stado...nek se ne pita odakle i kakvu je karmu navukla...:whistling:

A ti...
Eto ti nacina da dopres do vinskog podruma...
Uzmi i opleti nesto za Predsednika...

Ti budi jos originalniji pa opleti nakurnjak:

20221011-133226.jpg

...

Sutra kad joj vuk pojede stado...nek se ne pita odakle i kakvu je karmu navukla...:whistling:

A ti...
Eto ti nacina da dopres do vinskog podruma...
Uzmi i opleti nesto za Predsednika...

Ti budi jos originalniji pa opleti nakurnjak:

20221011-133226.jpg

...
Ovo je neki u YU bojama, nije to za gospodina predsjednika.

Шта те је тачно овде баш толико изнервирало да си морао да отвориш тему и посветиш дотичној. Срам је било, шишала, плела и поклонила. Па таквог олоша свет скоро није видео.

Fenomenologija me interesuje...
Dakle konstantno stvaranje kulta licnosti...
A to je zlo i naopako...:rtfm:

Sama zena je nebitna i nazalost zabludela ovca...kad smo vec kod ovaca...

...

Fenomenologija me interesuje...
Dakle konstantno stvaranje kulta licnosti...
A to je zlo i naopako...:rtfm:

Sama zena je nebitna i nazalost zabludela ovca...kad smo vec kod ovaca...

...

Стварање култа личности? Онда ћеш морати да се враћаш пар векова у прошлост и да установиш да је у нашој политици култ личности нешто што је стално присутно. Има то доста везе са историјским развитком наше земље, са неким колективним менталним склопом нашег народа (као и већине других словенских народа), где је увек на челу један водећи члан породице, клана, државе.

Има везе са историјским околностима, где смо као народ и држава константно били у сукобима и под претњом егзистенцијалног нестанка, уједињавали смо се под једним владаром.

Има доста у томе што су кроз читаву историју многи владари знали да злоупотребљавају ту потребу за сигурношћу па су плашили народ да непријатељ никад не спава и да су једино сигурни уколико их тако неко води.

Али има нешто и у томе да ми као народ не волимо слабе лидере. Постоје у новијој српској политици два примера где су се неки председници, колико толико, кретали у склопу својих уставних овлашћења, која су реални никаква. Први је КОштуница, други је Томислав Николић.

За Коштуницу се говорилко да је поштен али... и онда набрајање: мутав, туњав, необавештен, гледа сове, воли мачке... За Томислава Николића: он само дели ордење (што је једна од ретких ствари које је смео да ради), она његова Драгица се само шета са њим.

У преводу наш народ презире слабе вође. Наш народ жели јаког вођу, или да му се поклони или да може да га псује и проклиње.

Треба још много векова да прође да ми мало рационалније размишљамо и да нас не ради толико култ личности. Али као што рекох, култ личности нити почиње, нити се завршева са Вучићем.

To je za tebe Yugoslava :klap:

Jest da ces morati otkuhati na 100 C, da se skupi...da ti bude taman...:maramica:

...
Potpredsjednica srpske vlade: Trebamo se uskladiti s politikom Europske unije

"Putin vodi osvajački, a ne oslobodilački rat, što ne možemo podržati i vjerujem da će naredna vlada donijeti odluke kojima ćemo se jasno ograditi od toga. Apsolutno sam za poštovanje europskih načela i usklađivanje s tom politikom i mislim da tu ne treba biti dvojbi", rekla je Mihajlović, koju se u srpskoj političkoj javnosti smatra prozapadno orijentiranom.

I ovo je gospodja.

🥰

Југославе, зашто и ти не ошишаш мало своје вуне и исплетеш Председнику прслук са шаховницом?

Братство-Јединство!
Ja gospodinu predsjedniku iskazujem ljubav na spiritualan nacin, svaki dan pitam dragog boga da ga pozivi sto dulje i da mu izranjavano srce izlijeci.

:heart2::heart2::heart2:

KO JE LJUBICA KOJA JE DVE GODINE PLELA PRSLUK ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vunu sama ošišala sa svog stada, pa izvezla i dvoglavog orla

https://www.google.com/amp/s/www.ku...dve-godine-plela-prsluk-za-predsednika-srbije

...
Nije mu isplela što bi mu pomoglo a to mu treba https://www.zlosela.com/2013/03/clanak-nakurnjak-za-spasit-zivot.html

Ja gospodinu predsjedniku iskazujem ljubav na spiritualan nacin, svaki dan pitam dragog boga da ga pozivi sto dulje i da mu izranjavano srce izlijeci.

:heart2::heart2::heart2:

Kog Boga kad ti sto bi rekli štuješ halucinogene pecurke...🍄🍄🍄:ceka:

Imao si samo srece sto nisi kupovao od one babe iz Šapca...:zzzz:

...

...

куд му не упреде предиво од КОНОПЉЕ!

Back