Ko je kriv za nerede na mitingu - svesrpskom saboru?

Ko je kriv za nerede na mitingu?

• Boris Tadic (DS)

glasova: 17 33,3%
  • Radikali

glasova: 21 41,2%
  • Huligani

glasova: 11 21,6%
  • Policija

glasova: 2 3,9%

• Ukupno glasova
    51
  • Anketa je zatvorena .
Indirektno su krive sve vlade od 1991 do sada sa njima i sve politicki bitne osobe koje su imale utcaja.
Razmilslimo logicno,da li bi radikali razbili sami svoj miting i predstavili sebe kao ne sposobne idiote?
Naravno da ne bi.Sa druge stane navijaci su pretezno nacionalisti i teske patriote tako da o uticaju DS i satelitskih partija nema ni reci. Obavestajna sluzba ili neki njen deo je mogao da izvede nerede na neciji nalog,ali to je cista spekulacija i to nikada necemo saznati.
Isti ti navijaci su 5.10.2000 izneli obaranje Milosevica i opet isti oni su palili ambasau Amerike i izveli ovo skorasnje divljanje. Vecina Srbije ukljucujuci i veliki broj gasaca ZES-a i radikala i narodnjaka su mnogo ne zadovoljni zbog vecitog cekanja necega iz godine u godinu i jebavanjem politicara i njhovih glupih prica,apatija se samo povecava,razlika je samo sto DS-ovi glasaci imaju nadu a ovi drugi su je izgubili.

Lepo se secam jednog dogadjaja kada Miloseviceva policija prebija jednog decka a novinar B92 komentarise kako je to krsenje ljudskih prava i da su ti ljudi borci za ljudska prava .
Neznam da li je taj isti novinar ali tv je ista preksinoc otprilike sa iste razdaljine gleda kako nekog coveka tuce policija ,i govori da su to ustvari huligani .

Razmilslimo logicno,da li bi radikali razbili sami svoj miting i predstavili sebe kao ne sposobne idiote?

Ne bi oni to sami uradili. Ali su isli grlom u jagode, tako sto su videli priliku da jos malo laju na zvezde, a da su pritom bili toliko nesposobni, da obezbede vlastiti skup.

Ako su znali da ocekuju milion ljudi, gde im je bilo obezbedjenje. Nikakvu koordinaciju nisu imali, niti mogu da se nose sa stanjem koji sami naprave. zamisli sta bi uradili sa Srbijom, da su se, ne daj boze, dokopali vlasti. Isto tako bi napravili rasulo gde se ne zna ko pije a ko placa.

Banda radikalska, otkad postoje izvrću istinu ali danas uz internet, youtube i tv im ide malo teze pa igraju na bezobrazluk ;)
Treba za te zivotinje uvesti dobrotvoran rad posto su balavci, greota da ih guze u ćorki ;)

Pa ja bi im dao mogucnost izbora, to je demokratski. Ko voli da ga guze, nek robija, ionako su navikli da se izlezavaju po ceo dan i da jedu tudj lebac. Pa makar i kad ga primaju u boolju.

taja, cemu smeh? organizator mitinga je tako nazvao to okupljanje i to je njegovo pravo, tako je napisano pitanje zbog preciznosti a ne zbog sustine...a misljenje da li je to ispravno ili ne je sasvim druga tema...i opravdanost takvog naziva jeste diskutabilna ali nije u vezi sa naslovom...

ja se izvinjavam ako izgleda da se smejem tebi...nije mi bila namera.....smesan mi je 'naziv' mitinga... iz njega se vidi poptpuna politicka nerealnost i precenjenost...ako neko ne ume da smisli ni normalan naziv mitinga nije ni cudo sto isti ne umeju da ga organizuju pa im je neko drugi kriv za posledice

slazem se da ga nisu dobro organizovali, znali su i pricalo se da ce biti nereda, ili su mozda druzeci se sa Kostunicom postali neobavesteni, ne znam, samo je cinjenica da i ostali imaju veliku odgovornost, pogotovu policija...definitivno da, dokle god kod nas budu odgovorne organizacije ili neformalne grupe, a ne neko po imenu i prezimenu, niko nikad sustinski i nece biti kriv...

Back