buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.191
Zabraniti višespratnice.
Stanovanje samo u eko kućama od zemlje slame ili kudelje.
Stanovanje samo u eko kućama od zemlje slame ili kudelje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su sve kozmetička rešenja. Osnovni problem je i dalje tu. Ljudski ego. Trenutno dominantni nivo svesti ljudske vrste je nivo ega. Dok ne napravimo globalni evolutivni skok u svesti, a to se neće desiti skoro, treba da upotrebimo minimum zdravog razuma i bezbolnim putem smanjimo broj ega na planeti. Ili dok u razumnom roku ne nađemo novu naseljivu planetu da tamo izvezemo višak ega i nastavimo da i nju devastiramo. Ali ćemo bar dobiti na vremenu. Ovako uništavamo jedini dom koji trenutno imamo.Treba zabraniti toalet šolje sa vodokotlićima.
Samo poljski klozeti i kompost
Treba zabraniti tuširanje.
Kupanje uveče iz lavora.
Prvo umivanje, pa gornji deo, na kraju u istoj vodi donji deo.
Prljavu vodu prosuti na travu.
Kanalizaciju zabraniti.
Veš mašine zabraniti.
Pranje veša ponedeljkom.
Ista odeća do subote.
Subotom kupanje u koritu/kadi.
Prvo deca pa onda roditelji u istoj vodi.
Plastična ambalaža treba da se plaća donosiocu i to da je plati onaj ko ju je proizveo i pustio u prodaju.
Rokni se šta čekaš?To su sve kozmetička rešenja. Osnovni problem je i dalje tu. Ljudski ego. Trenutno dominantni nivo svesti ljudske vrste je nivo ega. Dok ne napravimo globalni evolutivni skok u svesti, a to se neće desiti skoro, treba da upotrebimo minimum zdravog razuma i bezbolnim putem smanjimo broj ega na planeti. Ili dok u razumnom roku ne nađemo novu naseljivu planetu da tamo izvezemo višak ega i nastavimo da i nju devastiramo. Ali ćemo bar dobiti na vremenu. Ovako uništavamo jedini dom koji trenutno imamo.
Dobro. Dogod mene zivotno ne ugrožavas, neću te roknuti. Posle ćemo videti...Rokni se šta čekaš?
Oslobodi planetu ega
Ja ću da sadim i čekam fotosintezu
Sebe rokni ako smatraš da je ego problemDobro. Dogod mene zivotno ne ugrožavas, neću te roknuti. Posle ćemo videti...
Javi koliko si zasadio. Pozdravljam napor ma koliko uzaludan bio.Najzrleniju energiju daje nam fotosinteza.
Biodizel i bioetanol treba subvencionisati i osloboditi poreza.
Da je ikom od navodnih zelenih do planete, vozila bi išla samo na metan, biodizel i bioetanol.
Izvini, ali mi je lakše tebe da roknem. Budala ionako ima previše.Sebe rokni ako smatraš da je ego problem
Oko desetak hektara.Javi koliko si zasadio. Pozdravljam napor ma koliko uzaludan bio.![]()
Ima vas, voistinu.Izvini, ali mi je lakše tebe da roknem. Budala ionako ima previše.
Neće se desiti. No kod mene ni kod tebe.Oko desetak hektara.
Javi kad rešiš da prestaneš sa egoizmom.
Da pošaljem cveće
Od budale samo kompliment.Ima vas, voistinu.
Hvala ti na komplimentu....Od budale samo kompliment.![]()
Естнија је сасвим за себе. Ни са њима нисмо исто. Чешка јесте западна цивилизација, као и Словенија. Румунија сесели корак по корак, тако што је огроман број људи у Румунији примио Унију. Пресељење на запад у Румунији је почео са језичком реформом , 1923. године. Бугарска је посебна ствар. Од како су им увалили швапског монарха ударили су у страну. Ми припадамо византијском комомвелту, а не западу. Највећи недостатак наше цивилизације, је тај, што много људи код нас, хоће да буде оно што није. Код Грка, Румуна и Бугара је то нај приметније. Ни ја се не инетификујем са ајатоласима, него са својом православном културом и цивлизацијом.Nisu to ni Estonija, Ceska, Slovenija, Litvanija, Poljska, Rumunija, Izrael, Grcka... pa se opet ne identifikuju sa raznim ajatolasima, talibanima, africkim i azijskim propalim marksistima i ostalom menazerijom.
Razlika izmedju njih je samo sto ovi prvi nemaju prepucijum a ovi drugi ga imaju.Ни ја се не инетификујем са ајатоласима, него са својом православном културом и цивлизацијом.
Какав антиевропеизам. Последња Европа, ен може да буде антиевропска, јер друге Европе нема.Razlika izmedju njih je samo sto ovi prvi nemaju prepucijum a ovi drugi ga imaju.
Sve ostalo je isto - posebno zatucanost i antievropeizam.
Oni su kriviDa li su krivi obicni ljudi koji jedva krpe kraj sa krajem u bilo kojoj drzavi ili u africkim drzavama? Kazu globalno zatopljenje pa onda ljudi OBICNI koji jedva krpe kraj sa krajem a koji su vecina treba da placaju KARBONSKI OTISAK a u stvari to vam je bukvalno porez na vazduh.
A bogati? Zasto bogati se ne sankcionisu jer naravno da bogati mnogo vise imaju veci karbonski otisak. Jedan bogat covek ima karbonski otisak kao 10 000 siromasnih i sad oni nisu krivi vec su krivi ti 10 000 siromasnih koji jos moraju da placaju pored njihovog siromastva jos i taj karbonski otisak.
A evo recimo Ana Ivanovic ona bivsa nasa ONA RECIMO U STANU, ZA KOGA PLACA MESECNU STANARINU 35 000 DOLARA, IMA 6 KUPATILA!!! Ajde neka mi neko normalno jasno i lepo objasni sta ce njoj 6 kupatila u stanu? Da li postoji normalno objasnjenje za to?
Da stvarno ti zele dobrobit planete lepo bi zabranili da ljudi imaju 6 kupatila u stanu i zabranili bi takve stvari jos mnoge bogatim ljudima. I onda mozemo da predjemo na siromasne da i njima zabranjujemo stosta i da ih dodatno oporezujemo i namecemo namete iako vec i sada jedva krpe kraj sa krajem.
A osim toga nekog ko ima u stanu 6 kupatila ja bih odma pod policijskom pratnjom sproveo do prve psihijatrisjke bolnice da se leci od mentalne bolesti.