Ko je jezivi neonacista koji sebe naziva "Srbinom"

Ovi ukrajinski su smesni ko bioskop. wanabe nacisti :lol: Ne priznaju ih pravi white nationalist a ni oni malobrojni pravi neonacisti
ал их признаје гомила имбецила која је пала на фору, виђам немачке неонацисте тамо у украјини како држе папир "DEFEND EVROPA", а место да бране европу од глобалиста они бране миљеника тих истих глобалиста од контраефекта

ал их признаје гомила имбецила која је пала на фору, виђам немачке неонацисте тамо у украјини како држе папир "DEFEND EVROPA", а место да бране европу од глобалиста они бране миљеника тих истих глобалиста од контраефекта
To su sigurno malobrojne budale. Veruj mi da sam upucen u desavanja i poznajem prave nemacke nacionalsocijaliste. Svi redom mrze EU, NATO i raduju se njenoj propasti

To su sigurno malobrojne budale. Veruj mi da sam upucen u desavanja i poznajem prave nemacke nacionalsocijaliste. Svi redom mrze EU, NATO i raduju se njenoj propasti
ја умрем од смеха када видим да постављају неке слике путина са жидовима као да је путин једини који се са њима шурује
најјаче кад поставе слику њега у израелу где као носи јармуклу, а носи православну скуфију 😂

ја умрем од смеха када видим да постављају неке слике путина са жидовима као да је путин једини који се са њима шурује
најјаче кад поставе слику њега у израелу где као носи јармуклу, а носи православну скуфију 😂
Najzdaviji deo nemackog naroda vrlo dobro kapira sta se dogadja u svetu, samo nemaju snage da ista urade jer je Nemacka odavno okupirana i mentalno unistena zemlja, toliko da se na vlasti nalaze nesposobni fikus Scholz i jedna Baerbock koja ne ume da kaze prosirenu recenicu.

Milčakov je je u Ukrajini i još uvek seče uši, kida organe i ostalo zarobljenim Ukrajincima, a njegov kompanjon Petrovski (taj što je uhapšen u Finskoj), pa ne znam sad, možda je pobegao, a možda su ga poslali Rusi da tamo nešto uradi.
Наравно. Ко и Хитлер, што је радио за Стаљина. Овај на слици је украински нациста, и то је факат. Ако постоји уопште тај Рус кога ти помињеш, они су на супротним странама.

Back