Ko je izgubio Kosovo ?

pa tu se moram sloziti da jeste pogresnim potezim ubrzao..pitanje je koje je poteze mogao ili nije mogao da uradi..ali to sad sve vise nije vazno...Kosovo je proglasilo nezavisnost za vreme demokratije u Srbiji,,a ne za vreme Slobinog rezima..u vreme kad se mirno i diplomtaski pokusavalo resiti...mozes li da mi das neko smisleno objasnjenje..u vreme toboz nasilja nad albancima potpisuje se rezolucija 1244..a u vreme pregovora i demokratije se krade i otcepljuje deo teritorije...pa ne mozes se sloziti da je normalno..

Mogu "demokrate" da traze krivce u drugima, to im niko ne brani... Ali, moraju sami da snose odgovornost za ono sto se desilo pod njihovom vlascu... Za to nema opravdanja... Ako si nesposoban da to sprecis, podnesi ostavku...

Aneks 1
DA NE CITIRAM CEO TEKS..EVO JEDAN DELIC KOJIM SE NADOVEZUJEM NA PRESRETACEV POST
Rezoluciju 1244 (1999) Savet bezbednosti usvojio je na svom 4011-om sastanku održanom 10. juna 1999.
Drugi traženi elementi
Brz i precizan raspored povlačenja što znaci, npr. 7 dana za okončanje povlačenja; povlačenje oružja za vazdušnu odbranu 25 km izvan zone bezbednosti u okviru 48 sati;
Povratak osoblja za četiri gore navedene funkcije obaviće se uz nadzor medunarodnog bezbednosnog prisustva i biće ograničeno na mali dogovoreni broj (stotine, ne hiljade);
Obustava vojne aktivnosti po otpočinjanju proverljivog povlačenja;
Razgovori i postizanje Vojno-tehničkog sporazuma neće prekoračiti ranije dogovoreni rok za okončanje povlačenja.

ETO I STA SAD RECI POSLE REZOLUCIJE...UOPSTE IMA LI SMISLA GOVORITI O OPRAVDANOSTI PROGLASENJA NEZAVISNOSTI

AJD TO STO SU ONI PORGLASILI NEGO STO SU ONI STO SU PODRZAVALI REZOLUCIJU PRIZNALI TO ISTO KOSOVO...:dash:

ETO I STA SAD RECI POSLE REZOLUCIJE...UOPSTE IMA LI SMISLA GOVORITI O OPRAVDANOSTI PROGLASENJA NEZAVISNOSTI

AJD TO STO SU ONI PORGLASILI NEGO STO SU ONI STO SU PODRZAVALI REZOLUCIJU PRIZNALI TO ISTO KOSOVO...:dash:

Nije veliki problem sto belosvetski hohstapleri se tako ponasaju... To samo pokazuje koliko se radi o ozbiljnim drzavama i vladama koje upravljaju tim drzavama... Ali kad se pojedini pripadnici ovog naroda tako ponasaju, onda mi se povraca...Gmizavci drogirani...

Moje licno misljenje je , da je Kosovo , sto se Srbije tice, izgubljeno......zauvek...

Ne vidim nista tragicno u tome.......jednostavno, tako su se otvorile karte, nasi igraci su odigrali amaterski, i doslo je do gubljenja teritorije........ni prva ni poslednja drzava na svetu koja je ostala bez dela teritorije.......najgluplje je sada, sto narod kaze :" plakati nad prosutim mlekom".........

Jer, ova drzava, nazalost, ovoliko osiromasena, promasena, korumpirana, opljackana, izolovana , sa brdom problema u svakoj sferi zivota od sporta do ekonomije , nije u stanju da povrati suverenitet nad kosovom ni u jednoj varijanti........

A i kada bi mogla , nekim cudom, uz pomoc big laleta da vrati juznu pokrajinu, ne znamo sta bi sa njom.......i to je fakat........

Sto puta je postavljeno na ovakvim temama prosto pitanje, :" kako bi srbija integrisala 2mil siptara u svoje institucije, kako bi obezbedila jos 500 000 radnih mesta, kako bi obezbedila jos 1000 000 decijih dodataka i jos bar 300 000 penzija???........kako bi ubirala porez, naplacivala struju , komunalije??.......ili bi sve to morali da placaju ,kao nekada gradjani srbije van KiM???...............

Tako, da ......nema sanse da srbija povrati kosovo , sem u slucaju da postane toliko prosperitetna, bogata, demokratska, jaka drzava , da sami siptari pozale sto su se odvajali , pa da se nekim cudom , shatro predomisle.........:think:

Evo , ako mi neko smisleno odgovori na ovo boldovano, i da resenje, castim ga kafom u hotel "grandu " u pristini.......idemo zajedno......:D

Moje licno misljenje je , da je Kosovo , sto se Srbije tice, izgubljeno......zauvek...

Ne vidim nista tragicno u tome.......jednostavno, tako su se otvorile karte, nasi igraci su odigrali amaterski, i doslo je do gubljenja teritorije........ni prva ni poslednja drzava na svetu koja je ostala bez dela teritorije.......najgluplje je sada, sto narod kaze :" plakati nad prosutim mlekom".........

Jer, ova drzava, nazalost, ovoliko osiromasena, promasena, korumpirana, opljackana, izolovana , sa brdom problema u svakoj sferi zivota od sporta do ekonomije , nije u stanju da povrati suverenitet nad kosovom ni u jednoj varijanti........

A i kada bi mogla , nekim cudom, uz pomoc big laleta da vrati juznu pokrajinu, ne znamo sta bi sa njom.......i to je fakat........

Sto puta je postavljeno na ovakvim temama prosto pitanje, :" kako bi srbija integrisala 2mil siptara u svoje institucije, kako bi obezbedila jos 500 000 radnih mesta, kako bi obezbedila jos 1000 000 decijih dodataka i jos bar 300 000 penzija???........kako bi ubirala porez, naplacivala struju , komunalije??.......ili bi sve to morali da placaju ,kao nekada gradjani srbije van KiM???...............

Tako, da ......nema sanse da srbija povrati kosovo , sem u slucaju da postane toliko prosperitetna, bogata, demokratska, jaka drzava , da sami siptari pozale sto su se odvajali , pa da se nekim cudom , shatro predomisle.........:think:

Evo , ako mi neko smisleno odgovori na ovo boldovano, i da resenje, castim ga kafom u hotel "grandu " u pristini.......idemo zajedno......:D

Ovo da je izgubljeno, to je tvoje misljenje... Ja se ne slazem, ali OK...

nije mi jasno o kojih 2000000 Siptara govoris... Nije da valjda tu racunas svu bagru koja je 99 god bespravno presla granicu... Srbija mora da integrise samo one Siptare koji imaju njeno drzavljanstvo... Ostali, nazad odakle su i dosli...

Ovo da je izgubljeno, to je tvoje misljenje... Ja se ne slazem, ali OK...

nije mi jasno o kojih 2000000 Siptara govoris... Nije da valjda tu racunas svu bagru koja je 99 god bespravno presla granicu... Srbija mora da integrise samo one Siptare koji imaju njeno drzavljanstvo... Ostali, nazad odakle su i dosli...

Ok.......ajde , neka ih je kako zvanicni beograd priznaje 1 200 000 ......probaj sada da mi das odgovor na boldovano????:think:

Ok.......ajde , neka ih je kako zvanicni beograd priznaje 1 200 000 ......probaj sada da mi das odgovor na boldovano????:think:

Lepo... Od tih 1200000 ima gomila dece... Oni bi se skolovali... A na Kosmetu, kao i na bilo kom drugom mestu ima gomila nacina da se pokrene i privreda i poljoprivreda... I postojali su rudnici i fabrike i trgovine... I da ne nabrajam dalje... Vidis, Beograd je mnogo manji, a koliko ja znam (ne tvrdim) ima 2000000 stanovnika... Zasto bi bio problem da se ti ljudi vrate normalnom zivotu...

AP Kosovo i Metohija nije izgubljeno ono je oteto silom. :rtfm:

:ok:

Pa ne zna se koji je izgovor jadniji.

Zna se,ovaj tvoj,mada onaj prvi ne spada u tu kategoriju-glup je.

Kosvo nije izgubljeno,juce bila tema kako smo razbili NATO, samo oni to kriju kao zmija noge....cak smo ih naterali i da potpisu Kumanovsku rezoluciju....znaci Kosovo nije izgubljeno ,iako tamo nema nista sto podseca da je jos uvek deo drzave Srbije ,osim nasih crkvi,manstira i 90 000 hiljada Srba.:dash:

Nisi ti i tebi slicni,nego vojska jugoslavije.;)

A sad da te lepo pitam,sta sa tobom nije u redu?ti bre non stop provociras srbe :roll:

Zato sto ti je xyw puta odgovoreno-proterati,i to ce ti reci 90% srba.......i neoj da mislis da je to nesto lose,ne nije zasluzili su.

Kosmet se ne moze vratiti cak i ako se sve nase institucije i vojska vrate........Kosmet se jedino moze kontrolisati bez siptara.......meni(Srbiji) Kosmet bez siptara ne treba i nista ne znaci.
Sa njima ne moze biti mira........nikada.......zato mani se tih prica o parlamentu i milionima siptara,oni nikada nece biti u parlamentu Srbije pa i da analbananiju pripojimo :evil:

Back