Ko je gori, pobuna studenata 1968?

Ти си необразован. То се пришива нај оклеветанијој жени 18. века. Заправо је рекла, да пекари, пошто нису хтели да праве хлеб, него само колаче, на којима добро зарађују, да морају сиромашнима да продају колаче по цени хлеба. Но, нико тако не лаже, као револуцинари. А са друге стране, претњама по благоутробије, нижи облици покушавају да умтве сваку акцију вишег смисла.
Ti si neproduhovljen. Crkva je rekla da kum ne može da ti bude nečasna osoba ali je koristoljubivi narod poput tebe i mnogih sličnih to prekrstio u "kumstvo se ne odbija ali kum ne može da ti bude svako". Pa pošto ne može svako daj za kuma samo onog sa parama, dal su krvave ili na prevaru nije važno.

Ти си необразован. То се пришива нај оклеветанијој жени 18. века. Заправо је рекла, да пекари, пошто нису хтели да праве хлеб, него само колаче, на којима добро зарађују, да морају сиромашнима да продају колаче по цени хлеба. Но, нико тако не лаже, као револуцинари. А са друге стране, претњама по благоутробије, нижи облици покушавају да умтве сваку акцију вишег смисла.

Револуције имају завереничке одлике, а Стојко има крезубе и шићарџијске одлике

Ti si neproduhovljen. Crkva je rekla da kum ne može da ti bude nečasna osoba ali je koristoljubivi narod poput tebe i mnogih sličnih to prekrstio u "kumst o se ne odbija ali kum ne može da ti bude svako". Pa pošto ne može svako daj za kuma samo onog sa parama, dal su krvave ili na prevaru nije važno.

Немој ти о моралу.

Немој ти о моралу.
1753734076278.jpeg

Ne to je rekla Marija Antoaneta
Jel ona bila za komuniste ili za monarhiju?
Зар ти сад нисам објаснио. Она то није тако рекла, него је оклеветана. А друго, није могла да буде на срани комунита, јер тада нису постојали. Имао си с друге стране, огавну Волтерову копилад, и њижне духом. Садисте, убице и заиса олош сваке врсте.

Зар ти сад нисам објаснио. Она то није тако рекла, него је оклеветана. А друго, није могла да буде на срани комунита, јер тада нису постојали. Имао си с друге стране, огавну Волтерову копилад, и њижне духом. Садисте, убице и заиса олош сваке врсте.

Али он се поноси тим криминалцима и револуционарима

Ti si neproduhovljen. Crkva je rekla da kum ne može da ti bude nečasna osoba ali je koristoljubivi narod poput tebe i mnogih sličnih to prekrstio u "kumstvo se ne odbija ali kum ne može da ti bude svako". Pa pošto ne može svako daj za kuma samo onog sa parama, dal su krvave ili na prevaru nije važno.
Ја заиста не знам о коме говориш. Нејасан си. Наравно да сам продуховљен, и да ми је стало до тога. Ово са Кумовима заиста не разумем. Једнм је дучић рекао да је лукавство, сва памет глупака.

Ја заиста не знам о коме говориш. Нејасан си. Наравно да сам продуховљен, и да ми је стало до тога. Ово са Кумовима заиста не разумем. Једнм је дучић рекао да је лукавство, сва памет глупака.
Širiš temu bezveze. Lukavstvo je inteligencija slabijeg. Recimo lisica često ume da ide iza lovaca i njihovih pasa. Teško da je reč o glupaku.

Jedino je tačno napisao ono za žene
Da je ne hvataš u laži
Јеси и ти арбитар, да у филозофском смислу одређујеш шта је тачно, а шта није? Не можеш да говориш о томе шта је уреду, а шта не, ако те је могуће купити за кифлу.

Шездесет осма је била светска побуна студената од Мексика, Европе, па све до Србије. У Србији, не толико баш у СФРЈ, студенти су од Броза тражили више комунизма! "Црвени универзитет 'Карл Маркс'"! Продукти шездесет и осме су српски архинепријатељ Анри Леви и ини у иностранству и скоро половина домаће антисрпске опозиције српског етничког порекла.
Не може ни по чему да се пореди са садашњим отпором врховном велеиздајнику!
Осим што су у питању студенти, али очито веома различити.
:tick:

Back