Ko je Dzon Bosnic ? Ekspert za sve !

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Ko je Dzon Bosnic ? On je neki novinara, koji se pojavio se iz nevezuse. Ekspert je za sve : za koronu, za teroje zavere, za istoriju, geografiju, ekonomiju, protetiku… Ne skida se sa TV, gostuje redovno kod Marica gde otkriva ""velike tajne. Redovno ima tv duel sa Dejanom Lucicem ( Covek koji sve zna ) i Miroljubom Petrovicem. Stvarno prica neverovatne stvari kao kada je bio 9.11 ( teroristicki napada samoubilacke akcije avionima kada su se zakucali u one dve kule ) Dzon Bosnic ( u zadnjoj emisiji bez cenzure ) prica kako je taj isti dan bila vezba americke vojske u Njujorku, vezba odbrane ako teroristi otmu avion i hoce da izvrse samoubilacku akciju zakucavanjem u zagradu….i onda on zakljucuje da je cudna slucajnost…..

imagesDGT04AH0 (2).jpg

maxresdefault.jpg

Odledao sam sve emisije nekoliko puta.
Ovo kod Malagurskog akcenat na poslednje minute gostovanja kada u otvorenu raspravu ulaze
Dragan Petrovic, najobrazovaniji Srbin ikada, odnosno u istoriji organizovanog obrazovanja u Srba, 4 drzavna fakulteta, politika, istorija, ekonomija i jos jedan hmmm. 35 mislim, naucne knjige, 3 magistrata i 3 doktorata. Izvinjavam se ako sam prevideo neku cifru ne mogu sve da pamtim.
Miroljub Petrovic, adventista, sns simpatizer, verujem da je zavrsio teologiju u okviru adventisticke crkve, ispravite me.
Najobrazovaniji Srbin ikada i dr. Govedja Skola su se zakacili oko skolstva uopste u poslednjim minutama emisije pogledajte obavezno.

Ko je Dzon Bosnic ?

Џон Боснић

Џон Боснић (Фредериктон, 15. фебруар 1961) је српски и канадски новинар, саветник и политички активиста, као и шеф бироа InterMedia агенције из Јапана.

Школовање је започео у Женеви, а завршио га је у Фредериктону, на Универзитету Њу Брансвик 1986. године у одсеку филозофије. Током студирања освојио је прво место на светском шампионату у геодетском инжињерингу, а био је и вођа студената и политички организатор.[1]Запослен је у државној агенцији Радио Јапан, NHK World Satellite TV, а по позиву пише за велики број медија у свету. Радио је за велики број новина, а провео је и неколико година у Савезној Републици Југославији, где је извештавао о ратовима, али и о НАТО бомбардовању. У свету је највише познат по томе што је водио битку да ослободи светског шаховског шампиона, Бобија Фишера, коме је био венчани кум. Боби Фишер је у Јапану ухапшен јер је прекршио санкције Сједињених Америчких Држава, када је одиграо шаховски меч са Борисом Спаским у Савезној Републици Југославији 1992. године.[2] Његов отац, Сава Боснић је професор политичких наука, официр Југословенске војске у отаџбини, а рођен је у Сремској Митровици, док је његова мајка Маргарет Боснић пореклом Енглескиња из Канаде. Када је имао 22. године, Џон је био кандидат за градоначелника родног Фредериктона. Јула 2000. године Џон и његова супруга Весна родом из Пећи, венчали су се у манастиру Студеница.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja sam napisao cinjenicu. Nisam napisao ni da li volim ili ne volim Dejana Lucica.
Naravno, demantuj podatak kada je knjiga napisana ili pogledaj evropu ili memacku danas. Za Srbiju minskim sporazumom koliko bese, 4, 6, 7 miliona migranata u narednih 6 godina?

Дејан Лучић је најбољи ђак Милана Видојевића.
У познавању тајних друштава и "дубоке државе" Видојевић је непревазиђен на овим просторима. У вези тих ствари прво се нешто чује од Видојевића, па тек онда од Лучића.

A Dzon Bosnic je svakako pobrao simpatije patriotskog kora. Ne dozivljavam ga kao ubaceni strani placeni element, Miroljuba Petrovica tako dozivljavam.

Мирољуб Петровић се издаје за великог Србина, а заправо је страни плаћеник, штеточина и секташ.
Његова теологија нема никакве везе са православљем, оно је микс протестантизма и месијанског јеврејства.
Лик глорификује Шиптаре чак и љуби њихову заставу, глорификује Турке и муслимане, а за Јасеновац говори да је највећа српска срамота као да су Срби сами себе клали у Јасеновцу. :dash:
Мирољуб се лажно представља као доктор медицине. Притом наводно лечи од рака и других тешких болести, а десило се да је неколико особа умрло који су поверовали том шарлатану да ће их излечити уместо да иду код правих доктора.

Odledao sam sve emisije nekoliko puta.
Ovo kod Malagurskog akcenat na poslednje minute gostovanja kada u otvorenu raspravu ulaze
Dragan Petrovic, najobrazovaniji Srbin ikada, odnosno u istoriji organizovanog obrazovanja u Srba, 4 drzavna fakulteta, politika, istorija, ekonomija i jos jedan hmmm. 35 mislim, naucne knjige, 3 magistrata i 3 doktorata. Izvinjavam se ako sam prevideo neku cifru ne mogu sve da pamtim.
Miroljub Petrovic, adventista, sns simpatizer, verujem da je zavrsio teologiju u okviru adventisticke crkve, ispravite me.
Najobrazovaniji Srbin ikada i dr. Govedja Skola su se zakacili oko skolstva uopste u poslednjim minutama emisije pogledajte obavezno.
Taj Dragan Petrovic je teska budaletina. Zreo je za ludnicu. Miroljub Petrovic nije adventista, sto je vise puta i naglasio..

Darko trifunovic, da razjasnimo za ove koii ne znaju, miljenik rezimskih medija, nato promoter i rusofob, sns simpatizer, lazni bezbednjak i lazni profesor. Dekan fakulteta je poslao cirkularno pismo svim medijima gde se fakultet ogradjuje od njegovih stavova i dodaje da isti ne predaje nije u svojstvu profesora lako se predstavljao.
Ova tema ce biti puna sns simpatizera tako da shvatimo odmah ko je ko, kao i svrhu njihovog pisanja.

Darko trifunovic, da razjasnimo za ove koii ne znaju, miljenik rezimskih medija, nato promoter i rusofob, sns simpatizer, lazni bezbednjak i lazni profesor. Dekan fakulteta je poslao cirkularno pismo svim medijima gde se fakultet ogradjuje od njegovih stavova i dodaje da isti ne predaje nije u svojstvu profesora lako se predstavljao.
Ova tema ce biti puna sns simpatizera tako da shvatimo odmah ko je ko, kao i svrhu njihovog pisanja.
Ali priznaćeš da je dosta tačno rekajo.

Posebno o rusopatofilima

Буљави преварант

Back