- Poruka
- 21.131
muškarci kuvaju kad oće a žene što moraju
u tome je razlika
u kvalitetu razlike nema
Jes Vexy bas tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muškarci kuvaju kad oće a žene što moraju
u tome je razlika
u kvalitetu razlike nema
OK,bio sam u zurbi pa nisam jasno postavio pitanje.
Ko je bolji kuvar kada se radi o kuvarima amaterima,na to sam mislio.
U vasoj porodici mama,tata,muz,zena....ko to bolje radi?
Moguće je da zavisi i od toga šta treba kuvati i na koji način. Popularna kultura smatra da je vrlo muževno raspaliti roštilj ili kuvati riblju čorbu u kotliću, a ne sećam se da su neki muškarci mnogo hvaljeni zbog svojih štrudli ili sarmica.
Mislim da su muskarci bolji kuvari mozda (bas iz razloga koji je vexy navela) jer to ne rade iz moranja vec iz zelje...a nama zenama to je obaveza pa nam verovatno vremenom dosadi![]()
Muskarci ili zene?
Muskarci ili zene?
Mislim da su muskarci bolji kuvari mozda (bas iz razloga koji je vexy navela) jer to ne rade iz moranja vec iz zelje...a nama zenama to je obaveza pa nam verovatno vremenom dosadi![]()
Ovo je tacno...
Мушкарци!!
Ми женског рода ништа не знамо, све радимо погрешно те би било најбоље да ви све радите, да нас возите, кувате нам, пеглате...![]()
Gluposti. Ako znas da kuvas ti znas da kuvas..nema tu smor ti je pa pa sarma ispala losa.
Tu je iskljucivo znanje u pitanju.
OK,bio sam u zurbi pa nisam jasno postavio pitanje.
Ko je bolji kuvar kada se radi o kuvarima amaterima,na to sam mislio.
U vasoj porodici mama,tata,muz,zena....ko to bolje radi?
Bože al se od tog kuvanja napravila ne znam kakva umetnost i nauka.....
Ako si gladan, moraš jesti....Ako bi da jedeš imaš dve opcije: ili da odeš i kupiš neko gotovo jelo (ili ručaš u restoranu) ili da sprčkaš nešto u domaćoj radinosti. Ja sam za varijantu "ako ne voliš da kuvaš, nemoj to ni raditi"...Bolje mi namaži paštetu i hleb kad dođem ti u goste nego da me poslužiš tortom namrgođena i umorna.....
Gluposti. Ako znas da kuvas ti znas da kuvas..nema tu smor ti je pa pa sarma ispala losa.
Tu je iskljucivo znanje u pitanju.