Ko je bio Šćepan Mali?

Razumijem što želiš reći i naravno, to jeste crnogorski jezik. Možda se nisam dobro izrazio. Samo sam htio dodati da je tada bio poznat pod srpskim imenom, odnosno da sami izvori dodaju da je Šćepan Mali zborio maternjim jezikom Crnogoraca - srpskim (nekada je taj jezik bio poznat pod jednim drugim, srpsko-hrvatskim imenom, a danas pod dva različita imena - srpskim i crnogorskim) - pogotovo kada imamo izvor koji direktno tako svjedoči.

To je važno da si razumio.

Vrlo je vjerovatno, da Crnogorci tada nijesu znali govorit, pa su se sporazumijevali sa rukama i nogama.
Tako i Šćepana niko nije mogao odkriti po naglasku, jer se sa Crnogorcima sporazumevao rukama i nogama.

Nagradno pitanje:
Kada je progovorio prvi Crnogorac?

Говорили су србски јер су били Срби, то што теби не одговара данас твој је проблем, да говорите ногама и рукама данас мање штете би сте нанели себи!!!!!

Informacije radi, Scepan Mali se nije jedini izdavao za cara Petra III. U Rusiji su bila jos cetiri lazna cara koji su za sebe govorili da su upravo oni Petar III. Za razliku od Scepana njhova imena i biografije su poznate. Zvali su se Bogomolov, Kremnjev, Pugacov i Cernjisov.

Informacije radi, Scepan Mali se nije jedini izdavao za cara Petra III. U Rusiji su bila jos cetiri lazna cara koji su za sebe govorili da su upravo oni Petar III. Za razliku od Scepana njhova imena i biografije su poznate. Zvali su se Bogomolov, Kremnjev, Pugacov i Cernjisov.

Pa svim tim je Katarina vjerovatno u krevetu tepala "care moj"

Pa nije ništa čudno, samo pogledajte kakvoga muža je imala? ha ha ha
Pa to je karikatura ha ha ha ...
Da ga je pogodila samo priganicom u onu tačku od glave, on bi se izvrnuo i sve 4 uvis.

Pa svim tim je Katarina vjerovatno u krevetu tepala "care moj"

Pa nije ništa čudno, samo pogledajte kakvoga muža je imala? ha ha ha
Pa to je karikatura ha ha ha ...
Da ga je pogodila samo priganicom u onu tačku od glave, on bi se izvrnuo i sve 4 uvis.

Ja sam to vec rekao na ovoj temi opisavsi njegovo mentalno stanje pa mi obrisase poruku uz obrazlozenje da nema potreba vrijedjati istorijske licnosti.

Poslednja izmena:

Back