Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa tar da te ja uvim da bi me drmantivao?
To si trebso prvo da naucis pa o da da dodjes ocde.

Pa Epifan nije razorio grad i Hram.
U ovome se slažem sa tobom ali Antioh IV Epifan je itekako oskrnavio Hram. Do dan danas Jevreji obilježavaju dan kad su ga Makavejci ponovo sagradili i posvetili. I u Novom zavjetu se pominje taj praznik kao Praznik obnovljenja Hrama. Prva gnusoba opustošenja se dogodila tada.

Znam ja ovo. Ovo je Isusov duh proročki. Ali vi adventisti, da biste bili kršteni, morate ispovjediti vjeru u Ellen White i njezine spise, kojima ste bogohulno odbacili Isusov duh proročki.

Zato te ponovo pitam. Što vam je 'duh proroštva'? Zar vam to nisu spisi Ellen White? Zar pored ispovjedi vjere u Boga, da biste bili kršteni, ne morate još ispovjediti da vjerujete u spise Ellen White?
Ponovo nista nisi ukapirao?
Duh prorostva je vidimo Jovanovi zapisi u Otkrivenju.
Jer mu ih je Hristos dao.
Tako Hristos daje svim prorocima.
Adventisti veruju da su to i spisi koje je zapisala Egw.
Neki ne veruju.

Ali Duh prorostva je i razumevanje Otkrivenja.
Vecinom crkava nema poima o tome.

U ovome se slažem sa tobom ali Antioh IV Epifan je itekako oskrnavio Hram. Do dan danas Jevreji obilježavaju dan kad su ga Makavejci ponovo sagradili i posvetili. I u Novom zavjetu se pominje taj praznik kao Praznik obnovljenja Hrama. Prva gnusoba opustošenja se dogodila tada.
Ne govori tekst o skravljenju vec kaze razorice grad i svetinju.
A Epifan se be uklapa u nicemu.

Ti dakle tvrdiš da je Isus razorio Jeruzalem i Židovski Hram.

P.S. Udri, udri, možeš ti još 'luđe'.

P.S.S. Koliko si octa danas popio?
🤣
Gde to tvrdim.
Ponovo ne znas o cemu pricamo?
Izgubio sam dmsvaku volju jer ti nisi kompetentan ti ne poznajes osnove.
Morao bih prvo da te naucim da bi mogli da pricamo.
Sta je to?
Eto töza 10 Eura sat dacu ti biblijske casove.
Ili hoces paket 30 sati za samo 250.

Ne govori tekst o skravljenju vec kaze razorice grad i svetinju.
A Epifan se be uklapa u nicemu.
Epifan se uklapa u mali rog. Fali vam devterokanon da sve razumijete. To ne znači da se tu govori i o Antihristu. Antioh je praslika Antihrista. Jezekilj kada govori o knezu tirskom ili Isaija o caru vavilonskom oni na dublji način govore i o Satani. Isto tako i Danilo kada govori o Antiohu IV govori na dublji način i o Antihristu.

Zasto pobrisa imena onih vasih navodnih proroka?
Znaci nemate?
Sta su to prorokovali?

Epifan se uklapa u mali rog. Fali vam devterokanon da sve razumijete. To ne znači da se tu govori i o Antihristu. Antioh je praslika Antihrista. Jezekilj kada govori o knezu tirskom ili Isaija o caru vavilonskom oni na dublji način govore i o Satani. Isto tako i Danilo kada govori o Antiohu IV govori na dublji način i o Antihristu.
Ajdee?

Onda idemo iz pocetka.
Po Danilu koje je prvo svetsko carstvo?
Pa cemo stici do Epifana.

Pocni.

Ponovo nista nisi ukapirao?
Duh prorostva je vidimo Jovanovi zapisi u Otkrivenju.
Jer mu ih je Hristos dao.
Tako Hristos daje svim prorocima.
Adventisti veruju da su to i spisi koje je zapisala Egw.
Neki ne veruju.

Ukapirao sam. Vama adventistima Isusov proročki duh = spisi Ellen White ('duh proroštva Ellen White'). Sada još samo odgovori: Pored ispovjedi vjere u Boga, da biste bili kršteni, morate li vi adventisti ispovjediti i da vjerujete u spise Ellen White?

Ukapirao sam. Vama adventistima Isusov proročki duh = spisi Ellen White ('duh proroštva Ellen White'). Sada još samo odgovori: Pored ispovjedi vjere u Boga, da biste bili kršteni, morate li vi adventisti ispovjediti i da vjerujete u spise Ellen White?
Nisi ukapirao.
Nekima jeste nekima nije.
Ne moraju verovati.
Vec veruju u duh prorostva.
Duh proristva je Otkrivenje takodje i razumevanje istog.
Ali i dpisi Egw.
Za one koji veruju.

Nisi ukapirao.
Nekima jeste nekima nije.
Ne moraju verovati.
Vec veruju u duh prorostva.

Tvrdiš, dakle, da se ne mora vjerovati u spise Ellen White da bi netko bio kršten u crkvi adventista sedmog dana. Ja se ispričavam, ako sam lagao da morate ispovjediti i vjeru u spise Ellen da biste bili kršteni. Još jednom isprika, i provjerit ću.

A sada još. Što onda točno kao vjerovanje mora ispovjediti svatko tko se želi krstiti u crkvi ASD?

Tvrdiš, dakle, da se ne mora vjerovati u spise Ellen White da bi netko bio kršten u crkvi adventista sedmog dana. Ja se ispričavam, ako sam lagao da morate ispovjediti i vjeru u spise Ellen da biste bili kršteni. Još jednom isprika, i provjerit ću.

A sada još. Što onda točno kao vjerovanje mora ispovjediti svatko tko se želi krstiti u crkvi ASD?
Nema potrebe za izvinjavanjem kad si u pravu.

"8. Do you accept the biblical teaching of spiritual gifts and believe that the gift of prophecy is one of the identifying marks of the remnant church?"
https://www.chestnuthillsda.org/about/baptismal-vows-

Duh proroštva su u adventizmu spisi Elen Vajt.

Ne mora.
Pitanje se pistavlja da li verujes u duha prorostva.
Gotovo.

Nema potrebe za izvinjavanjem kad si u pravu.

"8. Do you accept the biblical teaching of spiritual gifts and believe that the gift of prophecy is one of the identifying marks of the remnant church?"
https://www.chestnuthillsda.org/about/baptismal-vows-

Duh proroštva su u adventizmu spisi Elen Vajt.
Jesu.
I jesu duh prororstva.
Ali ti niko ne kaze verujes li u Egw.
Sta je duh prorostva je tvoja stvar.
To nije samo Egw.
Videli smo sta je sve.
Ali bice i jos proroka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back