Ko ima vece sanse?

qq. znam lika koji se kladio da ce zakazati pet sastanaka u narednih sto metara( idu ulicom on i neki likovi koji tvrde da ne mogu naci zenu za dejt)
naravno, zakazao je,.
naravoucenije:
onaj koji ume, on ce smuvati..nebitno de radi.

hahaha pa i meni ovo pade na pamet.
zašto bi iko smuvao nekog na svom radnom mestu ukoliko mu u opisu posla ne stoji ta aktivnost ?

- - - - - - - - - -

Не заборавимо шалтерску доминацију као рафинирани вид уживања. :)

misliš onu kad ti posle 40 minuta u redu službenica kaže nemaš FT1P obrazac:lol:

zašto bi iko smuvao nekog na svom radnom mestu ukoliko mu u opisu posla ne stoji ta aktivnost ?

- - - - - - - - - -

misliš onu kad ti posle 40 minuta u redu službenica kaže nemaš FT1P obrazac:lol:

Све је то прорачунато, врхунско умеће мувања, са стране неупућенима делује као бирократско иживљавање, а заправо цица шалтеруша шаље сигнал: "Допадаш ми се, желела бих да се поново видимо, наврати, бићу ту само за тебе." :)

ti cuti..ti si terenac...a i druzis se sa modelima i manekenkama :azdaja:

- - - - - - - - - -

ne mora u okviru posla..nego dostupnost....i na pijaci je veca sansa da ces naci dobar krompiric ili krastavac nego u lokalnoj piljarnici :)

- - - - - - - - - -

qq. znam lika koji se kladio da ce zakazati pet sastanaka u narednih sto metara( idu ulicom on i neki likovi koji tvrde da ne mogu naci zenu za dejt)
naravno, zakazao je,.
.

ne rece..a koliko ih je smuvao na tom rastojanju :)

biću tu samo za tebe. hahaha, bolju laž niko još nije smislio hahah dačo nasmeja me od ranog jutra!!

Е сестро, ми пуританци не капирамо ту рафинираност љубависања, држимо се конвенционалних метода, а већина шалтерџија ужива у разноразним перверзијама, пази нпр. лик је страначки активиста, партијски војник, очекује да га преко страначких веза запосле, и он током предизборне кампање гине на терену, иде од куће до куће и већина народа сита политиканата и партократије га пљује, псује, вређа, линчује вербално, неки хоће и да га бију, пуштају псе на њега, он мученик трпи бол, пати, ал' одрађује кампању. Након добијених избора његови распоређују своје кадрове на сва могућа места, ухљебље добија и он, постаје чиновник у општинској служби, има канцеларију у којој прима грађане и решава ствари, и он користи положај, пред вратима је ред, раја чека да им се смилује, он је неоспорни господар њихових судбина, малтретира их, те мале, бедне црве, ради с њима шта му се ћефне, они зависе од његове воље, његови су робови док бораве у чекаоници... Садо-мазо однос. :)

Ko ima vece sanse da smuva zensku/tipa?
Neki putar...policajac/policajka..radnik/radnica u kiosku ili na delikatesu u prodavnici?

U sutini..da li su onima koji rade na ulici i javnim mestima vece sanse od onih koji rade kancelarijske poslove? :)

U velikim kolektivima su definktivno najveće šanse. Tu gde je izbor veliki, a gde imaš prilike da nekog malo i upoznaš, da nije baš kao na pokretnoj traci. Tu su još šanse i najmanje. Barem meni.

ti cuti..ti si terenac...a i druzis se sa modelima i manekenkama :azdaja:

- - - - - - - - - -

ne mora u okviru posla..nego dostupnost....i na pijaci je veca sansa da ces naci dobar krompiric ili krastavac nego u lokalnoj piljarnici :)

- - - - - - - - - -

ne rece..a koliko ih je smuvao na tom rastojanju :)
zakazao je pet planiranih dejtova:))

- - - - - - - - - -

ni na jedan naravno nije otisao, jer je stoka.

Uvek je to pitanje sasvim licno. Recimo, kao na ovom forumu imas ljude kojima nije bitno sta ce da smuvaju

vazno je da je u okviru njihovog sirokog kriterijuma, tacnije, bilo sta.

Za razliku od onih drugih kojima muvanje nije prioritet u zivotu.

Skoro da je nevazno gde radis, vec je pitanje opredeljenja, recimo

da tehnoloskom revolucijom chateri imaju najvece sanse, a za to vece

mogucnosti imaju oni koji rade po kancelarijama,

a trgovkinje ipak moraju da vode racuna o radnom vremenu.

Najbrze muvanje za koje ja znam je 20 minuta sa uracunatim graskim prevozom

koje je zabelezila jedna 34 godisnja udovica, koja je radila u magacinu neke firme.

Ko ima vece sanse da smuva zensku/tipa?
Neki putar...policajac/policajka..radnik/radnica u kiosku ili na delikatesu u prodavnici?

U sutini..da li su onima koji rade na ulici i javnim mestima vece sanse od onih koji rade kancelarijske poslove? :)

Meni se čini da je najlakše maserkama i maserima da smuvaju. Samo dlan skrene za par santimetara i eto muvanja. :mrgreen:

Sumnjam da bi neko rekao: Makni ruku.

Dobro, ne mislim na nas, većina s Krste bi rekla, mislim na normalan svet. :hahaha:

Back