Ko i kako unistava Srbiju decenijama

eremita:
Свашта, па то је годинама позната ствар(не мислим на овогодишња клизишта), очигледно ти ипак ниси из Гроцке ? Распитај се мало боље пре него што поставиш податке поред аватара.
:lol: :lol:
De, de sto se primas? Kliziste u Grockoj nije poznato po Grockoj...Klizista ima svuda. To sto su aktuelna poslednjih meseci ne znaci da nisu normalna pojava u prethodnih 100g :lol: ;-)

eremita:
Ахахаха... а ово ти је јача подвала домаћих протува, као "ништа не ваљају Карађорђевићи, нисмо ми против монархије, ево ми подржавамо Обреновиће, је л' ... али шта можемо када Обреновићи немају престолонаследника", хехехехеееее... јеси ли то од Црнчевића чуо...
Pa, sta je na Karadjordjevicima dobro majketi, pa ni ime im ne pristoji :lol: . A otkuda ti to znas da Obrenovici nema ju naslednika???
A sta je to rekoa Crncevic? :|

zoran7:
Pa, sta je na Karadjordjevicima dobro majketi, pa ni ime im ne pristoji :lol: . A otkuda ti to znas da Obrenovici nema ju naslednika???
A sta je to rekoa Crncevic? :|

НЕМАЈУ је једна реч која се пише заједно... иначе имамо овде већ неколико тема отворених у вези Карађорђевића, а што сте ви "црвени" похистерисали и сада потурате нове "доказе" против КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ, ја ти у том послу нећу бити добар саговорник, мораћеш да нађеш неког себи сродног... рецимо "обреновићевца"...хахахааа.......... :lol: :lol: :lol: та шема је већ офуцана...

Adalv:
Пре пар месеци су неки људи доказали на суду да су потомци Обреновића и добили право на наследство које је оставила краљица Наталија.

Какве благе везе има наследство на имовину - са ПРЕТЕНДЕНТОМ НА ПРЕСТОЛ, тј. ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКОМ ??? О, Боже !

eremita:
Какве благе везе има наследство на имовину - са ПРЕТЕНДЕНТОМ НА ПРЕСТОЛ, тј. ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКОМ ??? О, Боже !
То значи да и они могу да претендују на престо, будући да припадају другој краљевској династији, нпр.
Нешто си нервозан данас?!

Adalv:
То значи да и они могу да претендују на престо, будући да припадају другој краљевској династији, нпр.
Нешто си нервозан данас?!

Извини, ако је тако изгледало, нисам нервозан, само некада не могу да прихватим основно непознавање ствари у вези тога КО може бити престолонаследник. И, мисссссссссим, стварно, шта ћу ја на овој теми.... 8-)

eremita:
НЕМАЈУ је једна реч која се пише заједно

baci pogled na ovu stranicu: sve je ciklicno
http://www30.brinkster.com/aferatelekom/forum.htm

... иначе имамо овде већ неколико тема отворених у вези Карађорђевића, а што сте ви "црвени" похистерисали и сада потурате нове "доказе" против КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ, ја ти у том послу нећу бити добар саговорник, мораћеш да нађеш неког себи сродног... рецимо "обреновићевца"...хахахааа.......... :lol: :lol: :lol: та шема је већ офуцана...
Naravno, uvek su se bukaci povlacili, jer nemaju novoljno argumenata. Steta, ostanite i dalje u mraku :sad:

Adalv:
Пре пар месеци су неки људи доказали на суду да су потомци Обреновића и добили право на наследство које је оставила краљица Наталија.
Naravno da nista ne znate o istoriji Srba, jer to se nije predavalo u skolama, evo za pocetak:
http://www30.brinkster.com/aferatelekom/Dynasti.asp
Obrenovici nisu mala familija, samo je pitanje ko je najblizi po krvi...

eremita:
Извини, ако је тако изгледало, нисам нервозан, само некада не могу да прихватим основно непознавање ствари у вези тога КО може бити престолонаследник. И, мисссссссссим, стварно, шта ћу ја на овој теми.... 8-)
Ma, bez veze tema je fuj :-? Stvarno, sta cemo mi u Srbiji??? I sta nas interesuje sta se desava u Srbiji. Ma nama je dobro
Ziveo Kraj
:-? :-? :-?

eremita:
А ти мислиш да су "либерали" постали онда када се Чедомир удувао, не, брајко, ниси добро пратио кључне седнице ДОМАЋИХ ПРОТУВА окупљених у СКЈ ! Ту имаш на тоне материјала о либералима..........

a vlada NAPREDNJAKA koja je trajala 2 godine i koja je vise novina uvela u Srbiju nego iko do tada...?

Ovo je onak dobar festival.Po milionti put analizirate ko vas je sve u zadnjih sto godinica zeznul i preveslal.Yebate krenuli ste od tisuću devetstote godine,pa ko se toga još sjeća.
Ovdje ste izverglali mali milion krivaca koji su vas tobož okrenuli.Pa kak vi mislite zakaj su uspjeli.Kak im je to pošlo za rukom....
Vi bute sad morti dobili lagani popyzditis kaj vam ovo naričem,al dečki ja to shvaćam onak da mi je blesavo imat za susjeda nekog ko ima neku frku.Dajte se malo dobite i garant vas niko nebu ,onak sa strane,ne... :roll:

Bereck:
Ovo je onak dobar festival.Po milionti put analizirate ko vas je sve u zadnjih sto godinica zeznul i preveslal.Yebate krenuli ste od tisuću devetstote godine,pa ko se toga još sjeća.
Ovdje ste izverglali mali milion krivaca koji su vas tobož okrenuli.Pa kak vi mislite zakaj su uspjeli.Kak im je to pošlo za rukom....
Vi bute sad morti dobili lagani popyzditis kaj vam ovo naričem,al dečki ja to shvaćam onak da mi je blesavo imat za susjeda nekog ko ima neku frku.Dajte se malo dobite i garant vas niko nebu ,onak sa strane,ne... :roll:
Cuj ba, pa moramo od nekle pocet ucit kaj ne :???:
:lol: :lol: :lol:

Back