Ko glasa za nazadne frakcije i stranke u Srbiji? Ko uništava budućnost naše dece?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De navedi konkretno sta je to Kostunica uradio dok je bio na vlasti a da je donelo toliko stete...barem jednu cinjenicu iznesi...samo imaj u vidu da je u vlasti bio u koalicioji sa DS-om...

Imam bar 20 postova gde je taksaticno navedeno kako su i zašto Koštunica i njegovi DSS lopovi degradirali Srbiju, koliko su joj štete naneli i gde su lagali i zašto ćemo vraćati njihove dugove bar još 20 god. Takođe sam pisao o nakaradni privatizacijama odrađenim od strane DSS za Miškovića, tajkune i lopove itd...

posledice koštuničinih 8 god su daleko više štete nanele nego sloba i ostali zajedno. Stoga, da ne bih pisao ponovo, ili prati dešavanja na forumu, ili zaroni i traži...

Nepismen nije samo analfabeta. Nepismen je i onaj koji ne pere zube, ne kupa se, gleda Grand Show i uzdiže kretena Saleta u nebesa. Onaj koji ne vodi računa o sebi i o svojoj deci. Onaj koji glasa za nekog jer mu je obećao 3 dinara lebac, a ne razmišlja kakav će lebac da jedu njegova deca. Onaj koji ne razmišlja uopšte o budušnosti svoje dece.

Primer nepismenog građanina Srbije. Mogla je bar friz da sredi.

sps_4.jpg

Nepismen nije samo analfabeta. Nepismen je i onaj koji ne pere zube, ne kupa se, gleda Grand Show i uzdiže kretena Saleta u nebesa. Onaj koji ne vodi računa o sebi i o svojoj deci. Onaj koji glasa za nekog jer mu je obećao 3 dinara lebac, a ne razmišlja kakav će lebac da jedu njegova deca. Onaj koji ne razmišlja uopšte o budušnosti svoje dece.

Primer nepismenog građanina Srbije. Mogla je bar friz da sredi.

[/IMG]

To je za tebe nepismeno?

izgleda da si jedini nepismen ti.......kakve veze ima friz?

Ne nije mogla posto je verovatno normalna zena koja ne vrednuje ljude po frizurama.

i naravno da nije nepismen onaj ko ne pere zube,a kupaju se svi.

Nepismen si rodjace pa to je strasno.

Uf sad si zaslužio bančinu samo tako i ako ima Boga i moderatora onda će to da se i desi. I to trajno !

Sram te bilo. Prostačino.

Ne nije zasluzio,zasluzio si ti debilnim izlaganjima ovde.

zato mi moramo uvek neke retarde da trpimo,koji dolaze ovde da lece svoje komplekse?

ne ne treba da ga banuju zato sto se ove pisu i mnogo gore stvari,samo zbog toga.

Prvo, nepismenost je analfabetnost. Alternativne definicije nepismenosti potražite na Filozofiji.

Drugo, nigde ne piše koliko čovek mora biti obrazovan da bi glasao. Demokratija nije selektivna. Zašto neko smatra da je njegov interes bitniji od nečijeg drugog radi stepena obrazovanja?
Ja ne znam da čitam i pišem, glasam za DS jer mi se sviđa Tadićevo odelo. Ko će da me krivi? Nigde ne piše ni da odluka u glasanju mora biti objektivna.

Treće, dajem ban svakome ko sledeći uputi uvredu Miloševiću, Đinđiću i bilo kom drugom političaru živom ili mrtvom. Dakle, reči šljam i slično su sada vrlo skupe za korišćenje...

Prvo, nepismenost je analfabetnost. Alternativne definicije nepismenosti potražite na Filozofiji.

Drugo, nigde ne piše koliko čovek mora biti obrazovan da bi glasao. Demokratija nije selektivna. Zašto neko smatra da je njegov interes bitniji od nečijeg drugog radi stepena obrazovanja?
Ja ne znam da čitam i pišem, glasam za DS jer mi se sviđa Tadićevo odelo. Ko će da me krivi? Nigde ne piše ni da odluka u glasanju mora biti objektivna.

Treće, dajem ban svakome ko sledeći uputi uvredu Miloševiću, Đinđiću i bilo kom drugom političaru živom ili mrtvom. Dakle, reči šljam i slično su sada vrlo skupe za korišćenje...

AL mislim stvarno da Srborus ne popije ban za to sto je rekao nema smisla.

Drugo... nije ovde poenta ko ima pravo i da li treba da ima pravo da glasa. Ovde je poenta za koga glasaju nepismeni.

AL mislim stvarno da Srborus ne popije ban za to sto je rekao nema smisla.

Drugo... nije ovde poenta ko ima pravo i da li treba da ima pravo da glasa. Ovde je poenta za koga glasaju nepismeni.

Ne ne treba da popije ban,jer ni drugi za takve stvari ne piju banove.

2-tema ti je.......nemam ziivaca da dokazujem.......uglavnom nepismeni i huligani glasaju za demokrate a ti sada ovde lupetas ko maksim,ko da to svi znamo,ko da je to tako ko sto ti zamisljas........ma ajde prodavaj tu fashisticku ideologiju negde u albaniji mali fasisto.

Ne trebaju da imaju pravo glasa svi koji glasaju za ds i ldp,jesi li sada zadovoljan?

ako nisi zavrsio skolu ne mora da znaci da si nepismen ali ako glasas za demokrate nepismen si........eto ti dokaza.

Ne ne treba da popije ban,jer ni drugi za takve stvari ne piju banove.

2-tema ti je.......nemam ziivaca da dokazujem.......uglavnom nepismeni i huligani glasaju za demokrate a ti sada ovde lupetas ko maksim,ko da to svi znamo,ko da je to tako ko sto ti zamisljas........ma ajde prodavaj tu fashisticku ideologiju negde u albaniji mali fasisto.

Ne trebaju da imaju pravo glasa svi koji glasaju za ds i ldp,jesi li sada zadovoljan?

ako nisi zavrsio skolu ne mora da znaci da si nepismen ali ako glasas za demokrate nepismen si........eto ti dokaza.

Ne znam sto uzimas fasizam u usta? To nema veze sa temom.

Ukoliko je tako, onda se tema zatvara. Interesi zbog kojih neko glasa su različiti kod svakog čoveka i bespredmetno je diskutovati o tome za koga glasaju neobrazovani.
Moja baka je neobrazovana, pa sam sve o politici što znam naučio od nje.

Mislio sam da će priča biti o problemu nepismenosti u Srbiji u smislu kao problem društva, a ne parlamenta. Tako bih dozvolio diskusiju i učestvovao u njoj. Ovako ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back