Ko dobije "bitku" za sever, pobediće u "ratu" za Kosovo-kako se zaboravljena teorija o podeli pokrajine u praksi pokazala kao suštinski problem

питања никад доста, а ни један одговор ниси дала?

Кад је таква ситуација, (курти не провоцира потпомогнут западом, већ на своју руку и може му се, док му опозиција њаке да не слуша парнере косова на Западу), онда ми не треба да доливамо уље на ватру и изазивамо ђавола, а Вучић баш то ради, јер што је већа драма и тензија, њему је боље.

Он стално шаље своје кербере да праве инциденте, а онда да се он појави као месија и позива на мир.

То је хиљаду пута до сада урадио, а, видим, ти то никако да запазиш. тако да очигледно не гледаш где треба.

Одговор сам дала у 'мојој верзији' догађаја.

Курти провоцира на своју руку исто колико и Зеленски, немој да си наиван.

Могуће да грешим, видећемо.

Сви знамо да су косовци уцењени од стране СНС-а, те морају да гласају по директиви.
Ko su "svi" koji to znaju?
Kao što "svi" znamo da ti moraš da pljuješ po Srbiji i Vučiću po direktivi?

Какве везе ти пиштољи имају са РОСУ?
Ја сам писао нешто сасвим друго, што твој мали мозак не може да разуме.
Нисам ни једног тренутка писао о отвореном сукобу између српских полицајаца и РОСУ.
Aaa, sad razumem.
Ti si mislio da će srpski policajci da pobede ROSU u šahovskom turniru?
Možda u bacanju kamena s ramena?
Ili šta je tačno tvoj minijaturni mozak smislio po tom pitanju?

:lol: Питања никад доста, него одговора мањка. :mrgreen:

Није ми јасно - знаш да су у тешкој ситуацији, видиш да Курти, потпомогнут Западом, провоцира, знаш и однос Западњачке заједнице према свему томе и посебно према нама, видиш да је свет у великом превирању, рат у Европи на свега 1000 км од нас с тенденцијом прерастања у глобални сукоб, знаш да је довољна варница да и овде на Балкану све оде у 3пм јер су сва питања отворена и, и даље мислиш да треба да наседнемо на јефтине провокације?
Па, први ће страдати баш ти Срби доле.
Albanci su pre 45 godina bili primer zaostalosti jer su verovali u Maoizam

A sad smo u situaciji da je Priština progresivna u poređenju s SNS maoistima

Back