KO CEPA PLAKATE DS?

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
alergicna:
BILESNI UMOVI
Procitalte ponovo pa da vas cujem
1Ciji je heroin bio u trezoru
2 Od cega se izdrzava mali fasista i majka mu MASOVNI UBICA u Moskvi
3Ko je odgovoran za ubistvo Ivana Stambolica i onih momaka u kasarni na Banjici
4 Ko je odgovoran za porast narkomanije u Srbiji u poslednjih 15 godina
Da li ta droga dolazi iz Amerike ili od vase FANATICNE BRACE koji su kao i vi opsednuti djavolima sa zapada
5Poznato je da je vas lider (kako rekoste)MLOHAVI bio ucesnik u vlasti tih ratnih godina ,koliko je srba stradalo zbog njegovih pretnji sa bezbedne udaljenosti,zardjale kasike,.... i to moze da se dokaze
I gde je tu uloga CEDE jOVANOVICA I LDPa
Samo u vasim fasistickim glavama jer, ako neko kaze da je jedino dobro sto ce narkomani od te droge umreti, je FASHISTA ali na srecu malo vas je

Аха........ма само се ти опусти.........и.....уживај.........

alergicna:
BILESNI UMOVI
Procitalte ponovo pa da vas cujem
1Ciji je heroin bio u trezoru
2 Od cega se izdrzava mali fasista i majka mu MASOVNI UBICA u Moskvi
3Ko je odgovoran za ubistvo Ivana Stambolica i onih momaka u kasarni na Banjici
4 Ko je odgovoran za porast narkomanije u Srbiji u poslednjih 15 godina
Da li ta droga dolazi iz Amerike ili od vase FANATICNE BRACE koji su kao i vi opsednuti djavolima sa zapada
5Poznato je da je vas lider (kako rekoste)MLOHAVI bio ucesnik u vlasti tih ratnih godina ,koliko je srba stradalo zbog njegovih pretnji sa bezbedne udaljenosti,zardjale kasike,.... i to moze da se dokaze
I gde je tu uloga CEDE jOVANOVICA I LDPa
Samo u vasim fasistickim glavama jer, ako neko kaze da je jedino dobro sto ce narkomani od te droge umreti, je FASHISTA ali na srecu malo vas je
1.heroin je bio drzavne bezbenosti kako bi se prodavao mafiji u okolnim zemljama,a od cijih para bi narod mogao u Srbiji da prezivljava godine pod sankcijama.(koje su tvoji ljubljeni zapadnjaci nametnuli u Savetu bezbednosti).
2.izdrzavaju se od svoje skolovanosti i zvanja koje je porodica Milosevic stekla jos u SFRJ.
3.Jos nije utvrdjeno pouzdano...ali ko god da je ubio Stambolica-coveka koga je gurao zapad u kampanju i koji je postao anti-komunista(time nek se bave drugi).Nije mi ga zao nek ga oplakuje zapad...
4.Za porast narkomanije odgovorna je amerika koja saradjuje sa pro-americkom vladom Kolumbije i njihovim narko kartelom.Kao i za smrt mnoge dece po evropi i svetu.
5.Nisam sseljev istomisljenik ali ga cenim zbog njegove antiglobalisticke i antikapitalisticke borbe.
Uloga Cedomira Jovanovica je u pitanju:Od cega se on izdrzava,odakle mu pare za predizbornu kampanju ,bilborde,reklame na TV-u...I odakle se LDP finansira B92...
INACE NISAM FASISTA NEK EREMITA POTVRDI :lol: :lol: :lol:

alergicna:
BILESNI UMOVI

Tačno, narkomani od droge trebaju da završe ( niko ih nije terao na to i svesno idu u smrt ) svoj život , ali i ****** od side treba da pocrkaju.........

Kada takvih nakaza ne bi bilo u svetu , on bi mnogo drugačije izgledao....

B.A.L.:
1.heroin je bio drzavne bezbenosti kako bi se prodavao mafiji u okolnim zemljama,a od cijih para bi narod mogao u Srbiji da prezivljava godine pod sankcijama.(koje su tvoji ljubljeni zapadnjaci nametnuli u Savetu bezbednosti).
2.izdrzavaju se od svoje skolovanosti i zvanja koje je porodica Milosevic stekla jos u SFRJ.
3.Jos nije utvrdjeno pouzdano...ali ko god da je ubio Stambolica-coveka koga je gurao zapad u kampanju i koji je postao anti-komunista(time nek se bave drugi).Nije mi ga zao nek ga oplakuje zapad...
4.Za porast narkomanije odgovorna je amerika koja saradjuje sa pro-americkom vladom Kolumbije i njihovim narko kartelom.Kao i za smrt mnoge dece po evropi i svetu.
5.Nisam sseljev istomisljenik ali ga cenim zbog njegove antiglobalisticke i antikapitalisticke borbe.
Uloga Cedomira Jovanovica je u pitanju:Od cega se on izdrzava,odakle mu pare za predizbornu kampanju ,bilborde,reklame na TV-u...I odakle se LDP finansira B92...
INACE NISAM FASISTA NEK EREMITA POTVRDI :lol: :lol: :lol:

I TI I TVOJI SVEDOCI STE FASISTI ILI CAK NEKA NOVA VRSTA ,KOJE NIGDE U SVETU NEMA
DA MALO MOZGA I MORALA IMAS ZAMISLIO BI SE NAD RECENICOM DA NAS JE HUMANI SLOBA ODRZAVAO U ZIVOTU TIM PARAMA.
KONACNO SI PRIZNAO DA JE DROGA VASE DRZAVNE BEZBEDNOSTI.PA LEPU BUDUCNOST ZELIS SRBIJI KAJA SE TAKO IZDRZVALA
I PRI TOM SE CUDIS ZASTO JE FASHISTIMA MESTO U HAGU

alergicna:
I TI I TVOJI SVEDOCI STE FASISTI ILI CAK NEKA NOVA VRSTA ,KOJE NIGDE U SVETU NEMA
DA MALO MOZGA I MORALA IMAS ZAMISLIO BI SE NAD RECENICOM DA NAS JE HUMANI SLOBA ODRZAVAO U ZIVOTU TIM PARAMA.
KONACNO SI PRIZNAO DA JE DROGA VASE DRZAVNE BEZBEDNOSTI.PA LEPU BUDUCNOST ZELIS SRBIJI KAJA SE TAKO IZDRZVALA

А зашто ти драга дамо не пишеш овакве постове БОНДСВИЛУ И ШИПТАРИМА - који су заједно на радном задатку ДИЛОВАЊА ДРОГЕ ПРЕКО КОСМЕТА ... него се ту фолираш....... а у фашисте се разумеш као Марица у кривог "ђоку"........

и престани са употребом "стимулативних средстава" када си на форуму, то се веома примећује.......

eremita:
А зашто ти драга дамо не пишеш овакве постове БОНДСВИЛУ И ШИПТАРИМА - који су заједно на радном задатку ДИЛОВАЊА ДРОГЕ ПРЕКО КОСМЕТА ... него се ту фолираш....... а у фашисте се разумеш као Марица у кривог "ђоку"........

и престани са употребом "стимулативних средстава" када си на форуму, то се веома примећује.......

[/QUOT
NE LUPETAJ
REC JE O PORASTU NARKOMANILE U POSLEDNJIH 15 GODINA
U VREME VLADAVINE NACIONAL(SRS)SOCIJALISTA(SPS)

Rece neko ko bi da na celo drzave dodje bivsi narkman, i ekipa koja se zalaze za legalizaciju lakih droga.
eusa_wall.gif

alergicna:
Ovo da nije tako tuzno, bilo bi smesno... :roll: .Ti malo da pratis moje postove shvatila bi da sam levicar,mozda i pomalo ekstreman.Sto se tice DB-a zahvaljujem im se na svemu sto su ucinili u ti kriznim vremenima kako bi dobavljali od tih para hranu, odecu i obucu za ovaj napaceni narod.A TI SE ZBOG SVOG LOSEG ZIVOTA OBRATI AMERICI I EVROPSKOJ UNIJI A NE OVDE DA CMIZDRIS I NAPADAS COVEKA KOJI JE NA IZBORIMA 1992 DOBIO VISE GLASOVA NEGO CELA OPOZICIJA ZAJEDNOI zapitaj se zasto smo dobili sankcije,ko svercuje drogu u svetu i ko je kriv zbog dekadentnog i devijantnog ponasanja omladine.

alergicna:
eremita:

alergicna:
NE LUPETAJ
REC JE O PORASTU NARKOMANILE U POSLEDNJIH 15 GODINA
U VREME VLADAVINE NACIONAL(SRS)SOCIJALISTA(SPS)

Ти сасвим очигледно а и убедљиво ПОЈМА НЕМАШ о проблему наркоманије - једино што овде покушаваш то је да окривиш "неке друге" за то зло, ако заиста
желиш релевантне податке о томе када се и како и у којим срединама почела
ширити наркоманија у облику ЕПИДЕМИЈЕ консултуј сајтове полиције као и сајтове служби које се баве овим проблемом.

Највећи пораст наркоманије забележен је од 2000године НА ОВАМО... исто као и пораст СЕКТИ........јер су ти монструми на истом радном задатку........

B.A.L.:
A NE OVDE DA CMIZDRIS I NAPADAS COVEKA KOJI JE NA IZBORIMA 1992 DOBIO VISE GLASOVA NEGO CELA OPOZICIJA ZAJEDNO[/B]I .

E, pa posto ste tako lepo , masovno glasali za satrapa, Slobu, sada ce Srbija da ostane bez Kosova, i zato je najstarija i najbednija banana drzava na Balkanu, i zato ce jos malo da celu Srbiju yebu bez one stvari, a vi se i dalje pitajte..........ZASTOOOOOO??????? :-(

inagadadavida:
E, pa posto ste tako lepo , masovno glasali za satrapa, Slobu, sada ce Srbija da ostane bez Kosova, i zato je najstarija i najbednija banana drzava na Balkanu, i zato ce jos malo da celu Srbiju yebu bez one stvari, a vi se i dalje pitajte..........ZASTOOOOOO??????? :-(
Sloba odavno vise nije na vlasti,umro je...tako da se pokazala nesposobnost liberalno-demokratske politike i kapitalizma.Za ovih 6 godina od pada Slobe mi zivimo isto kao za vreme sankcija.Inace ne bi ste se vi ovde razgalamili po forumu da nam tece med i mleko...

L.1:
Ljudi pročitah svašta na ovom forumu, ali ovakve poput alergične bih doživotno banovao.
Šta li joj je Čeda obećao?

A sta bi trebalo da mi obeca?
Pre bi se reklo da vi za neku sitnu vajdicu ovoliko lajete
ISPRANI MOZGOVI
A sto se tice tvoje puste zelje ,da me treba dozivotno banovati, to bi svakako bilo moguce da je ovo vas NACIONALSOCIJALISTICKI forum.
Tacno je da vas ovde ima najvise ali to je samo ovde.

alergicna:
ISPRANI MOZGOVI
A sto se tice tvoje puste zelje ,da me treba dozivotno banovati, to bi svakako bilo moguce da je ovo vas NACIONALSOCIJALISTICKI forum.
Pa zna se ko ima najvise love...nas niko ne placa da pisemo sta mislimo.ALI ODAKLE CEDI PARE DA SE IZDRZAVA I FINANSIRA KAMPANJU I VISI NA BILBORDIMA?!

@ Alergicna Niko tebe ne tera sa foruma ja sam za to da ti ostanes...ljudi da gledaju i da se smeju tvojim postovima.To ce Cedi da bude najveca anti-kampanja jer prikazuje prosecnog LDP glasaca.:wink:

alergicna:
ISPRANI MOZGOVI

Sestro alergična, ja jesam Nacionalista i nevidim ništa loše u tome.Volim svoju Srbiju,volim i vas koji nikada nećete naučiti da se ponašate,jer vaspitanje kreće od porodice i mladi ljudi poput tebe veliki deo svojeg nivoa komunikacije donose iz sredine u kojoj su odrasli.Gotovo sto posto sam ubeđen da si odrasla u lepom komunističkom okruženju...
Jesam Nacionalista, ali se nikada poput Čede nisam slikao sa šubarom i kokardom na glavi.
Naročito ne, ako je to bilo u propagandne svrhe i onda kada mu NACIONALNOST nije smetala.
Ali od opljačkane i siromašne Srbije nema šta više da se otme, pa hajde brže-bolje da taj tvoj lider rasproda jedino što mu je preostalo, a to je recimo Kosovo, sa pričom o nezavisnom Kosovu od mentora stiže gomila dolara...a od nečega taj liderčić mora živeti.
E to ni njemu, a Bogami ni tebi nikada neću dozvoliti.
Tpliko od mene sa željom da se tvoj mozak ne ispere.

Vracam se kuci veceras kad ono u ulazu na svakom spratu ovi majmuni iz DSS-selja Velja koalicije na svakom spratu izlepili neke svoje nalepnice.Ne mogu da prezalim sto nisam video kad su lepili da propustim lepace par puta kroz staklo da im se dobro ureze u glavu da to sto rade nije lepo.

Back