Ko će nositi zastavu Srbije na OI u Parizu?

1716487294-2024-05-23T173437Z_487599620_RC2DW7A8AQI1_RTRMADP_3_UN-SREBRENICA-RESOLUTION-1024x683.jpg

Nisam znao da je stvar rešena, ali malo bezveze da zastavu ponese Mandić a evo već dva prvenstva reprezentacija Srbije u vaterpolu nije ništa osvojila. Nekako mi više ide da trenutno najbolji ponesu tu zastavu. Madaako se niko ne buni ne bunim se ni ja.
Po toj logici ni Djokovic nista nije uradio, ucestvovao je na 4 olimpijade zaredom i osvojio bronzu samo na prvoj. Plus sto je vec nosio zastavu na otvaranju te treba dati tu cast nekome drugome.

Nez obzira ali je trenutno jedan od najboljih tenisera i verovatno najbolji svih vremena.
Slazem se. Ali da li zbog toga mora da nosi zastavu na nekoliko Olimpijada? Treba malo mesta i vazduha i drugim sportistima Srbije. I oni predstavljaju Srbiju.
Ne zaboravimo i njegov postupak prema koleginici iz dubla na zadnjoj Olimpijadi, uopste nije bio u duhu olimpijskih igara.

Slazem se. Ali da li zbog toga mora da nosi zastavu na nekoliko Olimpijada? Treba malo mesta i vazduha i drugim sportistima Srbije. I oni predstavljaju Srbiju.
Ne zaboravimo i njegov postupak prema koleginici iz dubla na zadnjoj Olimpijadi, uopste nije bio u duhu olimpijskih igara.
Šta je uradio? Pa borio se do samog kraja i u singlu i u miks dublu. Mislim da nije mogao da izdrži da igra za bronzu i u dublu i u singlu.

Šta je uradio? Pa borio se do samog kraja i u singlu i u miks dublu. Mislim da nije mogao da izdrži da igra za bronzu i u dublu i u singlu.
Jel' moguce da se ne secas?!? Odustao je od borbe za bronzanu medalju u miksu tako da nije istina da se borio do kraja, odustao je kad je ostao bez plasmana u finale i sanse da do dodje do zlata bar u mixu. I tako je ostavio svoju koleginicu iz tima bez prilike da se bori za medalju.

Jel' moguce da se ne secas?!? Odustao je od borbe za bronzanu medalju u miksu tako da nije istina da se borio do kraja, odustao je kad je ostao bez plasmana u finale i sanse da do dodje do zlata bar u mixu. I tako je ostavio svoju koleginicu iz tima bez prilike da se bori za medalju.
"Posle meča u singlu sa Pablom Karenjom Bustom, koji je bio iscrpljujući, Novak nije imao snage da odigra još jedan meč i odlučio je zajedno sa Stojanovićevom da preda meč za bronzu."

https://centralnews.live/novi-sok-dokovic-odustao-od-borbe-za-medalju-u-miks-dublu/

Back