Ko će nositi zastavu Srbije na OI u Parizu? Da li će to opet biti Novak Đoković (valjda je on prošlog puta nosio) ili će srpsku zastavu poneti neko drugi? Imate li saznanja o tome ili predlog ko bi to mogao da uradi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš mo je palo na pamet da zajedno sa Novakom srpsku zastavu ponese ili Ivana Španović ili Tijana Bošković. Jedan sa jedne druga sa druge strane a zastava u sredini.Ivana Španović, predlog
Nisam znao da je stvar rešena, ali malo bezveze da zastavu ponese Mandić a evo već dva prvenstva reprezentacija Srbije u vaterpolu nije ništa osvojila. Nekako mi više ide da trenutno najbolji ponesu tu zastavu. Madaako se niko ne buni ne bunim se ni ja.Zar već nije to rešeno ?
Maja Ognjenović i Dušan Mandić nose zastavu na otvaranju OI
https://sportklub.n1info.rs/olimpij...-i-dusan-mandic-nose-zastavu-na-otvaranju-oi/
... ali je zato pre toga daj Mandić i ekipa bila jedno od retkih svetlih stvari što se tiče timskog sporta.Nisam znao da je stvar rešena, ali malo bezveze da zastavu ponese Mandić a evo već dva prvenstva reprezentacija Srbije u vaterpolu nije ništa osvojila.
Ali generalno Nole ili Jokić sa jedne a Mandić sa druge je trwnutnasituacija. Drugo Maja je zakon ali ipak je Tijana najbolja svetska odbojkašica ili jednan od najboljih.... ali je zato pre toga daj Mandić i ekipa bila jedno od retkih svetlih stvari što se tiče timskog sporta.
Odluka je odluka .. nećemo da gledamo u sitna crevcaAli generalno Nole ili Jokić sa jedne a Mandić sa druge je trwnutnasituacija. Drugo Maja je zakon ali ipak je Tijana najbolja svetska odbojkašica ili jednan od najboljih.
Ko donosi te odluke i po kojim kriterijumima stvarno ne znam, aliako je već odluka donešena ne treba je menjati zbog atmosfere.Odluka je odluka .. nećemo da gledamo u sitna crevca
Ko će nositi zastavu Srbije na OI u Parizu? Da li će to opet biti Novak Đoković (valjda je on prošlog puta nosio) ili će srpsku zastavu poneti neko drugi? Imate li saznanja o tome ili predlog ko bi to mogao da uradi?
Po toj logici ni Djokovic nista nije uradio, ucestvovao je na 4 olimpijade zaredom i osvojio bronzu samo na prvoj. Plus sto je vec nosio zastavu na otvaranju te treba dati tu cast nekome drugome.Nisam znao da je stvar rešena, ali malo bezveze da zastavu ponese Mandić a evo već dva prvenstva reprezentacija Srbije u vaterpolu nije ništa osvojila. Nekako mi više ide da trenutno najbolji ponesu tu zastavu. Madaako se niko ne buni ne bunim se ni ja.
Čestitam ti na vrhunskoj temi koja nas sve tišti.Ko će nositi zastavu Srbije na OI u Parizu? Da li će to opet biti Novak Đoković (valjda je on prošlog puta nosio) ili će srpsku zastavu poneti neko drugi? Imate li saznanja o tome ili predlog ko bi to mogao da uradi?
Pa Predsednik Vucic, logicno.
Nez obzira ali je trenutno jedan od najboljih tenisera i verovatno najbolji svih vremena.Po toj logici ni Djokovic nista nije uradio, ucestvovao je na 4 olimpijade zaredom i osvojio bronzu samo na prvoj. Plus sto je vec nosio zastavu na otvaranju te treba dati tu cast nekome drugome.
Slazem se. Ali da li zbog toga mora da nosi zastavu na nekoliko Olimpijada? Treba malo mesta i vazduha i drugim sportistima Srbije. I oni predstavljaju Srbiju.Nez obzira ali je trenutno jedan od najboljih tenisera i verovatno najbolji svih vremena.
Šta je uradio? Pa borio se do samog kraja i u singlu i u miks dublu. Mislim da nije mogao da izdrži da igra za bronzu i u dublu i u singlu.Slazem se. Ali da li zbog toga mora da nosi zastavu na nekoliko Olimpijada? Treba malo mesta i vazduha i drugim sportistima Srbije. I oni predstavljaju Srbiju.
Ne zaboravimo i njegov postupak prema koleginici iz dubla na zadnjoj Olimpijadi, uopste nije bio u duhu olimpijskih igara.
Jel' moguce da se ne secas?!? Odustao je od borbe za bronzanu medalju u miksu tako da nije istina da se borio do kraja, odustao je kad je ostao bez plasmana u finale i sanse da do dodje do zlata bar u mixu. I tako je ostavio svoju koleginicu iz tima bez prilike da se bori za medalju.Šta je uradio? Pa borio se do samog kraja i u singlu i u miks dublu. Mislim da nije mogao da izdrži da igra za bronzu i u dublu i u singlu.
Posle kažu "iskače Vučić iz frižidera", a ne znaju da odvoje politiku ni od sporta ni od svake druge teme.Sportska tema. Zahebite i politiku i Vučića, makar na kratko.
"Posle meča u singlu sa Pablom Karenjom Bustom, koji je bio iscrpljujući, Novak nije imao snage da odigra još jedan meč i odlučio je zajedno sa Stojanovićevom da preda meč za bronzu."Jel' moguce da se ne secas?!? Odustao je od borbe za bronzanu medalju u miksu tako da nije istina da se borio do kraja, odustao je kad je ostao bez plasmana u finale i sanse da do dodje do zlata bar u mixu. I tako je ostavio svoju koleginicu iz tima bez prilike da se bori za medalju.
Iskače Vučić iz frizidera onima koji su kupili kečap ili majonez sa njegovim likom.Posle kažu "iskače Vučić iz frižidera", a ne znaju da odvoje politiku ni od sporta ni od svake druge teme.
Dođeš na "sport" da odmoriš od politike i Vučića - "Vučić ovo, Vučić ono...". Plašim se da odem na LJiS da ne pročitam i tamo da im Vučić "održava" žene.Iskače Vučić iz frizidera onima koji su kupili kečap ili majonez sa njegovim likom.![]()