prvepruge
Aktivan član
- Poruka
- 1.908
Da, da, nije imao covek snage za borbu za bronzu u miksu posle iscrpljuceg meca sa Spancem iako je 2 dana pre toga igrao isti dan dva meca u polufinalima (imao sansu da udje u oba finala i bori se za 2 zlato koja su mu je nedostajala). Stos je sto se na olimpijskim igrama igra na dva dobijena seta a na GS se igra na 3, nije on fizicki pukao, pukao je psihicki kada ga je Zverev obrijao u polufinalu i unistio mu san o zlatnom Grand Slamu, od toga se nije oporavio ni na USO koji je poceo 10-tak dana kasnije. To je istina a ne saopstenje njegovog PR tima."Posle meča u singlu sa Pablom Karenjom Bustom, koji je bio iscrpljujući, Novak nije imao snage da odigra još jedan meč i odlučio je zajedno sa Stojanovićevom da preda meč za bronzu."
https://centralnews.live/novi-sok-dokovic-odustao-od-borbe-za-medalju-u-miks-dublu/
Uzgred Stojanoviceva se "slozila" sa Novakom i "donela zajednickku odluku" a trenirala je tih godina na Novakovim terenima na Dortjolu. Niko je bre nista nije pitao, imas dole i njenu stranu price:
Ispovest Nine <---
Strana price koju novinari ne smeju da "ispricaju".
Nikad ne bih predala meč, baš mi je daj bar probaj. Bolelo me jer sam verovala u nas i definitivno verujem da bismo osvojili tu medalju i znači meni znate već šta i stvarno kad ti neko... Osetila sam kao da ti neko maše igračkicom pred nosom i onda je skloni. Tako da mi je, ali dobro… Ostavilo je dubok trag na mene, uzela sam najpozitivnije stvari odatle i to me je definitivno učinilo jačom na mnogo načina i oštetilo me mnogo. Par meseci posle toga nisam mogla da dođem sebi psihički, dosta me je dugo držalo i nisam ni sa kim pričala o tome. Prvi put nakon toga sam izgubila sebe i dugo mi je trebalo da se vratim, toliko mi je to značilo, to sam shvatila kada sam počela da prolazim kroz period emotivni gde me toliko pogodilo. Ljudi su nastavili dalje, on igra svoje turnire, normalno i treba, ali to je ono što pričam svako ima svoj ugao priče. I to je sport nažalost morala sam da osetim na svojoj koži i to je osećaj koji nikom u životu ne bih poželela, ali Bože moj biće i drugih Olimpijskih igara.
Ja sa Novakom nisam nakon toga pričala, nisam imala neku priliku, videla sam ga dva tri puta, videla sam ga na 25. maju gde sam trenirala posle Igara ili na nekom grend slemu, ali nisam imala priliku ni vremena, ja zbog svojih obaveza, on zbog svojih da sednemo i da popričamo.
Poslednja izmena: