KO CE NA LJETOVANJE U CG

Jel moze da se nadje smestaj u Budvi ili Becicima na nevidjeno,bez prethodnog rezervisanja?I na kom mestu se okupljaju ponudjaci smestaja?

Naravno. U Budvi ces videti masu ljudi koji izdaju smestaj da stoje na autobuskoj stanici, i cekaju turiste. Cene su tu uglavnom nerealne jer ima dosta "agenata" koji izdaju neciji smestaj i beru procenat. Ako te vide sa koferom, saletace te sa svih strana, a u sustini samo treba malo da se kreces po Budvi, i nacices smestaj za cenu koja ti odgovara. I nemoj da prihvatis prvu cenu, uvek moze malo da se spusti.

Pozz.

Oli više da začepiš? Ako ti se ne sviđa, nemoj da dolaziš i tačka. Mi nećemo propasti bez tebe i pola takvih koji gledaju narod kroz politiku. Po čemu ste vi Srbi bolji narod? Ni po čemu, zato me mani te priče, i idi se kupaj na Ciganliju!

Oli više da začepiš? Ako ti se ne sviđa, nemoj da dolaziš i tačka. Mi nećemo propasti bez tebe i pola takvih koji gledaju narod kroz politiku. Po čemu ste vi Srbi bolji narod? Ni po čemu, zato me mani te priče, i idi se kupaj na Ciganliju!

Zacepio je Bogu hvala.
Svakakva fukara i sljam se danas predstavlja da je Srbin.
A ti pedercicu podgoricki, nema to vi Srbi, jer svi pravi Crnogorci su Srbi.
Kao npr. pravi Sumadinci (nije valjda Sumadinac neki Rom koji se tamo naselio?!).
Osim sljama crnogorskog, i naravno, sljama srbijanskog.

hahahaha iskidah se od smijeha. Oni koji uredjuju ili ne-uredjuju odnose su politicari.A oni koji ih negativno reprezentuju i stvaraju negativnu sliku su obicno mladji ljudi koji nemaju druga posla osim provokacija na ulicama..Svuda na svijetu ima i ovakvih i onakvih. Sto se mene tice jedina podjela ljudi je na musko i zensko :-)
A ove ostale stvari "mi ovakvi vi onakvi" mislim da ne bi trebao niko da pominje.

hahahaha iskidah se od smijeha. Oni koji uredjuju ili ne-uredjuju odnose su politicari.A oni koji ih negativno reprezentuju i stvaraju negativnu sliku su obicno mladji ljudi koji nemaju druga posla osim provokacija na ulicama..Svuda na svijetu ima i ovakvih i onakvih. Sto se mene tice jedina podjela ljudi je na musko i zensko :-)
A ove ostale stvari "mi ovakvi vi onakvi" mislim da ne bi trebao niko da pominje.

...:ok:

ne dolazim već 7 godina u CG,a nemam nameru ni u buduće!
ako je već CG ekološka država,što se onda ne skiplja smeće kojeg ima pored puta i po okolnom kršu u brdima.odgovor se zna,LENJI STE!

A šta misliš, koji idioti nevaspitani to bacaju?
Kupi se koliko se može i koliko ima ljudi angažovanih za to ali ima i bacača podosta.
Obično oni koji bacaju najviše kritikuju.

Back