Vaša Visost... Domaćin Banovan Poruka 3.301 25.12.2020. u 16:28 - Ko će dominirati Jadranom: Sastali se šefovi diplomatije Hrvatske, Italije i Slovenije #151 црна брада: Mirišeš mi na ban kao i to tvoje nepostojeće ''kraljevstvo''. Kliknite za proširenje... U nedostatku argumenta kukavički galamiš da me treba banirat... Uhh, kako te to sve skupa jako muči... .
црна брада: Mirišeš mi na ban kao i to tvoje nepostojeće ''kraljevstvo''. Kliknite za proširenje... U nedostatku argumenta kukavički galamiš da me treba banirat... Uhh, kako te to sve skupa jako muči... .
црна брада Elita Poruka 21.098 25.12.2020. u 16:30 - Ko će dominirati Jadranom: Sastali se šefovi diplomatije Hrvatske, Italije i Slovenije #152 Vaša Visost...: U nedostatku argumenta kukavički galamiš da me treba banirat... Uhh, kako te to sve skupa jako muči... . Kliknite za proširenje... Muči me, moram da uzmem više toalet papira da te obrišem.
Vaša Visost...: U nedostatku argumenta kukavički galamiš da me treba banirat... Uhh, kako te to sve skupa jako muči... . Kliknite za proširenje... Muči me, moram da uzmem više toalet papira da te obrišem.