Ko će doći poslije Vučića?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.298
Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra

Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge

U suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan

Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?

Koga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?

Nemojte me pogrešno razumeti ali da mi neko da paket ili 100 eura da biram osobu x, nema šanse da bi to ikad uzela i birala osobu koja mi je urucila carepaket

„društvo laktova“ i označava društvenu poredak koja se smatra neprihvatljivom, a koja se zasniva na egoizmu, konkurenciji, bezobzirnosti i ličnoj koristi. U takvom društvu, socijalne percepcije i norme ponašanja su nedovoljno razvijene.

Dakle ajde da vas čujem

Poslednja izmena:
Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra

Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge

U suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan

Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?

Nemojte me pogrešno razumeti ali da mi neko da paket ili 100 eura da biram osobu x, nema šanse da bi to ikad uzela i birala osobu koja mi je urucila carepaket

„društvo laktova“ i označava društvenu poredak koja se smatra neprihvatljivom, a koja se zasniva na egoizmu, konkurenciji, bezobzirnosti i ličnoj koristi. U takvom društvu, socijalne percepcije i norme ponašanja su nedovoljno razvijene.

Dakle ajde da vas čujem

Danilo...
Ako dozvolimo naslednu despotiju...

...

народ је коначно схватио да мроа да руши систем (позиција плус опозиција) који га је одродио.
Народ је из свега извукао поуку, ДА ВЛАСТ МОРА ДА РАДИ ЗА НАРОД а не за себе и против народа и државних интереса

Ако не буде идућа власт (рецимо студентска листа неће како су студенти рекли имати никога ко је био у власти и у рпетходним деценијама, период који нас ѕанима је 35 година јер сви су они исти систем)
па ако не буде ваљало и ако не уведу истог трена ЛУСТРАЦИЈУ и на одговорност поред садашње власти потерају све претходне, народ ће опет да устане ида смени такву власт. то је поука коју је народ извукао, власт ће морати да ради у корист народа што је и логика.

Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ?
од 45те нас је систем одродио и до дан данас овде владају њихови пиуни, међу њима има несрба али и проданих срба. са тим се завршава.
Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi,
огроман део народа је против система, против власти, ви у немачкој слушате спинове углавном које диктира власт одавде прек освојих медија али и спинове немачке власти која је гурала ову издајничку структуру из разних интереса а последњи и кључни интерес је литијум. од чега нема ништа, и шваба зна да може дупе са том идејом да обрише.
пошто је огроман део грађана против власти , због чега власт и не расписује ванредне иѕборе (чинила је то на сваких годину , годину и по после раѕних афера а сада не јер знају да овај пут неће моћи красти гласове као некада и да број оних које ће поткупити ни близу неће бити да би остали на власти ЗАТО И НЕ РАСПИСУЈУ ИЗБОРЕ, САМО МАЛО ЛОГИКЕ УПОТРЕБИ...
борба против корупције и лустрација, је оно што жели тај народ који је прогледао и који жели да врати емпатију у своје редове између грађана
ту не помињем екипу иѕ реп српске, они дуго неће прогледати јер су веома склони поткупљивању
систем га је таквим направио, отуђио. али пошто си ти у немачкој и појма у ствари немаш како се народ диже из тог одрођивања глупо је да ти о томе и причам
систем титоистички еј велико зло. гебелс је за њих мала маца. но , данас грађани србије у огромном броју знај уда је последњи моменат да коначно скинемо подметнутог хрвата шешеља ( једини срби са презименом шешељ , остало су СВИ хрвати)
па да скинемо хрвата ИВИЦУ дачића...

доћи ће студентска листа а већ и врапци знају да сустуденти САОПШТИЛИ ДА НА ЊОЈ НЕ СМЕ БИТИ НИ БИВШИХ УЧЕСНИКА ВЛАСТИ...
Dakle ajde da vas čujem
тешко да ћеш нас чути. Ми у србији се поново орођавамо а ви иѕ реп српске и немачке сте подалеко од тога...

остајте где сте живо и здраво и што дање од нас док се ми бар не доведемо на оно што смо били пре 48ме од када су све наше службе под контролом западних служби.

ми сад идемо против власти и њихових сарадника из исте кухиње - лажне опоѕиције, али и против немачке, француске (еу) који су на прст у дупе са режимом...

САМИ , али ЗАЈЕДНО

Dakle ajde da vas čujem
vucic se pise malim slovom.

IMG_6483.jpeg

Dakle ajde da vas čujem
Narod nema veze sa ovim sto se dogadja u Srbiji. Navikli smo da zivimo u realnom svetu i samo ce se budala povesti za iluzornim obecanjima o demokratiji i boljim drustvima.Tako nesto ne postoji nigde na svetu pa nece ni u Srbiji.
Trenutna nestabilna politicka situacija u Srbiji je projekat hegemona iz Londona u procesu konfrontacije sa Rusijom i Kinom. To je shvatilo 80 posto gradjana Srbije a Rotschildov projekat rusenja srpskog faktora u ovom delu Evrope, doziveo je debakl, kao, uostalom i svaka akcija koju je ova jevrejska zver pokrenula u zadnjih 10 godina na globalnom planu.

Back