Butterflies & Hurricane
Ističe se
- Poruka
- 2.322
Treba li i ime i prezime, kao i matični broj, mislim da podaci budu potpuni![]()
Ne, samo grad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba li i ime i prezime, kao i matični broj, mislim da podaci budu potpuni![]()
Shvatam.O.KA shto si ti uopshte ovde. KAzesh u Bechu si. Uzivash, radish, mozda ti je dosadno pa se sladish ovom patnjom koju mi prozivljavamo ovde? Ne kapiram.
Jasam je bio post u kom si napljuvala decenijske pridoshlice. Ne spadam u tu grupu, ali takodje ne spadam ni u grupu onih kojima je 3 kolena unazad porodica zivela u Beogradu. I jel me to chini manje bitnim stanovnikom Bg-a? Rodjena sam i zivim u Bg-u, chitav svoj zivot. I volim ga, takav kakav je. Ja cu sutra gaziti po tom djubretu, koje je napravljeno , dok cesh ti piti kafu na poslu sa nekom koleginicom preprichavajuci ono shto si chula na vestima i prochitala na forumu.
Jel sad shvatash chemu bes?
Imam puno pravo na njega.
Ne, samo grad.
Jel ima neko ideju ko ce da odgovara za sve .
Za povredjene u Urgentnom ?
Treba li drzava da plati za sve ono sto je pokradeno i unisteno .
Po bankama i tim radnjama rade nasi ljudi , prijatelji , rodbina , komsije ...
Shvatam.O.K
U nedelju uvece demostranti su demolirali centar Kopenhagena,i to ne Srpski nego Danski.Neonacisti svake subote po Nemackoj ruse i razbijaju.Pariz je bio nedeljama zapaljen.U Barseloni redovno protesti i podmetnute bombe.
Rimski deo grada razbijen od tuce navijaca...........itd.Pitanje glasi ko zaradjuje od toga?
Ja shvatam tebe ali stvarno preterano reagujes.
Нико од мојих пријатеља, родбине и комшија НЕ РАДИ У ОКУПАТОРСКИМ ФИРМАМА...![]()
За повређене у Ургентном нормално ће да плати социјално осигурање, не знам шта ти ту није јасно. Ургентни центар НИЈЕ још увек ничија приватна прћија.
За полупане фирме и излоге ПЛАТИЋЕ ОСИГУРАЊЕ... а то су највеће плачкашке организације.
п.с. Нико од мојих пријатеља, родбине и комшија НЕ РАДИ У ОКУПАТОРСКИМ ФИРМАМА...![]()