Ko će da odgovara za ubistvo civila Srba?

Poruka
4.292
Kasetne bombe su pale na glavnoj pijaci, kao i na i oko Niške bolnice, i na i oko naselja Duvanište kao i na još hiljade mesta u Srbiji, kako kasetne bombe tako i bombe velike razorne moći. Tom prilikom je poginulo hiljada CIVILA. Ljudi, obicni gradjani su pošli da kupe povrće i voće na pijac i da se leče u bolnici i na žalost to im je bilo zadnje u životu. Pitam ko je kriv za ubistvo Srpskih civila??? Ili smo mi Srbi stoka koju može da ubija bilo ko i da za to ne odgovara? Srbi, zemljaci prosvestite se već jednom !!!!!!!

nece nikad niko

za demokrate srbi nisu ljudi

zato su ukinute optuznice i presude protiv odgovornih za ubijanje civila iz NATO pakta i sa zapada

sta ja da krivim zapadne zlikovce sto nas ubijaju truju i terorisu kad nasa soopstvena vlast podrzava te njihove akte tako sto ih oslobadja krivicne odgovornosti za ucinjena dela

nece nikad niko

zato su ukinute optuznice i presude protiv odgovornih za ubijanje civila iz NATO pakta i sa zapada

sta ja da krivim zapadne zlikovce sto nas ubijaju truju i terorisu kad nasa soopstvena vlast podrzava te njihove akte tako sto ih oslobadja krivicne odgovornosti za ucinjena dela

Ma brate dobro su uradili sto su povukli te optuznice zato sto se NIKAD ta bagra ne bi nasla iza resetaka, samo bi nam stvarali nove probleme. A ja inace verujem u onaj "vishi" sud, tako da sam siguran da ce stoka dobiti sto je zasluzila!

nece nikad niko

Da tako je što se tiče tvoje ocene tih političkih partija ali nije da ne možemo ništa. MOŽEMO i to puno. Eto MOŽEMO VIŠE DA NE GLASAMO ZA TE SAMONAZVANE "DEMOKRATSKE STRANKE", marionete tih koji su nas ubijali i koji nam uzimaju delove teritorija !!!!!

Poslednja izmena:
Da tako je što se tiče tvoje ocene tih političkih partija ali nije da ne možemo ništa. MOŽEMO i to puno. Eto MOŽEMO VIŠE DA NE GLASAMO ZA TE SAMONAZVANE "DEMOKRATSKE STRANKE", marionete tih koji su nas ubijali i koji nam uzimaju delove teritorija !!!!!

pa ja ne glasam. al sta ti vredi kad postoji gomila srba koji ih glasaju i koje briga zato sto oni izdaju Srbe.....

takvi smo mi srbi danas nazalost. barem ovi oliceni u funkcionerima i glasacima tzv demokratskih stranaka.

Kasetne bombe su pale na glavnoj pijaci, kao i na i oko Niške bolnice, i na i oko naselja Duvanište kao i na još hiljade mesta u Srbiji, kako kasetne bombe tako i bombe velike razorne moći. Tom prilikom je poginulo hiljada CIVILA. Ljudi, obicni gradjani su pošli da kupe povrće i voće na pijac i da se leče u bolnici i na žalost to im je bilo zadnje u životu. Pitam ko je kriv za ubistvo Srpskih civila??? Ili smo mi Srbi stoka koju može da ubija bilo ko i da za to ne odgovara? Srbi, zemljaci prosvestite se već jednom !!!!!!!

Naravno damoze da nas ubija ko kako hoce bez da odgovara. Problem je u tome sto im jos zahvaljujemo i pevamo ode.

kakvi su licemeri ovi podrzavaoci Demokratske Stranke TO JE STRASNO

Secam se kako su nam pricali , kada su izdavali ove Srbe , kako je Hag mesto gde se dokazuje i pravda i krivica i da ako zelimo da njihovi odgovaraju moracemo da izrucimo i nase

I sta se desilo? Njihov nije niko odgovarao - nasi svi , i odma LICEMERI ZUTI menjaju pricu i sad nam pricaju kako je to zato sto smo "izgubili rat"

Kakve lazovcine i ljudi bez obraza

Ja mislim da ladno možemo da podnesemo tužbu protv nato u hagu jer su i onu učestvovali u ratu 99 godine, ponajviše od svih. Mi da podnesemo sa svim dokazima a oni neka i odbiju nema veze ali da medijski prezentujemo sve pa neka vide njihovi gradjani kako su njihove vlade njihovim parama od poreza ubijali nedužne civile !!! Tako će mo oprati neistinitu ljagu sa nama da smo jedino mi krivi za sve kako nam Hag nameće jer samo Srbe kažnjava a sve ostale pušta.

To je tabu-tema.
Ja još nisam čula da se iko od državnih funkcionera pozabavio sa tim kasetnim bombama i zvončićima kao i osiromašenim uranijom razasutim po celoj Srbiji.
Bave se ministri svojim foteljama koga briga za sitnu ribu pljuckavicu, neka crkne! :manikir:
Kada vodite decu da se igraju ili ih šaljete u školu umesto penkale metnite im u peranicu Gajgerov brojač!

Poslednja izmena:
kaad se stvari zamute treba se vratiti pravnim normama

nismo mi napali nikoga, prvenstveno ne usa i eu

nisu oni nas pobedili, ne postoji mirovni spotrazum o kapitulaciji srbije odn yu, postoje dokumenta potpisana sa un

to sto se oni ponasaju kao okupaciona sila i ne zanimaju ih naase zrtve, to govori o njihovim pravim namerama, jos otpocekta, kada su pevali drugu demokratsku pesmu

nadati se nekoj `pravdi` od dokazanih zlikovaca je `oranje vode` iliti uzaludan posao

nase zrtve moramo mi cuvati u svakoj vrsti uspomene, tu nam ne mogu nista

Back