Ko će da napada blokadere za tri meseca?

Schrodinger

Elita
Poruka
15.269
Vucic kaze da ce ih cuvati od besa naroda. Sta mislite hoce li to biti neki spontan bes ili unapred organizovan, na primer od paramilicajaca iz pionirskog parka? Odavno se spekulise o njima i samim tim sigurno je da se za nesto spremaju ako do sada nisu stupili u akciju:kafa:
1750178240249.png

Nesto se cudno desava sa ljudima u Srbiji....

Cak i stariji ljudi su poceli da fenseraju, a sad cu objasniti i sta je to..

Znaci da krenem prvo sa poznatim stvarima, kao sto je uvodjenje da se placa za svaku iznajmljenu knjigu iznos za licencu autoru knjige od strane citaoca koji ce tu knjigu da iznajmi.

Ovo je samo objavljeno u novinama ali deluje na psihu matoraca...
Poceli su da se prilagodjavaju novim okolnostima iako ih ne razumeju tako da odjednom imamo neke jako cudne sisteme ponasanja i to implementirane i prihvacene od matoraca...

Nesto sto oni smatraju da je deo puta ka uspehu , poceli su da promovisu na neki drugi novi nacin, ne razumevajuci sustinu ili ukupnost svega..
Malo me podseca kao kad je porodica iz Bojnika tek dosla u BG i sad uciteljica naletela u skoli na id card identifikaciju za ulaz u skolu i to je toliko odusevilo da prica komsijama kao svemirska tehnologija da je...a tesko je nauciti kad placas na automatskoj liniji u marketu da dobijas bar kod koji ti otvara vrata da izadjes iz toog odeljka...

Ali kao sto neko rece , ti bi da se ne potrudis da steknes neke licence i neke potvrde za polozene kurseve a da radis posao koji znas da radis, dok drugi rade taj posao i ne znaju da ga rade, ali su se pomucili da dobiju licence ili da ih kupe preko veze..

E tek sad vidim kako to izgleda kad pocnu svi da sprovode tu logiku u Srbiji , pa i matorci od 80 godina...

Krenula savremena logika u Srbiji , ali ostalo tako malo ljudskog...
A mozda je za to kriva i drzava, jer jedno vreme ja nisam mogao nista kod lekara dok ne pogledam informacije na mom mobilnom na kojem mora da bude instalirana aplikacija ministarstva zdravlja..

Usput meni i dalje ne radi lidl aplikacija a ja sigurno nisam kriv za prestanak rada iste....niti imam previse aplikacija samo banke i par marketa...
Ali eto mobilni javlja da je greska do lidl aplikacije i prc..

Sad će naročito da obaraju one kojima su ostala 2-3 ispita do kraja, jer su od početka protiv blokada.
Naravno da je neko kome je ostalo par ispita do kraja jedino zainteresovan da to otkaci i strpa diplomu u dzep, ybmu se za bolkade, proteste i ostale stvari. Pogotovo za one koji zavrsavaju tehnicke i prirodne fakultete te nameravaju da pale napolje. Mogu misliti kako su ti momci i devojke neurozni, dodjes do kraja i neko te vec 6+ meseci sprecava da uradis ono u sta si ulozio celokupno svoje skolovanje.

Nesto se cudno desava sa ljudima u Srbiji....

Cak i stariji ljudi su poceli da fenseraju, a sad cu objasniti i sta je to..

Znaci da krenem prvo sa poznatim stvarima, kao sto je uvodjenje da se placa za svaku iznajmljenu knjigu iznos za licencu autoru knjige od strane citaoca koji ce tu knjigu da iznajmi.

Ovo je samo objavljeno u novinama ali deluje na psihu matoraca...
Poceli su da se prilagodjavaju novim okolnostima iako ih ne razumeju tako da odjednom imamo neke jako cudne sisteme ponasanja i to implementirane i prihvacene od matoraca...

Nesto sto oni smatraju da je deo puta ka uspehu , poceli su da promovisu na neki drugi novi nacin, ne razumevajuci sustinu ili ukupnost svega..
Malo me podseca kao kad je porodica iz Bojnika tek dosla u BG i sad uciteljica naletela u skoli na id card identifikaciju za ulaz u skolu i to je toliko odusevilo da prica komsijama kao svemirska tehnologija da je...a tesko je nauciti kad placas na automatskoj liniji u marketu da dobijas bar kod koji ti otvara vrata da izadjes iz toog odeljka...

Ali kao sto neko rece , ti bi da se ne potrudis da steknes neke licence i neke potvrde za polozene kurseve a da radis posao koji znas da radis, dok drugi rade taj posao i ne znaju da ga rade, ali su se pomucili da dobiju licence ili da ih kupe preko veze..

E tek sad vidim kako to izgleda kad pocnu svi da sprovode tu logiku u Srbiji , pa i matorci od 80 godina...

Krenula savremena logika u Srbiji , ali ostalo tako malo ljudskog...
A mozda je za to kriva i drzava, jer jedno vreme ja nisam mogao nista kod lekara dok ne pogledam informacije na mom mobilnom na kojem mora da bude instalirana aplikacija ministarstva zdravlja..

Usput meni i dalje ne radi lidl aplikacija a ja sigurno nisam kriv za prestanak rada iste....niti imam previse aplikacija samo banke i par marketa...
Ali eto mobilni javlja da je greska do lidl aplikacije i prc..
Ko jos bre iznajmljuje knjige u 3-coj deceniji XXI veka? Brate, piraterija pa na Kindle ako vec ne kupujes e-book od Lagune ili nekog stranog izdavaca.
Pa tako moja tasta u 75-toj godini naveliko koristi Kindle vec 10-15 godina i, kaze ima "kolekciju" od 3-4 hiljade naslova na srpskom jeziku. Sve nabavljeno sa dataonline.com i slicnih sajtova za sherovanje za 0 (nula) dinara.

Napolje će ako su ludi, kao što su ludi i oni koji se sele u Beograd da budu podstanari i uopšte upisuju beogradske fakultete koji su teži od npr. kragujevačkih a Kragujevac im bliži. I plus školarine i kirije skuplje.
Ne, nego ce u Jagodinu da rade za 800-900 eura u nekom maksimalno dobrom razvoju situacije za njih dok ih neki lokalni SNS/SPS (ili bilo koje druge stranke) glavudzan yebe u glavu. Svako normalan ako ima skolu koja prolazi i negde drugde ce da ode ako treba i na Island ili Novi Zeland a ne da trpi da ga kreshe u glavu prosecni srpski "bizMismen" u firmi koja pere lovu ili partijski potrcko u javnom preduzecu (dobro, niko bez jake veze ni ne moze da se zaposli u javnom preduzecu).

Pazi kada neki ljudi sa namerom upisuju teze fakultete jer im je stalo da saznaju i nauce vise, pa tako zapucaju na beogradski ETF a ne na niski Elektronski iako im je Nis tu u komsiluku. Nismo svi isti.

Vucic kaze da ce ih cuvati od besa naroda. Sta mislite hoce li to biti neki spontan bes ili unapred organizovan, na primer od paramilicajaca iz pionirskog parka? Odavno se spekulise o njima i samim tim sigurno je da se za nesto spremaju ako do sada nisu stupili u akciju:kafa:
Pogledajte prilog 1743715
Iz dana u dana, budala je sve luđa i luđa. Pokrao Kosjerić i Zaječar, ne sme na izbore za savete mesnih zajednica, iako po zakonu mora... Ukenjao se do guše, jedini koga narod ima volju da naražnji na neomašćen kolac je on.... I sad će narod nekog drugog da napada...

Pogledajte prilog 1743715

Значи ти и @Stojkov Menidjer се залажете да са буздованима иду около навијачи наркомани дилери из СНСа

и разбијају вилице девојакама ?

Sto ne sme ako ce i tu da pokrade. vec smo videli slicne gde SNS osvaja 99/100.

Ти и @Stojkov Menidjer се слажете са тим да СНСпродаје део по део србије и два пута скупље да се граде аутопутеви и све паре

да одлазе у буразерске фирме СНСа саКосова и изБосне?

Napolje će ako su ludi, kao što su ludi i oni koji se sele u Beograd da budu podstanari i uopšte upisuju beogradske fakultete koji su teži od npr. kragujevačkih a Kragujevac im bliži. I plus školarine i kirije skuplje.

Ти и @Stojkov Menidjer се слежете да газе по улицама некажњено ?

images

Back