Ko ce biti odgovoran za nase zrtve?

• Začetnik teme Začetnik teme JIKI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako glasi ona Vizantiska poslovica CCCC Car Careva Caruje Carevinma .
Iliti u prevodu ima ko ce da se pobrine za nase zrtve .Mozda su nasi u bajbokjani ali njihovi ''heroji "su odavno otisli Bogu na istinu.
IzetbegovicAlija.jpg

tudjman10.jpg

kos-rugova.jpg

O Oluji nema ni reci,kao da se nije ni desila.Ne znam sta je gore,da li DS,B92,Natasa Kandic,Sonja Biserko...Ova Kandicka se juce nije skidala sa tv-a,mamicu joj j....Puste je bre da prica o muslimanskim i ustaskim zrtvama,eeeej bre,pa da li je to normalno?!!!Zivi u ovoj zemlji i pljuje po njoj a nase tv stanice je jos zovu da gostuje po emisijama.Ona bre javno prica kako smo mi zlocinci a svi drugi zrtve,i to se tolerise,niko nista!!!Uzas!!!!

Moze im se-demokratska vladavina.Kandicka mi je trn u oku:otkacio:

DA nismo jeli govna isto kao sto smo tada jeli a jedemo i sada Hitler nas nebi ni pipnuo,nego je to Tita iskoristio da se resi kralja zaveo obicnu stoku od naroda koju je i danas lako naloziti i izmanipulirati i napravio sranje!! Izgazili su nas kao *****!!

narod se nije ni pitao. kralj (kraljevi) su srbiju uveli u WWI i WWII sa tragicnim posledicama, zrtvama prvenstveno ljudskim ( preko milion i ispod milion) pa i materijalnim.

gde bi nam bio kraj da su nas sacuvali, kako znaju i umeju, al nisu znali ni umeli, samo da begaju i odnesu pare i tozla

Back