gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Pa nakacio ti se ovaj s leve strane... ali bre i on bio covek-musko... voleo da mu zenska popusi, a ti... samo volis drugima i trazis jos 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije praksa u spc da se patrijarsi povlace...nekako,ne ide..panther:Kakve veze ima sto je Patrijarh ziv, ne mora da umre da bi se povukao sa mesta patrijarha. Ako ce mo po pravdi trebao bi da ga nasledi Mitropolit zagrebacki Jovan koji je zamenjivao Patrijarha Germana zadnju godinu, i koji nije bio bas po meri nekih ljudi (da ih tako nazovem), al necemo o tome.
marlon:Pa nakacio ti se ovaj s leve strane... ali bre i on bio covek-musko... voleo da mu zenska popusi, a ti... samo volis drugima i trazis jos![]()
goocha:Ja se samo molim da nam sto duze pozivi Njegova svetost gospodin Pavle,on je zaista zivi svetac.
Glupo je da raspravljamo ko ce ga naslijediti,to ce odluciti arhijereji.
Banshee:ekstreman je u svemu.
odaje utisak neobrazovane i impulsivne osobe.
trpa se gde mu nije mesto,ovo poslednje mu posebno zameram.
retko antipaticna osoba,po mom misljenju.
mislim,meni sve jedno,ali u poredjenu sa pavlom,ovaj je propast.
naglasavam,za sve koji bi me eventualno napali i prozvali komunistom,ovo je moje misljenje.
p.s.ovo je odgovor na pitanje koje mi je postavio duh sekire,jer se izmedju pojavilo jos nekoliko postova.
Ovaj crveni :wink:Duh Sekire:Јао Ушоре ала си ме провалио, све се стидим...
Него како иде оно "Русофили су најглупљи Срби" само седам пута поновљено у расправи...
![]()
Пронађите Хајека на слици.