Ko ће бити нови патријарх ???

marlon:
Pa nakacio ti se ovaj s leve strane... ali bre i on bio covek-musko... voleo da mu zenska popusi, a ti... samo volis drugima i trazis jos :D

Папига се жали, а хтео би још ;)
target.jpg

Пронађите Хајека на слици.

goocha:
Ja se samo molim da nam sto duze pozivi Njegova svetost gospodin Pavle,on je zaista zivi svetac.

Glupo je da raspravljamo ko ce ga naslijediti,to ce odluciti arhijereji.

И ја се надам да ће још дуго да живи.

Мислим да није глупо размењивати мишљење

У ствари право питање које сам хтео поставити је да ли нам треба, ратоборнји патријарх, који ће чврће иступати у јавности и бранити веру??

И молим вас не вређајте се, можете неког да упрцате... ;) али без вређања и одвлачења од теме.. ,ако тако наставите постаћете кандидати за брисање постова и бан.. think before you act, that is what separates you from an animal.

Bogu hvala naš Patrijarh Njegova Svetost Patrijarh Pavle je još živ, ali ja kao njegovog naslednika vidim jednog od sledećih episkopa ili mitropolita:
1. Episkop Bački Irinej
2. Episkop Šabačko-Valjevski, Lavrentije
3. Mitroplit Zagrebačko-Ljubljanski Jovan
4. Mitropolit Crnogorsko-Primorski i egzarh pećkog trona Amfilohije...
Učeni i školovani hrišćani, otvoreni za suradnju sa pripadnicima istinskih apostolskih Crkvi...

Banshee:
ekstreman je u svemu.
odaje utisak neobrazovane i impulsivne osobe.
trpa se gde mu nije mesto,ovo poslednje mu posebno zameram.
retko antipaticna osoba,po mom misljenju.
mislim,meni sve jedno,ali u poredjenu sa pavlom,ovaj je propast. :lol:

naglasavam,za sve koji bi me eventualno napali i prozvali komunistom :roll:,ovo je moje misljenje.

p.s.ovo je odgovor na pitanje koje mi je postavio duh sekire,jer se izmedju pojavilo jos nekoliko postova.

Upravo tako. Previse deluje kao svetovna licnost, mada sa druge strane mozda bi bas zato stitio srpske interese.

@ miskov
Врло интересантно, господине Мишков, да ли враћање ове теме на врх листе треба да схватимо као "логистичку подршку" психијатријском случају чији је ник "СПАСИОЦИ СРБИЈЕ" ?????????? Хе-хе-хе-хе-хееееееееееееее...........................

Back