Ko će biti novi glodur Politike?

ljiljana smajlovic radi odlican posao u politici i napravila je od tog lista najbolju novinu u zemlji . na zalost tadicevim ustasama tako nesto smeta, i napravice uskoro od politike zutu kopiju Blica, Danasa , Gazete ili nekog drugog zutog toaletoida :thumbdown:

Vidim da Svilanovic prica da ce za uredniak da dodje Sorosev ustasa Misa Brkic , americki reprezent u nasoj zemlji tako da mozemo da ocekujemo ako se to desi , da Politika lagano stavi katanac u bravu .

Kad nije stavljen katanac u bravu za vreme Miloševićevog uređivanja Politike, neće ni sada, ne brini. Od kad znam za sebe, u mojoj kući se čita Politika, ali je moj otac, koji do tada nije mogao da zamisli dan bez tih novina, u jednom trenutku prestao da ih kupuje. Ono što su tada radili sa uređivačkom politikom, vređalo je inteligenciju. Potpuno sam sigurna da gore od toga ne može da bude više nikada.

Kad nije stavljen katanac u bravu za vreme Miloševićevog uređivanja Politike, neće ni sada, ne brini. Od kad znam za sebe, u mojoj kući se čita Politika, ali je moj otac, koji do tada nije mogao da zamisli dan bez tih novina, u jednom trenutku prestao da ih kupuje. Ono što su tada radili sa uređivačkom politikom, vređalo je inteligenciju. Potpuno sam sigurna da gore od toga ne može da bude više nikada.

Moze i gore ili bar isto, ako recimo, Misa Brkic bude Gl. i odgovorni urednik.

Господине ТИХИ, када ми будете смислено анализирали рад дотичне особе и упоредили их (уз прикладне и јаке аргументе) са осталим дневним листовима, тада ћу Ваше мишљење узети као озбиљно.
Све што сте рекли је неубедљиво у смислу коментарисања нечијег уредничког рада, јер се заснива на томе да ли је дотична особа патриота по СРС или није. Познато је да ју је Војислав Коштуница поставио на ту позицију, а такође, се неки од нас сећају њених речи, изречених у време доласка ДС у врх власти, које су биле мотивисана страхом од смене...
Познато је да су основне медијске полуге ( у смислу писаних медија) сваког режима у Србији "Политика" и "Вечерње новости" , смешно је и коментарисати било шта. Свака власт поставља своје људе на чела ових фирми.
А њој ово није требало, јер је била одличан новинар. Сада би требало да остане достојанствена, да бисмо је памтили по новинарском раду, а не по овом политичком уређивању...

Poslednja izmena:
Novi-stari direktor.:mrgreen:

1300885519485b6d481be78093674008_extreme.jpg

Politika je oduvek bila rezimske novine
Normalno da ce sad kad je DSS odsvirao svoje doci pro DS-ovski ljudi
A povodom pitanja ko chita evo ja chitam..prestao sam za vreme slobe pa od pre nekoliko dana kad se Blic bash bash bash srozao u mojim ochima onim licemernim bljuvotinama oko Rusa opet sam se vratio politici..ako tog Vojs of Amerika govnara postave verovatno cu opet prestati...jer mozemo da ochekujemo istu vrstu objektivnosti ko da gledash vesti b92...kad je Cheda kakio/gde je Srbljanovicka histerisala.

Back