*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
pa i on ce biti smenjen neboj se. nego je trenutno prioritet smena smajlovicke....
Moram bre da se bojim. Od čega ja da visim na netu ako ga smene?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i on ce biti smenjen neboj se. nego je trenutno prioritet smena smajlovicke....
Moram bre da se bojim. Od čega ja da visim na netu ako ga smene?![]()
ljiljana smajlovic radi odlican posao u politici i napravila je od tog lista najbolju novinu u zemlji . na zalost tadicevim ustasama tako nesto smeta, i napravice uskoro od politike zutu kopiju Blica, Danasa , Gazete ili nekog drugog zutog toaletoida
Vidim da Svilanovic prica da ce za uredniak da dodje Sorosev ustasa Misa Brkic , americki reprezent u nasoj zemlji tako da mozemo da ocekujemo ako se to desi , da Politika lagano stavi katanac u bravu .
Ko josh cita Politiku......
Ko josh cita Politiku......
Kad nije stavljen katanac u bravu za vreme Miloševićevog uređivanja Politike, neće ni sada, ne brini. Od kad znam za sebe, u mojoj kući se čita Politika, ali je moj otac, koji do tada nije mogao da zamisli dan bez tih novina, u jednom trenutku prestao da ih kupuje. Ono što su tada radili sa uređivačkom politikom, vređalo je inteligenciju. Potpuno sam sigurna da gore od toga ne može da bude više nikada.