KO BLEI NA GROBLjU

ne slusasm metal,niti sam u nekom mracnom fazonu,ali volim,da ponekad,kad mi dodju odredjeni trenuci odem na groblje,prosetam razmislim malo o svemu.Uglavnom kad imam neke probleme ili kada se razocaram i sve mi to pomogne.Volim da odem na topcidersko groblje,lepo je u sumi,nekako je tiho.....ali vrlo,vrlo retko to radim.
Ponavljam nemam nikakav trip o samoubistvu ili slicno,samo volim to ponekad da uradim,i kapiram ljude koji to rade,ali ne treba preterivati u tome,.

Ma ova tema dodje jedna od najcudnijih koje sam procitao razumem ako je nekome prijatno da danju uziva u tishini meni su groblja preko glave s obzirom da sam cele shkolske godine prolazio pored novog a i sledece cu Sad shto se tiche blejanja ... To jednostavno nije mesto za to kako nikom ne padne na pamet da ode sa drushtvom i bleju u porodilishtu naprimer Jednostavno neka mesta nisu za te stvari A i svi ti odlasci nocu i te fore ja mislim da su to 3povi ,dokazivanja, pozeri ,ko je naj metalac itd. gluposti :P Iz svega toga je najgore sto normalni metalci zbog njih izlaze na losh glas mada u nekim sluchajevima je jednostavno kriva muzichka industrija itd stuff al sam se nalupao ;) idem da spavam laq noc
PS ovoj FILTHY bi bio prikladniji podform okultni dogadjai nego kultni :PPPPPP

Keeper:
a shto ti je to chudno nekako?
hocjesh da kazhesh da sam ja chudan nekako?
dobro :P
neeee... ti si chudan svakako.
Keeper:
Flame:
i da josh da ti kazem da si apsolutno nezanimljiv i neduhovit :P 8) da.da

:cry: :cry: :cry:
@ Sonja ~ bad... bad girl! kako si ga rasplakala... (8
Keeper:
sad cju da ga stavim u charapu i okachim o ventilator na pet minuta da se malo osushi.
mwahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... ne da cju da umrem od smeha, nego... necjete mocji da me pronadjete, ima da se pokidam :lol: straaaaaashnooooo...

shto se ove priche tiche, groblje mi je daleko tako da nemam priliku, kao neki, da svaki dan prolazim pored njega ili kroz njega i da imam prilike da tu bleim... i tako...
razumem sav taj mir oko groblja, ali... ne.

Back