Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
 - 17.687

nikoga nije vrime za posjete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Temica u naslovčiću
dozvoljena mašta ofc

Koko Džambo
tema je bila postavljena kada se čekala Nova (31.og)Prvo sto moram da primetim,ponoc nikako nije pristojno vreme za posete.Ali ako mi vec neko pozvoni u ponoc,pogledao bi kroz spijunku i ako
bih ugledao lepu devojku,oskudno obucenu (letnje doba),rekao bih joj,da dodje sutra kod mene,ali u neko pristojnije vreme...
 dakle za novaka ko biste voileli da vam zakuca...Brate ja bi se ukenjao. Garant bi bila neka pljacka da me navuce da otvorim vrata.Prvo sto moram da primetim,ponoc nikako nije pristojno vreme za posete.Ali ako mi vec neko pozvoni u ponoc,pogledao bi kroz spijunku i ako
bih ugledao lepu devojku,oskudno obucenu (letnje doba),rekao bih joj,da dodje sutra kod mene,ali u neko pristojnije vreme...

Zlatna ribica, da je vezem i radim joj sado mazo kinkarije dok ne prestane da mudruje sa zavucene 3 zelje i uslisi mi koju god hocu, koliko god hocu i to sve intuitivno. Znaci ne fazon, hocu da budem bogat, ona ispuni, al ispadne da budem bogat a tuzan ili velikog nosa. Za to bi dobila 100 po turu i vreo vosak po skrgama.

Neka neko zove PETUZlatna ribica, da je vezem i radim joj sado mazo kinkarije dok ne prestane da mudruje sa zavucene 3 zelje i uslisi mi koju god hocu, koliko god hocu i to sve intuitivno. Znaci ne fazon, hocu da budem bogat, ona ispuni, al ispadne da budem bogat a tuzan ili velikog nosa. Za to bi dobila 100 po turu i vreo vosak po skrgama.
a jel cemo da obnavljamo temu za prvi maj?tema je bila postavljena kada se čekala Nova (31.og)dakle za novaka ko biste voileli da vam zakuca...
Ni peta je ne bi spasila.Neka neko zove PETU
Jedne za rep dve za peraja.zaoravio si i stipaljke za rep![]()
Kada bih se vec uplasio,to bi bio strah od silovanja neke grupe homica,koji bi cucali ispod devojke,koja se vidi kroz spijunku.Brate ja bi se ukenjao. Garant bi bila neka pljacka da me navuce da otvorim vrata.
Kao: Eeeee, a iza nje trojica sa kovid maskama, daj telefn, bwate daj telefn.
Svako se plasi onoga sto jeste.Kada bih se vec uplasio,to bi bio strah od silovanja neke grupe homica,koji bi cucali ispod devojke,koja se vidi kroz spijunku.