Ko biste voleli da vam se pojavi u ponoć? Kuc, kuc

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo sto moram da primetim,ponoc nikako nije pristojno vreme za posete.Ali ako mi vec neko pozvoni u ponoc,pogledao bi kroz spijunku i ako
bih ugledao lepu devojku,oskudno obucenu (letnje doba),rekao bih joj,da dodje sutra kod mene,ali u neko pristojnije vreme...
tema je bila postavljena kada se čekala Nova (31.og) :) dakle za novaka ko biste voileli da vam zakuca...
Andrej, ne mogu da te provalim. Ili si neki idiot što ne verujem hehe ili zavlačiš i to baš onako :D
Odgovorio si, ok, znači lepa devojka oskudno obučena :D, jedinjo što bi dobila korpu za tu noć

Prvo sto moram da primetim,ponoc nikako nije pristojno vreme za posete.Ali ako mi vec neko pozvoni u ponoc,pogledao bi kroz spijunku i ako
bih ugledao lepu devojku,oskudno obucenu (letnje doba),rekao bih joj,da dodje sutra kod mene,ali u neko pristojnije vreme...
Brate ja bi se ukenjao. Garant bi bila neka pljacka da me navuce da otvorim vrata.
Kao: Eeeee, a iza nje trojica sa kovid maskama, daj telefn, bwate daj telefn.

Zlatna ribica, da je vezem i radim joj sado mazo kinkarije dok ne prestane da mudruje sa zavucene 3 zelje i uslisi mi koju god hocu, koliko god hocu i to sve intuitivno. Znaci ne fazon, hocu da budem bogat, ona ispuni, al ispadne da budem bogat a tuzan ili velikog nosa. Za to bi dobila 100 po turu i vreo vosak po skrgama.

zaoravio si i stipaljke za rep :zper:

Zlatna ribica, da je vezem i radim joj sado mazo kinkarije dok ne prestane da mudruje sa zavucene 3 zelje i uslisi mi koju god hocu, koliko god hocu i to sve intuitivno. Znaci ne fazon, hocu da budem bogat, ona ispuni, al ispadne da budem bogat a tuzan ili velikog nosa. Za to bi dobila 100 po turu i vreo vosak po skrgama.
Neka neko zove PETU

8f162a0f22b00c70ad4ecb7010459165.jpg

Back