ZIL_44
Početnik
- Poruka
- 9
Treba mi vasa pomoc. Dolazi nova godina. Imam veliku zelju da napisem jednoj dragoj osobi unikatnu cestitku. Tuzna je cinjenica sto sam ja to uvijek radio sam, uvijek dobijao petice iz sastava, dobijao nagrade za knjizevnost, ali vise ne... Imao sam potres mozga i vise ne mogu lijepo da pisem. Zaista bih vam bio zahvalan da mi neko od vas osmisli jednu cestitku koja treba da bude bas specijalna. Cestitka koja ne pocinje onako Sretna Nova ili takve ustaljene, nego posebno. Toj osobi zaista zelim puno radosti, zdravlja medjutim dosta onih malih stvari koje ljude cine sretnim. Ako neko od vas ima motivaciju i inspiraciju, neka napise neku cestitke odprilike 10 recenica (gore-dole). Srce me boli sto ne mogu sam to da uradim ali takav je slucaj nazalost. Hvala vam unaprijed i zelim sve najbolje i sretne praznike. 
P.S. Nisam siguran da li sam postavio na pravo mjesto ali ja sam pocetnik tako da ne zamjerite.

P.S. Nisam siguran da li sam postavio na pravo mjesto ali ja sam pocetnik tako da ne zamjerite.